E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eπώνυμοι Έλληνες που έχουν δικά τους μαγαζιά

Επιχειρηματίες ως δεύτερη δουλειά

Δημοσίευση 8/1/2018 | 09:23

Eπώνυμοι Έλληνες που έχουν δικά τους μαγαζιά

Eπώνυμοι Έλληνες που μπορεί να είναι καλλιτέχνες πρωτίστως, αλλά είναι και πετυχημένοι επιχειρηματίες!

O Φώτης Σεργουλόπουλος επενδύει τα χρήματά του στο Artisanal και το Shamone, τα οποία τρέχει παρέα με μία ομάδα επαγγελματιών και ειδικών του χώρου.

Η Τάνια Τσανακλίδου έχει αποσυρθεί στις Μηλιές Πηλίου, όπου έχει ανοίξει το δικό της καφενείο με το πρωτότυπο όνομα "Το Ρόδο και το Αηδόνι".

O Tόνι Σφήνος έχει πλέον το δικό του πολύχρωμο καφέ μπαρ ονόματι "Tonis Playz", που ξεχωρίζει για μια σειρά από ανατρεπτικά χαρακτηριστικά, με έμπνευση το στιλ και την πληθωρική προσωπικότητα του μοναδικού περφόρμερ.

Στο Marlin’s House θα πετύχετε τη Λίνα Σακκά, η οποία έφτιαξε ένα ζεστό και ατμοσφαιρικό bistro στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το τσάι σας αλλά και street foods.

Η Έλλη Κοκκίνου, έχει ανοίξει εδώ και χρόνια έναν παιδικό σταθμό στη Γλυφάδα. "Μακράν η μητέρα μου είναι το επιχειρηματικό πνεύμα στην οικογένεια γιατί έχει διευθύνει τέσσερις επιχειρήσεις μέχρι τώρα. Βέβαια ο παιδικός σταθμός είναι επιχείρηση μόνο στα χαρτιά. Κάνουμε με τέτοιο μεράκι αυτή τη δουλειά και εισπράττουμε τόση αγάπη από τα πιτσιρίκια, που θα μου φαινόταν πολύ ψυχρό να χαρακτήριζα το Happy Faces επιχείρηση", λέει η ίδια.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μπορεί να καμαρώνει το "Mini Blue" του που από το όνομα και μόνο θυμίζει...καλοκαίρι! Ο τραγουδιστής άνοιξε μαζί με τον αδερφό του, Βαγγέλη, αυτό το μπαράκι που δεν έχει να ζηλέψει σε κάτι τα μπαράκια στα νησιά του Αιγαίου.

Ο αγαπημένος των γυναικών, με καριέρα στο χώρο της υποκριτικής, ο Αλέξης Γεωργούλης άνοιξε τη "Ρόζα" ένα πανέμορφο μεζεδοπωλείο στο Περιστέρι.

O Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας το "Sweeney Todd" στο Περιστέρι. Το όνομα του μαγαζιού δεν είναι τυχαίο, καθώς η ταινία "Sweeney Todd" είναι η αγαπημένη της Αγγελικής.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς επένδυσαν στην ομορφιά, με την εταιρία κέντρων ευεξίας και αισθητικής περιποίησης άκρων Mariella. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον σύντροφό της ‑ Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου

Tabloid 03.05.2024
Η μητέρα μου είναι μπλεγμένη σε αυτό, γράφει η τραγουδίστρια στο Instagram

Επικός πιτσιρικάς «ξενέρωσε» με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο ‑ «Μου έφυγε η όρεξη τώρα»

Παράξενα 03.05.2024
Πριν καν φτάσει στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα... απογοητεύτηκε ένας πιτσιρικάς στο λιμάνι του Πειραιά μόλις συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο.

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ της Ευρώπης

Media 03.05.2024
Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τεράστια νίκη με το τελικό 4-2 επί της Αστον Βίλα και να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη

Tabloid Χτες
Το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια, αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Περιπέτειες για τη Μαρία‑Ολυμπία: Κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιό της και πήδηξε από το παράθυρο

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο αθανατίστηκε από φίλη της Μαρίας-Ολυμπίας και αναρτήθηκε στα social media