E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Αζεβέδο

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πλέον και επίσημα ο Βραζιάνος

Δημοσίευση 11/1/2018 | 13:38

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Αζεβέδο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο -με τη μορφή δανεισμού- από την Σαχτάρ. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα αγωνιστεί στους Θεσσαλονικείς μέχρι το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον Δικέφαλο μέχρι το τέλος της σεζόν».

Το βιογραφικό του

Γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου του 1986 στην Γκουαραμπίρα της Βραζιλίας, έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στις ακαδημίες της Γιουβεντούδε, πριν προαχθεί στην πρώτη ομάδα το 2004. Το επίσημο ντεμπούτο του ήρθε στις 3 Δεκεμβρίου του 2006 σε μία ήττα από την Κορίνθιανς με 5-3, παίρνοντας μάλιστα φανέλα βασικού. Την επόμενη σεζόν πήρε περισσότερες ευκαιρίες, έφτασε τις 13 συμμετοχές μοιράζοντας και τρεις ασίστ και ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Τη σεζόν 2007-08 πήρε μεταγραφή για τη Φορταλέζα και από την πρώτη στιγμή έστρεψε τα βλέμματα πάνω του με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Έπαιξε σε 30 παιχνίδια και σκόραρε 10 τέρματα, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Παραναένσε, που έσπευσε να τον αποκτήσει και δικαιώθηκε καθώς η ανοδική του πορεία συνεχίστηκε με 53 συμμετοχές σε δύο σεζόν και συνολικά πολύ καλή παρουσία.

Εκείνη την περίοδο ήρθε το πρώτο ραντεβού με την ατυχία. Ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης και του στέρησε την παρουσία του στο βασικό σχήμα. Η Μποταφόνγκο εμπιστεύτηκε τη δεδομένη ποιότητά του και την Πρωτοχρονιά του 2011 τον έκανε δικό της με μεταγραφή.

Η περίοδος 2011-12 ήταν εξαιρετική για εκείνον. Σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της χώρας, έγραψε 33 συμμετοχές με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ… κλείνοντας το μάτι στην ευρωπαϊκή πρόκληση.

Τον Φεβρουάριο του 2013 πήρε την μεγάλη απόφαση και έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη της Μέταλιστ Κάρκιβ. Δεν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, καθώς στην ομάδα υπήρχαν ήδη πέντε συμπατριώτες του και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο του εξάμηνο δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και την σεζόν 2013-14 έγινε βασικός και αναντικατάστατος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ουκρανικής ομάδας, με 33 συμμετοχές και μία ασίστ.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έπεισαν τον Μιρτσέα Λουτσέσκoυ να δαπανήσει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον πάρει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στους πρωταθλητές Ουκρανίας παρότι πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις συμμετέχοντας και στο Champions League, στάθηκε άτυχος με τους τραυματισμούς να μην του επιτρέπουν να μονιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα. Έχοντας αφήσει πίσω του τα προβλήματα, ο ΠΑΟΚ αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Καλώς ήρθες Μάρσιο!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%

Ανοίγει νέα «γραμμή» καταγγελιών για οικονομικά εγκλήματα

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Στο στόχαστρο φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και λαθρεμπόριο

Συναγερμός για τον Έμπολα – «Τα χειρότερα έρχονται», προειδοποιεί ο ΠΟΥ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσει εξοπλισμός και υλικό στην περιοχή που πλήττεται

Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν εν μέσω κορύφωσης των συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Αισιόδοξος ο Ρούμπιο για συμφωνία παρά τα πλήγματα

Συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: Πότε θα μεταφραστεί σε πτώση τιμών στην αντλία;

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι ενισχυμένες προσδοκίες για μια επικείμενη διπλωματική λύση επέφεραν αισθητή υποχώρηση στις διεθνείς αγορές

ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 6,9 Ρίχτερ «ταρακούνησε» τη Χιλή – Τρομακτικές εικόνες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Το 1960, η λατινοαμερικάνικη χώρα χτυπήθηκε από τον σεισμό που θεωρείται ως και σήμερα ο ισχυρότερος που καταγράφτηκε ποτέ

Χολαργός: Αντρας πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Την αστυνομία φέρεται να την κάλεσε η ίδια η γυναίκα

Χανταϊός στην Ισπανία: Δεύτερος θετικός επιβάτης του MV Hondius εντοπίστηκε

Κόσμος Χτες
Το νέο κρούσμα είναι ο δεύτερος θετικός στον χανταϊό ανάμεσα στους 14 Ισπανούς που κατέβηκαν από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

Coming out ακροδεξιού βουλευτή: Γκέι και σε σχέση με μουσουλμάνο μετανάστη

E-Daily 3.Left Χτες
Ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας στο βήμα της Βουλής