E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ

Μαρτυρία στο BBC για τον εφιάλτη της ηδονής

Δημοσίευση 3/5/2018 | 09:47

Μητέρα μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ

Μία 37χρονη μητέρα τριών παιδιών μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ και περιγράφει πώς αυτή της η εξάρτηση κατέστρεψε την σχέση της.

Η Rebecca Barker από την Βρετανία που πλέον ζει στη Γαλλία, λέει ότι ήθελε να κάνει σeξ με τον σύντροφό της πέντε φορές την ημέρα, αλλά και πάλι «δεν ήταν αρκετό».

«Έκανα σεξ πέντε φορές την ημέρα και δεν ήταν αρκετό...», δήλωσε στο BBC η 37χρονη μητέρα η οποία ωστόσο όταν συνειδητοποίησε το μέγεθος της εξάρτησής της, το 2014, βρήκε το θάρρος να απευθυνθεί σε ειδικούς.

«Ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν με το που ξυπνούσα το πρωί και δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου» εξομολογείται.

«Έφτασα στο σημείο να νιώθω άβολα βγαίνοντας από το σπίτι, καθώς ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ» συμπληρώνει η ίδια. Όπως διηγείται η 37χρονη μητέρα ο εθισμός της της δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στη σχέση της γιατί αν και αρχικά ο σύντροφός της «κολακευόταν» στη συνέχεια άρχισε να αμφισβητεί τις προθέσεις της.

«Με κατηγόρησε ότι έχω κάποια άλλη σχέση και από τις τύψεις ήθελα να κάνω συνέχεια σeξ μαζί του» λέει η 37χρονη μητέρα.

Το Νοέμβριο του 2014, η Rebecca είπε να κάνει «ένα διάλειμμα» από τη σχέση της και πήγε να μείνει με τη μητέρα της.

«Όταν έφυγα, είπα στο σύντροφό μου ότι έπρεπε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Κι αυτός το δέχθηκε. Ήμουν υπό τη φροντίδα ενός ψυχίατρου», δήλωσε η 37χρονη, η οποία διαγνώστηκε με κατάθλιψη το 2012 μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.

«Έκανα πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μου για να ξεπεράσω την κατάθλιψη και τον εθισμό στο σeξ», είπε, διευκρινίζοντας ότι όχι μόνο χώρισε με το σύντροφό της, αλλά άλλαζε συνεχώς δουλειά και μετακόμισε στη Γαλλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 43χρονης μητέρας ‑ Στο μικροσκόπιο κάμερες και στίγμα κινητού

Ελλάδα 21.04.2026
Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της

Αλεξανδρούπολη: Ανήλικος έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης ‑ Παρέδωσε κοσμήματα αξίας 14.000 ευρώ

Κόσμος 21.04.2026
Ο άγνωστος προσποιήθηκε τον λογιστή της οικογένειας και έπεισε τον ανήλικο ότι έπρεπε άμεσα να του παραδώσει τα κοσμήματα του σπιτιού

Τραγωδία στο Καινούργιο Αγρινίου: 40χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος ‑ Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Ελλάδα 21.04.2026
Ο άνδρας εντοπίστηκε από οικείο του πρόσωπο που ειδοποίησε τις Αρχές

Επιδόματα: Ποια πληρώνονται αυτή την εβδομάδα

Οικονομία 21.04.2026
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή 24 Απριλίου

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ανοιξε η πλατφόρμα ‑ Ποια ΑΦΜ κάνουν πρώτα αίτηση

Οικονομία 21.04.2026
Συνολικά θα διατεθούν 300.000 vouchers, με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ

Ο χάρτης της φοροδιαφυγής για το 2025: Ποιοι είναι οι «πρωταθλητές» και οι περιοχές με τη μεγαλύτερη παραβατικότητα

Ελλάδα 21.04.2026
Φοροδιαφυγή εντοπίζουν 1 στους 3 ψηφιακούς ελέγχους από την ΑΑΔΕ

Γερμανία: Κρατούμενη σε φυλακή στο Χαλέπι φέρεται να είναι αγνοούμενη δημοσιογράφος

Κόσμος 21.04.2026
Κρατούμενη σε φυλακή η δημοσιογράφος από τη Γερμανία, Εύα Μαρία Μίχελμαν

Χαϊδάρι: Πτώση της 13χρονης από σχολείο – Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό

Ελλάδα 21.04.2026
Yποβλήθηκε σε πολύωρη και εξαιρετικά δύσκολη χειρουργική επέμβαση

Πυροβολισμοί στις πυραμίδες Τεοτιουακάν στο Μεξικό: Νεκρή μία τουρίστρια – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Κόσμος 21.04.2026
Ο δράστης αυτοκτόνησε στην Πυραμίδα της Σελήνης, ενώ αρκετοί επισκέπτες τραυματίστηκαν, τρεις σοβαρά.