E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το line up του Kapani Project 2019 μόλις ανακοινώθηκε!

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Δες ποιους καλλιτέχνες θα φιλοξενήσει φέτος στις σκηνές του

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 30/8/2019 | 01:04

Το line up του Kapani Project 2019 μόλις ανακοινώθηκε!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ημερομηνίες: από 5/10/2019 έως 6/10/2019
ΟΚΤ 2019
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Kapani Project σημαίνει μουσική, έκφραση και στενά γεμάτα χρώμα. Η φωνή που εδώ και χρόνια ενώνει την πόλη στο πιο κεντρικό σημείο της, δίνει ραντεβού για 4ησυνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά για ένα διήμερο «γεμάτο» όσο ποτέ.

Ανανεωμένο πρόγραμμα, μοναδικοί καλλιτέχνες, γεύσεις και κλίμα που θα μας παρασύρει για μία ακόμη φορά στα στενά που αγαπήσαμε. Με Live, Dj sets, performances και streetfood να ξεδιπλώνονται μέσα από 2 stages, στις 5 και 6 Οκτωβρίου η καρδιά της Θεσσαλονίκης θα χτυπάει στο Καπάνι.

Έρχονται για να μας ξεσηκώσουν και να δώσουν τον δικό τους ήχο στο project που
αγαπήσαμε. Στις 5 και 6 Οκτωβρίου τα 2 μεγάλα stages παίρνουν φωτιά, η μουσική
ενώνει τα στενά στην καρδιά της πόλης και ξεχωριστοί καλλιτέχνες δίνουν το δικό τους show με live και dj sets που θα μας κρατήσουν μέχρι το ξημέρωμα. Τα πρώτα εννέα ονόματα που θα μας προσφέρουν το πιο ανεβαστικό διήμερο είναι εδώ.

  • Chevy
  • Christos El. Papadopoulos Quintet
  • John Slender
  • K.atou
  • Liane (Tel Aviv)
  • Maria S.
  • Matina Sous Peau
  • Mojosphere w/ MC Yinka
  • Tania

Οι Mojosphere w/ Mc Yinka, ένα live σχήμα που με όχημα soul, reggae, funk και hip hop ήχους ξεκινάει από την Αθήνα για να μας κάνει να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης.

Σε πιο ατμοσφαιρικά ακούσματα το Christos El. Papadopoulos quintet μας ταξιδεύει χωρίς όρια χώρου και χρόνου με ένα ethnic/Mediterranean jazz μουσικό οδοιπορικό σε τόπους και χρόνους που μόνο η φαντασία μπορεί να φτάσει. Η Matina Sous Peau είναι μουσικός, παραγωγός, dj και τραγουδίστρια, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια φτιάχνει ευφάνταστα mashups και διασκευές, με κομμάτια από πολύ διαφορετικά είδη, φέροντας στα στενά του Kαπανιού τον δικό της χαρακτήρα.

H Tania είναι από τους ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική και θέλουν να τη μοιράζονται. Από τους ήχους της Δυτικής Αφρικής των δεκαετιών ’60-’80 μέχρι τη σύγχρονη αφρικάνικη μουσική, τα set της είναι ένα μείγμα από ιδιαίτερους συνδυασμούς afro, jazz και ηλεκτρονικής μουσικής που σίγουρα θα θέλεις να χορέψεις.

Παράλληλα, σε πιο ηλεκτρονικό ύφος, η K.atou η Αθηναία femme fatale έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε παγκόσμιο επίπεδο με το πάθος της για τη μουσική, έρχεται με τα house «διαμάντια» από το Σικάγο και το Ντιτρόιτ, που τη συντροφεύουν σε κάθε gig.

Ο Βασίλης Σεβδαλής ή αλλιώς Chevy, συνιδρυτής της μουσικής πλατφόμας Needless και resident DJ του six d.o.g.s, θα φέρει στο Kapani Project ένα μοντέρνο dance fusion, ενώ η Liane, resident του Pergamon club, υπόσχεται να φέρει τον ήχο του Tel Aviv στο κέντρο της πόλης.

Η Maria S. τα τελευταία χρόνια μοιράζεται της μουσική της σε διάφορα μαγαζιά, στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Edu Imbernon, Nick Warren, Barem και άλλοι και έρχεται στo 4o Kapani Project για ένα δυνατό dj set.

