E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΑΠΘ: 10 μήνες με αναστολή στον 22χρονο που εκσπεpμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας

Τι κατέθεσε η 20χρονη

Δημοσίευση 19/11/2019 | 17:36

ΑΠΘ: 10 μήνες με αναστολή στον 22χρονο που εκσπεpμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή και χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, επιβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 20χρονο φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη 20χρονης φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Παρά το γεγονός πως η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή, αυτή απορρίφθηκε, το δικαστήριο κράτησε την υπόθεση και η εκδίκαση της έγινε σήμερα.

Δείτε επίσης: H Άσπα Τσίνα συγκλονίζει με την εξομολόγηση τηςΣημειώνεται πως ο 20χρονος απουσίαζε από την εκδίκαση και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του.

Τι κατέθεσε η 20χρονη

«Ένιωσα κάτι να με ακουμπάει την πλάτη. Τρόμαξα και γύρισα και τον είδα να με κοιτάει στα μάτια. Ήταν ντυμένος. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Έτρεξα να τον πιάσω μαζί άλλους. Μαζί με άΑΠΘπαιδιά τον πιάσαμε σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Τον ρώτησα αν έχει καταλάβει ότι έχει κάνει κάτι άρρωστο και μου είπε όχι», είπε η 20χρονη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 20χρονος δήλωσε πως «ότι και να πει η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτωσα πάνω της».

Η «συγγνώμη» της μητέρας του 20χρονου

Από την πλευρά της, η μητέρα του φοιτητή ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της κοπέλας για την πράξη του γιου της

«Ήταν μια ανοησία μου. Μια απερισκεψία της στιγμής», φέρεται να είπε στη μητέρα του ο νεαρός για την πράξη του.

«Είναι ήσυχο παιδί, πιεσμένο από τη σχολή του. Δεν είχε καμιά σeξουαλική σχέση», τόνισε εκείνη σύμφωνα με το thestival.gr.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος φοιτητής στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς είχε εμφανιστεί μετανιωμένος, ενώ δεν είχε αρνηθεί την πράξη του, λέγοντας ότι του προσέφερε «προσωρινή ανακούφιση».

«Έχω μετανιώσει», λέει ο φοιτητής

«Αποδέχομαι την σε βάρος μου κατηγορία και προέβην σε αυτή την ενέργεια γιατί μου πρόσφερε προσωρινή ανακούφιση. Εχω μετανιώσει για την ενέργειά μου», φέρεται να είπε στον ΑΝΤ1.

Η κατάθεση της φοιτήτριας

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η κατάθεση της 22χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

«Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου», είπε η φοιτήτρια στην κατάθεσή της.

«Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον 22χρονο, τον οποίο κατάφερε να ακινητοποιήσει με τη βοήθεια ενός φύλακα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντόναλντ Τραμπ για Βενεζουέλα: «Θα αρχίσουμε να κάνουμε χτυπήματα στην ξηρά»

Κόσμος Χτες
Απευθείας χτυπήματα σε Βενεζουέλα και Κολομβία: Η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται για δράση «πολύ σύντομα»

Predator: Πρώην υπάλληλος της Intellexa κατέθεσε ότι προωθούσαν το λογισμικό σε δημόσιες αρχές στο εξωτερικό

Ελλάδα Χτες
Νέα στοιχεία για το πώς το Predator έφτανε σε δημόσιες αρχές εκτός Ελλάδας

Απεργία Ταξί: Ο αυτοκινητιστές προαναγγέλλουν απεργία διαρκείας – Αντίσκηνα έξω από το υπουργείο Μεταφορών

Ελλάδα Χτες
Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει έξω από το υπουργείο, ενώ η απεργία –η οποία επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 6 το πρωί της Πέμπτης– φαίνεται πλέον πιθανό να παραταθεί

Πόπη Σεμερτζίδου για δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών: «Να αρχίσω απεργία πείνας έξω από τη Βουλή;»

Ελλάδα Χτες
Σε μια προκλητική δήλωση προέβη η Πόπη Σεμερτζίδου με φόντο τη δέσμευση της περιουσίας της, με μια έμμεση αναφορά στον Πάνο Ρούτσι

«Ντροπή τους, μας πετάνε ψίχουλα» – Νέες εικόνες από την οργισμένη διαμαρτυρία αγροτών και κτηνοτρόφων στη Λάρισα

Ελλάδα Χτες
Παραγωγοί κάνουν λόγο για «αδιέξοδο», «ασφυκτικό κόστος παραγωγής» και πλήρη έλλειψη προοπτικής, ενώ αναμένεται γενική συνέλευση προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη δικαιοσύνη τα λαχεία των «τυχερών» μαρτύρων – Έλεγχος ΣΔΟΕ σε «χασάπη», Μαγειρία, Σεμερτζίδου

Ελλάδα Χτες
Να προστατεύσει την αξιοπιστία που της έχει απομείνει επιχειρεί η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις αμαρτωλές κοινοτικές επιδοτήσεις

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τα όπλα ‑ Τι προβλέπει για τις μπαλωθιές

Ελλάδα Χτες
Η τροπολογία αυστηροποιεί τις ποινές και έχει ως στόχο «να αποτρέψει τέτοιες επικίνδυνες συμπεριφορές, να περιορίσει την κυκλοφορία όπλων» αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Τραγουδίστρια σκοτώθηκε εν ψυχρώ κατά τη διάρκεια ληστείας

Κόσμος Χτες
Είχε ζητήσει από φίλο της να μην τη συνοδεύσει, γιατί «η περιοχή είναι επικίνδυνη»

Πούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο τώρα, η Ρωσία είναι έτοιμη

Κόσμος Χτες
Ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι «εμποδίζουν» τις προτάσεις των ΗΠΑ και ότι «δεν έχουν ειρηνική ατζέντα»

Δολοφονία Αλκη Καμπανού: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα συμμετείχα σε αυτή τη λέσχη»

Ελλάδα Χτες
20 μήνες φυλάκιση σε καταδικασμένο για λειτουργία συνδέσμου