E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Τσαλίκης ‑ Ζήσε Μόνο Το Ταξίδι

Νέο βίντεο κλιπ

Δημοσίευση 20/10/2015 | 14:47

Γιώργος Τσαλίκης ‑ Ζήσε Μόνο Το Ταξίδι

Το πρώτο δείγμα αυτού του νέου CD που ετοιμάζει ο Γιώργος Τσαλίκης και οι συνεργάτες του,  «ΖΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ»,  μόλις έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα  ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου και διαδικτυακά με ένα Video Clip που πραγματικά μας ταξιδεύει. Το τραγούδι είναι σε μουσική  Κωνσταντίνου Παντζή και Μάριου Ψιμόπουλου , στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, και σε παραγωγή και ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Παντζή - Νίκου Σουλιώτη και Μάριου Ψιμόπουλου. Η σκηνοθεσία είναι του Louis Gabriel.

 Το τραγούδι απο την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του (πρώτες μεταδόσεις στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα Ελλαδας & Κύπρου), καρφώθηκε στην 10αδα του επίσημου airplay όλων των ραδιοφώνων.

 Αυτό είναι και το πρώτο επίσημο τραγούδι που κυκλοφορεί απο την νέα δισκογραφική εταιρεία του Γιώργου Τσαλίκη την Spin Records μιας και η GABI Music με την Spin Records δώσανε χέρια συνεργασίας και προχωράνε πλέον μαζί.

 Ο Γιώργος Τσαλίκης ανέαβασε το τραγούδι σε όλα τα Social Media που διαθέτει ευχαριστωντας όλους τους συντελεστές αυτού του τραγούδιού. 

''ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ YouTube ! 
Ευχαριστω πολύ τους δημιουργούς του τραγουδιού μας Κωνσταντίνο Παντζη , Μάριο Ψιμοπουλο , τη Βικυ Γεροθοδωρου , το Νικο Σουλιώτη ,το σκηνοθέτη Louis Gabriel , το Νικο Αλεξαδράτο για το μονταζ , την ομάδα της Spin της καινούργιας μας παρέας ,την ομάδα της Gabi , τη Βασω Σαρματζή που είμαστε ήδη στη δεκάδα των ραδιοφώνων , την Κατερινα Σοφρωνη που κανονίζει ολα τα κυριολεκτικά μου ταξίδια ... και φυσικά τον αδερφό μου Μάριο Χαπερη που ειναι πάνω και πίσω απο ολα όσα κανω 
Ελπίζω να το αγαπήσετε το καινούργιο μας μωρό
Αφιερωμένο σε αυτούς που τολμάνε !!''

 Τα πρώτα σχόλια απο τους θαυμαστές του Γιώργου είναι ότι περιμέναν καιρό το κάτι ''διαφορετικό'' μιας και μας έχει συνηθισει ο Γιώργος τα τελευταία χρόνια με πιο ανεβαστικά τραγούδια, παρόλα αυτά όμως η παρατήρηση όλων ήταν ότι αυτή η αναμονή τελικά άξιζε και με το παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επικό βίντεο: Το καστ της «Οδύσσειας» αφηγείται Όμηρο σε δακτυλικό εξάμετρο μέσα σε ένα λεπτό

E-Daily 3.Left Χτες
Το δεκαετές ταξίδι του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα με τους πρωταγωνιστές σε ρόλο... ποιητών

Ποιο πραγματικό πλοίο των Βίκινγκ επέλεξε ο Νόλαν για την «Οδύσσεια» ‑ και γιατί δεν είναι απλώς σκηνικό

E-Daily 3.Left Χτες
Το Draken Harald Hårfagre, ένα λειτουργικό ωκεάνιο longship κατασκευασμένο με παραδοσιακές τεχνικές στη Νορβηγία, πρωταγωνιστεί στο νέο blockbuster του Κρίστοφερ Νόλαν ως το πλοίο του Οδυσσέα.

«Οικία Κοκοβίκου»: Το περίφημο σπίτι της Ελενίτσας και του Αντωνάκη στην Πλάκα, επί της οδού Τριπόδων 32

E-Daily 3.Left Χτες
Το νεοκλασικό κτίριο στην οδό Τριπόδων 32, ένα από τα ελάχιστα σωζόμενα δείγματα παλαιάς αθηναϊκής κατοικίας, αποτέλεσε σκηνικό της αγαπημένης ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

«Οδύσσεια»: Η ταινία του Νόλαν σαρώνει τις κριτικές και χαρακτηρίζεται «ορισμός του έπους»

E-Daily 3.Left Χτες
Η κινηματογραφική απόδοση της Οδύσσειας του Ομήρου από τον Σερ Κρίστοφερ Νόλαν αποθεώνεται από κριτικούς παγκοσμίως, με πολλές πεντάστερες κριτικές και χαρακτηρισμούς-ορόσημα.

Ποιος δημιούργησε με AI μια εναλλακτική «Οδύσσεια» και γιατί το κάνει τώρα

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Fountain O κυκλοφορεί το «Odysseus: The Fall», μια ταινία 135 λεπτών φτιαγμένη με τεχνητή νοημοσύνη, ακριβώς την ώρα που η υπερπαραγωγή του Νόλαν κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Η τελευταία σκηνή της Μάρως Κοντού στη «Γη της Ελιάς»

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Μάρω Κοντού, που υποδυόταν τη «Μαρία Αναγνώστου» στη δημοφιλή σειρά, έπαιξε την τελευταία της σκηνή στις 7 Μαΐου 2025.

Το ήξερες; Οι The Cure έχουν μια ιστορία γεμάτη παράξενες συμπτώσεις και απίθανες στιγμές που ελάχιστοι γνωρίζουν

E-Daily 3.Left Προχτές
Από στίχους γραμμένους πάνω σε φακελάκι ζάχαρης μέχρι δύο συναυλίες την ίδια βραδιά, η πορεία των The Cure είναι γεμάτη ιστορίες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία.

Σκασμός εσύ Αντωνάκη μου: Η μυθική ατάκα της Μάρως Κοντού από το «η γυνή να φοβείται τον άνδρα»

E-Daily 3.Left Προχτές
Η φράση «σκασμός εσύ Αντωνάκη μου» από την ταινία «η γυνή να φοβείται τον άνδρα» έμεινε για πάντα χαραγμένη στη συλλογική μνήμη του ελληνικού κοινού.

Η θριαμβευτική επιστροφή της Μαντόνα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Νο 1 σε όλο τον κόσμο»

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων και έκπληκτη είμαι από την απίστευτη υποδοχή που έλαβε το “Confessions on a Dance Floor”!!», έγραψε η Madonna

Η Suki Waterhouse κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Loveland» με 14 νέα τραγούδια

Μουσική 13.07.2026
Το τρίτο άλμπουμ της indie pop καλλιτέχνιδας συνοδεύεται από το music video του «Notting Hill», ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στη γειτονιά όπου μεγάλωσε.

Thievery Corporation: 30 χρόνια καριέρας γιορτάζουν live στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης

Μουσική 13.07.2026
Το διάσημο αμερικανικό ντουέτο εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουλίου 2026 με ένα «best of» live set τριών δεκαετιών.