E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ

Μαρτυρία στο BBC για τον εφιάλτη της ηδονής

Δημοσίευση 3/5/2018 | 09:47

Μητέρα μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ

Μία 37χρονη μητέρα τριών παιδιών μιλάει για τον εθισμό της στο σeξ και περιγράφει πώς αυτή της η εξάρτηση κατέστρεψε την σχέση της.

Η Rebecca Barker από την Βρετανία που πλέον ζει στη Γαλλία, λέει ότι ήθελε να κάνει σeξ με τον σύντροφό της πέντε φορές την ημέρα, αλλά και πάλι «δεν ήταν αρκετό».

«Έκανα σεξ πέντε φορές την ημέρα και δεν ήταν αρκετό...», δήλωσε στο BBC η 37χρονη μητέρα η οποία ωστόσο όταν συνειδητοποίησε το μέγεθος της εξάρτησής της, το 2014, βρήκε το θάρρος να απευθυνθεί σε ειδικούς.

«Ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν με το που ξυπνούσα το πρωί και δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου» εξομολογείται.

«Έφτασα στο σημείο να νιώθω άβολα βγαίνοντας από το σπίτι, καθώς ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ» συμπληρώνει η ίδια. Όπως διηγείται η 37χρονη μητέρα ο εθισμός της της δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στη σχέση της γιατί αν και αρχικά ο σύντροφός της «κολακευόταν» στη συνέχεια άρχισε να αμφισβητεί τις προθέσεις της.

«Με κατηγόρησε ότι έχω κάποια άλλη σχέση και από τις τύψεις ήθελα να κάνω συνέχεια σeξ μαζί του» λέει η 37χρονη μητέρα.

Το Νοέμβριο του 2014, η Rebecca είπε να κάνει «ένα διάλειμμα» από τη σχέση της και πήγε να μείνει με τη μητέρα της.

«Όταν έφυγα, είπα στο σύντροφό μου ότι έπρεπε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Κι αυτός το δέχθηκε. Ήμουν υπό τη φροντίδα ενός ψυχίατρου», δήλωσε η 37χρονη, η οποία διαγνώστηκε με κατάθλιψη το 2012 μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.

«Έκανα πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μου για να ξεπεράσω την κατάθλιψη και τον εθισμό στο σeξ», είπε, διευκρινίζοντας ότι όχι μόνο χώρισε με το σύντροφό της, αλλά άλλαζε συνεχώς δουλειά και μετακόμισε στη Γαλλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση ΗΠΑ στη… φέτα: Γιατί την προστατεύετε; Δεν υπάρχει μέρος με… το όνομα «Φέτα» στην Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Η Ελλάδα είχε κερδίσει τις δικαστικές μάχες το 2002 και το 2005

Ιαπωνία: Τουρίστες χάνουν τη μνήμη τους και «ξυπνούν» με άδειους λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τουρίστες «πληρώνουν» ακριβά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ιαπωνία και την επόμενη δεν θυμούνται τίποτα

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή ‑ Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής

«Καμία υπερεργασία, πληρώθηκε κανονικά» λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την ειδικευόμενη που εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
«Μετακινήθηκε για 5 ημέρες στη Σάμο, όπου και φιλοξενήθηκε δωρεάν σε ένα καινούργιο διαμέρισμα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας

Εύβοια: Με καφέ και μωβ μέδουσες γέμισε η θάλασσα και προκαλεί ανησυχία

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Εκατοντάδες μέδουσες έχουν κατακλύσει παραλίες στον Ευβοϊκό κόλπο

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Μαρτίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου

Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο

Ελλάδα 29.04.2026
Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»

Κόσμος 29.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, προειδοποιεί το Ιράν «να βάλει μυαλό σύντομα»