E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ

Μαρτυρία στο BBC για τον εφιάλτη της ηδονής

Δημοσίευση 3/5/2018 | 09:47

Μητέρα μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ

Μία 37χρονη μητέρα τριών παιδιών μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ και περιγράφει πώς αυτή της η εξάρτηση κατέστρεψε την σχέση της.

Η Rebecca Barker από την Βρετανία που πλέον ζει στη Γαλλία, λέει ότι ήθελε να κάνει σeξ με τον σύντροφό της πέντε φορές την ημέρα, αλλά και πάλι «δεν ήταν αρκετό».

«Έκανα σεξ πέντε φορές την ημέρα και δεν ήταν αρκετό...», δήλωσε στο BBC η 37χρονη μητέρα η οποία ωστόσο όταν συνειδητοποίησε το μέγεθος της εξάρτησής της, το 2014, βρήκε το θάρρος να απευθυνθεί σε ειδικούς.

«Ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν με το που ξυπνούσα το πρωί και δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου» εξομολογείται.

«Έφτασα στο σημείο να νιώθω άβολα βγαίνοντας από το σπίτι, καθώς ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ» συμπληρώνει η ίδια. Όπως διηγείται η 37χρονη μητέρα ο εθισμός της της δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στη σχέση της γιατί αν και αρχικά ο σύντροφός της «κολακευόταν» στη συνέχεια άρχισε να αμφισβητεί τις προθέσεις της.

«Με κατηγόρησε ότι έχω κάποια άλλη σχέση και από τις τύψεις ήθελα να κάνω συνέχεια σeξ μαζί του» λέει η 37χρονη μητέρα.

Το Νοέμβριο του 2014, η Rebecca είπε να κάνει «ένα διάλειμμα» από τη σχέση της και πήγε να μείνει με τη μητέρα της.

«Όταν έφυγα, είπα στο σύντροφό μου ότι έπρεπε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Κι αυτός το δέχθηκε. Ήμουν υπό τη φροντίδα ενός ψυχίατρου», δήλωσε η 37χρονη, η οποία διαγνώστηκε με κατάθλιψη το 2012 μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.

«Έκανα πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μου για να ξεπεράσω την κατάθλιψη και τον εθισμό στο σeξ», είπε, διευκρινίζοντας ότι όχι μόνο χώρισε με το σύντροφό της, αλλά άλλαζε συνεχώς δουλειά και μετακόμισε στη Γαλλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντοπούλου: Συκοφαντίες τα περί μη καταβολής δεδουλευμένων ‑ Προαναγγέλλει μηνύσεις

Ελλάδα Χτες
«Ενεργό παρακράτος, οργανωμένο έγκλημα και απόπειρα πολιτικής εξόντωσης» – Όσα είπε για τις καταγγελίες

Συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Προκλητική παραγγελία ‑ εμπαιγμός για τις εκταφές

Ελλάδα Χτες
Δικηγόρος κάνει λόγο για διάταγμα «δικτατορικού τύπου» με τελεσίγραφα και διαδικασίες άρον-άρον

«Μαζεύανε τα πτώματα και τα ρίχνανε σαν τσουβάλια» – Συγκλονίζει μάρτυρας της εκτέλεσης των 200 Ελλήνων από τους ναζί στην Καισαριανή

Ελλάδα Χτες
Οι συγγενείς των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή μεγάλωσαν με το τραύμα εκείνης της ημέρας. Ο πόνος μεταφέρθηκε στις επόμενες γενιές, ως ζωντανή υπενθύμιση μιας βαρβαρότητας που έμεινε ατιμώρητη.

Βιολάντα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των υδραυλικών για τους σωλήνες – «Εγώ είμαι το αφεντικό και θα το κάνεις όπως σου λέω»

Ελλάδα Χτες
Θάψαμε τους σωλήνες προπανίου χωρίς καμία προδιαγραφή ασφαλείας ισχυρίζεται ένας από τους υδραυλικούς λέγοντας ότι αυτές ήταν οι εντολές του ιδιοκτήτη της Βιολάντα

ΔΥΠΑ: Επίδομα 200 ευρώ για 12 μήνες – Σε ποιους απευθύνεται

Οικονομία Χτες
Ποια είναι οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Δίκη για τα Τέμπη: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της έδρας

Ελλάδα Χτες
Μια γυναίκα οδηγούσε ένα πατίνι σε δρόμο στην Κρήτη και παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα

Κακοκαιρία: Οδηγός εγκλωβίστηκε στο ρέμα Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη ‑ Δείτε βίντεο

Καιρός Χτες
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και διερχόμενοι οδηγοί, για να βοηθήσουν τον οδηγό

Φρένο στις ενοχλητικές κλήσεις: 50.000 ευρώ αποζημίωση για τηλεφωνικό μάρκετινγκ

Ελλάδα Χτες
Κατώτατη αποζημίωση 10.000 ευρώ ανά παράβαση και σαφές μήνυμα συμμόρφωσης στην αγορά

Νέα απεργία στα θέατρα την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου ‑ Ποιοι εξαιρούνται

Ελλάδα Χτες
Κύριο αίτημα της απεργίας είναι η υπογραφή Συλλογκών Συμβάσεων Εργασίας

Θλίψη στο Mega: Πέθανε ξαφνικά ο Κώστας Κοσμίδης

Ελλάδα Χτες
Ο 52χρονος «έφυγε» ξαφνικά το βράδυ προδομένος από την καρδιά του