E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ

Μαρτυρία στο BBC για τον εφιάλτη της ηδονής

Δημοσίευση 3/5/2018 | 09:47

Μητέρα μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ

Μία 37χρονη μητέρα τριών παιδιών μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ και περιγράφει πώς αυτή της η εξάρτηση κατέστρεψε την σχέση της.

Η Rebecca Barker από την Βρετανία που πλέον ζει στη Γαλλία, λέει ότι ήθελε να κάνει σeξ με τον σύντροφό της πέντε φορές την ημέρα, αλλά και πάλι «δεν ήταν αρκετό».

«Έκανα σεξ πέντε φορές την ημέρα και δεν ήταν αρκετό...», δήλωσε στο BBC η 37χρονη μητέρα η οποία ωστόσο όταν συνειδητοποίησε το μέγεθος της εξάρτησής της, το 2014, βρήκε το θάρρος να απευθυνθεί σε ειδικούς.

«Ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν με το που ξυπνούσα το πρωί και δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου» εξομολογείται.

«Έφτασα στο σημείο να νιώθω άβολα βγαίνοντας από το σπίτι, καθώς ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ» συμπληρώνει η ίδια. Όπως διηγείται η 37χρονη μητέρα ο εθισμός της της δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στη σχέση της γιατί αν και αρχικά ο σύντροφός της «κολακευόταν» στη συνέχεια άρχισε να αμφισβητεί τις προθέσεις της.

«Με κατηγόρησε ότι έχω κάποια άλλη σχέση και από τις τύψεις ήθελα να κάνω συνέχεια σeξ μαζί του» λέει η 37χρονη μητέρα.

Το Νοέμβριο του 2014, η Rebecca είπε να κάνει «ένα διάλειμμα» από τη σχέση της και πήγε να μείνει με τη μητέρα της.

«Όταν έφυγα, είπα στο σύντροφό μου ότι έπρεπε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Κι αυτός το δέχθηκε. Ήμουν υπό τη φροντίδα ενός ψυχίατρου», δήλωσε η 37χρονη, η οποία διαγνώστηκε με κατάθλιψη το 2012 μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.

«Έκανα πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μου για να ξεπεράσω την κατάθλιψη και τον εθισμό στο σeξ», είπε, διευκρινίζοντας ότι όχι μόνο χώρισε με το σύντροφό της, αλλά άλλαζε συνεχώς δουλειά και μετακόμισε στη Γαλλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left Χτες
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

Ελλάδα Χτες
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.