E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΑΠΘ: 10 μήνες με αναστολή στον 22χρονο που εκσπεpμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας

Τι κατέθεσε η 20χρονη

Δημοσίευση 19/11/2019 | 17:36

ΑΠΘ: 10 μήνες με αναστολή στον 22χρονο που εκσπεpμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή και χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, επιβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 20χρονο φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη 20χρονης φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Παρά το γεγονός πως η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή, αυτή απορρίφθηκε, το δικαστήριο κράτησε την υπόθεση και η εκδίκαση της έγινε σήμερα.

Δείτε επίσης: H Άσπα Τσίνα συγκλονίζει με την εξομολόγηση τηςΣημειώνεται πως ο 20χρονος απουσίαζε από την εκδίκαση και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του.

Τι κατέθεσε η 20χρονη

«Ένιωσα κάτι να με ακουμπάει την πλάτη. Τρόμαξα και γύρισα και τον είδα να με κοιτάει στα μάτια. Ήταν ντυμένος. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Έτρεξα να τον πιάσω μαζί άλλους. Μαζί με άΑΠΘπαιδιά τον πιάσαμε σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Τον ρώτησα αν έχει καταλάβει ότι έχει κάνει κάτι άρρωστο και μου είπε όχι», είπε η 20χρονη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 20χρονος δήλωσε πως «ότι και να πει η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτωσα πάνω της».

Η «συγγνώμη» της μητέρας του 20χρονου

Από την πλευρά της, η μητέρα του φοιτητή ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της κοπέλας για την πράξη του γιου της

«Ήταν μια ανοησία μου. Μια απερισκεψία της στιγμής», φέρεται να είπε στη μητέρα του ο νεαρός για την πράξη του.

«Είναι ήσυχο παιδί, πιεσμένο από τη σχολή του. Δεν είχε καμιά σeξουαλική σχέση», τόνισε εκείνη σύμφωνα με το thestival.gr.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος φοιτητής στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς είχε εμφανιστεί μετανιωμένος, ενώ δεν είχε αρνηθεί την πράξη του, λέγοντας ότι του προσέφερε «προσωρινή ανακούφιση».

«Έχω μετανιώσει», λέει ο φοιτητής

«Αποδέχομαι την σε βάρος μου κατηγορία και προέβην σε αυτή την ενέργεια γιατί μου πρόσφερε προσωρινή ανακούφιση. Εχω μετανιώσει για την ενέργειά μου», φέρεται να είπε στον ΑΝΤ1.

Η κατάθεση της φοιτήτριας

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η κατάθεση της 22χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

«Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου», είπε η φοιτήτρια στην κατάθεσή της.

«Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον 22χρονο, τον οποίο κατάφερε να ακινητοποιήσει με τη βοήθεια ενός φύλακα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Κατέρρευσε μεσοτοιχία σε αυλή κατοικίας – Ένας τραυματίας

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις

Ταϊλάνδη: Συνελήφθη Βρετανίδα που φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον σύντροφό της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η Βρετανίδα υποστήριξε ότι ο σύντροφός της είχε αυτοτραυματιστεί, κάτι που δεν μπορούσε να διασταυρωθεί

Θρίλερ στη Χαλκιδική: 13χρονος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά σε θαλάσσιο πάρκο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
13χρονος υπήκοος Ρουμανίας τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο του Αγίου Νικολάου και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Φωτιά στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής: Ήχησε το 112 για εκκένωση περιοχών – Kοντά σε σπίτια οι φλόγες

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Για την κατάσβεση από αέρος επιχειρούν περιοδικά 5 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα

Ζελένσκι ειρωνεύεται τη Μόσχα: Αν ελέγχουν την Κονταντίνοφκα, τότε ο Πούτιν δεν θα είχε πρόβλημα να με συναντήσει εκεί

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
«Αν η Κονταντίνοφκα βρισκόταν υπό ρωσικό έλεγχο, τότε ίσως ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ) Πούτιν να μην είχε κανένα πρόβλημα να με συναντήσει εκεί», δήλωσε ο Ζελένσκι

Καιρός: Έρχεται και νέα επιδείνωση του καιρού για 48 ώρες ‑ Προειδοποίηση Αρναούτογλου

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Βροχές σήμερα σε όλη τη χώρα ωστόσο θα έρθει και νέα κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Το μοναδικό ηφαίστειο στη Γη που εκτοξεύει μικροσκοπικούς κρυστάλλους χρυσού ‑ 80 gr κάθε μέρα

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Περισσότερες από τρεις δεκαετίες αργότερα οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην γνωρίζουν ακριβώς πώς σχηματίζονται οι κρύσταλλοι χρυσού στο όρος Έρεβος

Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, έχασε 2‑0 από την Παολίνι και αποχαιρέτισε το Wimbledon

Αθλητικά Νέα 04.07.2026
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει την Ιταλίδα αντίπαλο της η οποία επικράτησε με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στους 16 του λονδρέζικου open

Τι ήταν η Συμφωνία Plaza και γιατί δημιουργεί «ρήγμα» στις σχέσεις Ευρώπης‑Κίνας

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Για το Πεκίνο, οι σημερινές εμπορικές αντιπαραθέσεις με τη Δύση θυμίζουν έντονα την αντιπαράθεση ΗΠΑ-Ιαπωνίας πριν από τέσσερις δεκαετίες.