E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

8 στους 10 Έλληνες θέλουν να... μεγαλώσουν το μόριό τους

Η σύγκριση είναι η πανωλεθρία του άνδρα λένε οι επιστήμονες

Δημοσίευση 10/1/2018 | 13:49

8 στους 10 Έλληνες θέλουν να... μεγαλώσουν το μόριό τους

Οι περισσότεροι άνδρες επιθυμούν να έχουν μεγαλύτερο πέος σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου. Εξάλλου, το μέγθος του ανδρικού μορίου ειναι και μεταξύ των δημοφιλέστερων αναζητήσεων στην Google.

«Αν κάνετε μια επιφανειακή αναζήτηση στο Διαδίκτυο, θα δείτε πως τα πιο δημοφιλή ιστολόγια είναι αυτά που υπόσχονται περισσότερο σεξ και μεγαλύτερο φαλλό», εξηγεί ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PSC, PhD, ουρολόγος - ανδρολόγος, πρόεδρος του International Andrology.

«Στην έρευνα που κάναμε σε δείγμα 1.000 ανδρών, στην ερώτηση αν οι άνδρες είναι ευχαριστημένοι με το μέγεθος του πέους τους, έκπληκτοι είδαμε ότι οι οκτώ στους δέκα απάντησαν όχι. Στην, δε, ερώτηση αν θα έπαιρναν ένα χάπι που θα το μεγάλωνε χωρίς κίνδυνο, αν υπήρχε, όλοι είπαν απερίφραστα και χωρίς δισταγμό ναι».

Ανάλογα στοιχεία υπάρχουν σε πολλές χώρες. Η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα σε επεμβάσεις για μεγέθυνση πέους και ακολουθεί η Αγγλία, σύμφωνα με στοιχεία από έρευνα της εφημερίδας Guardian.

Στην Ελλάδα η επέμβαση μεγέθυνσης πέους ξεκίνησε το 1990 και υπάρχουν, πλέον, αρκετά στοιχεία για την ανάλυση των παραμέτρων εκείνων, οι οποίες οδηγούν τους άνδρες σε αναζήτηση πληροφοριών για τη συγκεκριμένη επέμβαση.

«Όπως δημοσιεύσαμε πρόσφατα, δυστυχώς μαγικά χάπια και κρέμες, που να μεγαλώνουν τον ανδρικό φαλλό, δεν υπάρχουν. Ως μόνη, ρεαλιστική λύση στο πρόβλημα, παραμένει ακόμη μια μικρή χειρουργική επέμβαση, που έχει διάφορες ονομασίες, επιμήκυνση, πάχυνση, φαλλοπλαστική, πεομεγέθυνση. Διεθνώς είναι γνωστή ως penis enlargement. Η τεχνική γίνεται με μια μικρή τομή στη βάση του πέους, με εκτομή του λεγόμενου πεοηβικού συνδέσμου και πάχυνση, ταυτόχρονα με λιπογλυπτική (έγχυση λίπους υποδόρια). Η διάρκεια της επέμβασης είναι περίπου 40 λεπτά και η νοσηλεία απαιτεί μισή μέρα το πολύ. Η εμπειρία από τη χώρα μας και από το εξωτερικό έχει δείξει ότι η μέθοδος είναι ασφαλής, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Ο άνδρας μπορεί να πάει σπίτι του μετά και την επόμενη μέρα στη δουλειά του, μπορεί ακόμη και να ταξιδέψει την ίδια μέρα σε άλλη χώρα», εξηγεί ο κ. Κωνσταντινίδης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, προβλήματα υπάρχουν μόνο στις διαφορές των προσδοκιών – «ευσεβών πόθων», σε σχέση με τους αριθμούς. Δηλαδή, το ένα εκατοστό αύξηση σε μήκος, μπορεί να δώσει 10% αύξηση, που είναι πολύ σημαντικό, έστω και αν το ένα ακούγεται λίγο.

«Για να γίνει κατανοητό, προσθέστε στο δάκτυλό σας 1 εκατοστό μήκος και θα δείτε πόσο μεγαλύτερο φαίνεται το πέος σε χάλαση. Αν έχει μέσο όρο 7 εκατοστά μήκος και προσθέσετε δύο ή τρία εκατοστά μήκους και πάχους, το πέος σε όγκο φαίνεται διπλάσιο στο τέλος, έως και τερατώδες σε όγκο», περιγράφει ο επιστημονικός συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος Χρήστος Φλιάτουρας, ο οποίος επεξεργάστηκε τα στοιχεία της έρευνας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκινεί η Μαρία Καβογιάννη: «Δε θα ξεχάσω πόσο με στήριξες ...»

Social 04.05.2024
«Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης», έγραψε στην ανάρτησή της

«Σε ευχαριστώ από καρδιάς»: Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη «Χριστίνα Μαρκάτου» με μια νοσταλγική δημοσίευση

Social 04.05.2024
Πριν από ακριβώς 29 χρόνια, τον Μάιο του 1995, οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν για πρώτη φορά

Βανδή ‑ Μπισμπίκης: Χέρι‑χέρι στη Μύκονο, δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Tabloid 04.05.2024
Το ζευγάρι επέλεξε το νησί των ανέμων για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα

Αναστασία: «Ο πνευματικός μου με βοηθά πολύ...»

Tabloid 04.05.2024
«Οι κρίσεις πανικού είναι το τίμημα της επιτυχίας...»

Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Tabloid 04.05.2024
Η αναγγελία του γάμου του

Oι κούκλες κόρες της Nicole Kidman

Tabloid 04.05.2024
Η Nicole Kidman μόλις έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τις «απίστευτα αγαπημένες» έφηβες κόρες της

Τα «έψαλε» ο Λαμπρόπουλος σε όσους πάνε στα νησιά το Πάσχα: «Πώς μου γίνατε όλοι τόσο κοσμοπολίτες, αφού είστε από τα Σούρμενα»»

Χιούμορ Χτες
Ξέσπασε ο Φάνης Λαμπρόπουλος με όσους συμπολίτες μας αποφάσισαν να πάνε για Πάσχα στα ελληνικά νησιά

Η περιφορά του Επιταφίου είναι η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι: Γιατί γυρίζει την κάνη του όπλου ανάποδα

Social Χτες
Ενώπιον του Επιταφίου ο Εύζωνας δείχνει σεβασμό και κατάνυξη με τη στάση «επί των όπλων»

Το μήνυμα που έστειλε ο χάκερ της Μαρίας Αντωνά στην Μπέττυ Μαγγίρα

Social Χτες
Η ραδιοφωνική παραγωγός έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης καθώς παραβίασαν το προφίλ της στο Instagram