Τέλος, ο John Slender, μέλος και resident dj της κολλεκτίβας Subterranean Culture είναι το όνομα που έρχεται να συμπληρώσει την πρώτη ανακοίνωση του φετινού line up.

Έρχονται σύντομα νέες ανακοινώσεις με το ολοκληρωμένο line up του Kapani Project 2019!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ο θεσμός που αγαπήθηκε επιστρέφει. Στις 5 & 6 Οκτωβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην αγορά Καπάνι. Δύο κόσμοι, δύο πραγματικότητες, δύο πλευρές της ίδια πόλης, που για ένα διήμερο έρχονται και γίνονται ένα.

To 4ο Kapani Project αποτελεί μέρος των παράλληλων δράσεων στα φετινά 54α Δημήτρια.

Τη φετινή οπτική επικοινωνία της διοργάνωσης επιμελήθηκε η ομάδα του Blind Studio.

KapaniProject 2019

Αγορά Καπάνι
5 & 6 Οκτωβρίου 2019
Κεντρική Αγορά Καπάνι, Θεσσαλονίκη

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα:
www.kapaniproject.gr
Facebook:
www.facebook.com/kapaniproject
Instagram: www.instagram.com/kapaniproject
#KapaniProject

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Neworld w/ Argy & Artbat

Μουσική 27.05.2026
Παρασκευή 3 Ιουλίου – Θέατρο Πέτρας

Το Athens Pride 2026 παρουσιάζει την εγκατάσταση «Ανώνυμες Φωνές»

LGBTQI+ 27.05.2026
Το Athens Pride 2026 σας προσκαλεί με χαρά στην παρουσίαση του έργου «Ανώνυμες Φωνές», μιας συμμετοχικής ψηφιακής εγκατάστασης που λειτουργεί ως ζωντανό αρχείο συλλογικής εμπειρίας

Το Athens Pride 2026 παρουσιάζει την performance «heteroEXιλέωcis»

LGBTQI+ 27.05.2026
Το δεύτερο και τελευταίο Ψυχοσάββατο του έτους, αηδόνια και καρακάξες της αθηναϊκής ΛΟΑΤΚΙ+ σκηνής ενώνουν δυνάμεις και αδυναμίες σε μια βραδιά εξιλέωσης του queer νταλκά

Το Athens Pride 2026 παρουσιάζει το κινηματογραφικό αφιέρωμα «Diversidad»

LGBTQI+ 27.05.2026
Το Athens Pride 2026 σας προσκαλεί με χαρά στο ετήσιο αφιέρωμα «Diversidad», το οποίο αποτελεί το τμήμα ταινιών μικρού μήκους του Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας – FeCHA με LGBTQI+ θεματολογία

Το Athens Pride 2026 παρουσιάζει τη διαδραστική performance «Hymen» στις 27/05 στο Ρομάντσο

LGBTQI+ 27.05.2026
Το Athens Pride 2026 σας προσκαλεί με χαρά στη διαδραστική performance-ντοκουμέντο «Hymen», που θα παρουσιαστεί στις 27 Μαΐου στο Ρομάντσο

Zagori Mountain Running 2026

Φεστιβάλ 27.05.2026
17, 18 & 19 Ιουλίου

Mahmut Orhan – Dino Mfu έρχονται στο Bolivar Beach Club

Μουσική 27.05.2026
BOLIVAR BEACH BAR30/05

ZAMNA x PRIMER: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα

Φεστιβάλ 25.05.2026
Axwell, MRAK, Armand Van Helden και 4 ακόμη διεθνείς artists στην πρώτη φάση ανακοινώσεων του ZAMNA x PRIMER

12ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

Φεστιβάλ 25.05.2026
Σάββατο & Κυριακή 25 – 28 Ιουνίου 2026: 2 μοναδικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου

The Meet Market #JazzEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Cityλάιφ 22.05.2026
Το The Meet Market επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ και συναντά το επετειακό Athens Jazz, που φέτος γιορτάζει 25 χρόνια παρουσίας!

Athens Pride 2026: Η παράσταση «Σταθμός Ω» ανοίγει τη συζήτηση για την ομοφοβία και τον κοινωνικό αποκλεισμό

Φεστιβάλ 20.05.2026
Το Εθνικό Θέατρο φιλοξενεί ένα σύγχρονο ελληνικό έργο για την απώλεια, τη βία και τη διαφορετικότητα - με ανοιχτή συζήτηση μετά την παράσταση