E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΑΠΘ: 10 μήνες με αναστολή στον 22χρονο που εκσπεpμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας

Τι κατέθεσε η 20χρονη

Δημοσίευση 19/11/2019 | 17:36

ΑΠΘ: 10 μήνες με αναστολή στον 22χρονο που εκσπεpμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή και χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, επιβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 20χρονο φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη 20χρονης φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Παρά το γεγονός πως η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή, αυτή απορρίφθηκε, το δικαστήριο κράτησε την υπόθεση και η εκδίκαση της έγινε σήμερα.

Δείτε επίσης: H Άσπα Τσίνα συγκλονίζει με την εξομολόγηση τηςΣημειώνεται πως ο 20χρονος απουσίαζε από την εκδίκαση και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του.

Τι κατέθεσε η 20χρονη

«Ένιωσα κάτι να με ακουμπάει την πλάτη. Τρόμαξα και γύρισα και τον είδα να με κοιτάει στα μάτια. Ήταν ντυμένος. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Έτρεξα να τον πιάσω μαζί άλλους. Μαζί με άΑΠΘπαιδιά τον πιάσαμε σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Τον ρώτησα αν έχει καταλάβει ότι έχει κάνει κάτι άρρωστο και μου είπε όχι», είπε η 20χρονη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 20χρονος δήλωσε πως «ότι και να πει η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτωσα πάνω της».

Η «συγγνώμη» της μητέρας του 20χρονου

Από την πλευρά της, η μητέρα του φοιτητή ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της κοπέλας για την πράξη του γιου της

«Ήταν μια ανοησία μου. Μια απερισκεψία της στιγμής», φέρεται να είπε στη μητέρα του ο νεαρός για την πράξη του.

«Είναι ήσυχο παιδί, πιεσμένο από τη σχολή του. Δεν είχε καμιά σeξουαλική σχέση», τόνισε εκείνη σύμφωνα με το thestival.gr.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος φοιτητής στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς είχε εμφανιστεί μετανιωμένος, ενώ δεν είχε αρνηθεί την πράξη του, λέγοντας ότι του προσέφερε «προσωρινή ανακούφιση».

«Έχω μετανιώσει», λέει ο φοιτητής

«Αποδέχομαι την σε βάρος μου κατηγορία και προέβην σε αυτή την ενέργεια γιατί μου πρόσφερε προσωρινή ανακούφιση. Εχω μετανιώσει για την ενέργειά μου», φέρεται να είπε στον ΑΝΤ1.

Η κατάθεση της φοιτήτριας

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η κατάθεση της 22χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

«Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου», είπε η φοιτήτρια στην κατάθεσή της.

«Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον 22χρονο, τον οποίο κατάφερε να ακινητοποιήσει με τη βοήθεια ενός φύλακα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα 27.03.2026
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα 27.03.2026
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα 27.03.2026
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος 27.03.2026
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος 27.03.2026
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα 27.03.2026
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα 27.03.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα 27.03.2026
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα 27.03.2026
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος 27.03.2026
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»