E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Διήμερο με καταιγίδες και χιόνια

Δημοσίευση 2/1/2018 | 23:41

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Διήμερο με καταιγίδες και χιόνια

Σταδιακή αλλά και πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές και χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά, ημιορεινά, αλλά και σε πιο πεδινές περιοχές, κυρίως στα βόρεια, προβλέπει από σήμερα έως την Πέμπτη, η ΕΜΥ.

Αναλυτικότερα, με έκτατο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προβλέπει για σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Πελοπόννησο και τη Δυτική Στερεά.

Αύριο, Τετάρτη, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πιθανόν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στη Δυτική Πελοπόννησο και τη Δυτική Στερεά. Μέχρι το απόγευμα αναμένεται να επεκταθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και μέχρι το βράδυ στην Κρήτη και πιθανόν στα Δωδεκάνησα.

Προβλέπεται επίσης, πως μέχρι το πρωί, πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς και της Βόρειας Πελοποννήσου (πάνω από 800 με 900 μέτρα υψόμετρο). Είναι επίσης πιθανόν τις ίδιες ώρες να σημειωθούν χιονοπτώσεις στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, σε υψόμετρα από τα 500 με 600 μέτρα.

Τα φαινόμενα αυτά προβλέπεται να συνεχιστούν και την Πέμπτη, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο μέχρι το απόγευμα, ενώ στα ηπειρωτικά μέχρι το βράδυ. Επίσης, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα, πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν μέχρι το απόγευμα σε όλα τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρες, εκτός της Θράκης και πρόσκαιρα στα ημιορεινά των ίδιων περιοχών εκτός της Πελοποννήσου. Σε ορισμένες περιοχές, χιονοπτώσεις πρόσκαιρα αναμένεται να σημειωθούν και στις περιοχές της Ηπείρου από 600 με 700 μέτρα υψόμετρο, στη Δυτική Μακεδονία από 300 με 800 μέτρα υψόμετρο, και στη Θεσσαλία, Δυτική και Κεντρική Στερεά από 700 έως 800 μέτρα υψόμετρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοβαρά επεισόδια στο Λος Αντζελες για τις μαζικές συλλήψεις μεταναστών: Στους δρόμους η Εθνοφρουρά

Ελλάδα 08.06.2025
Περισσότεροι από 40 άνθρωποι συνελήφθησαν χθες Σάββατο στο Λος Αντζελες επειδή αντιτάχθηκαν σε μέλη της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης (ICE)

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την αγορά ακινήτων 2024

Ελλάδα Χτες
Αγοραστές προτιμούν παλαιές κατοικίες, κερδίζουν έδαφος τα νεόδμητα

Πόρτο Χέλι: Θρίλερ με νεκρό άνδρα που βρέθηκε πάνω σε νησίδα

Ελλάδα Χτες
Η σορός εντοπίστηκε στη νησίδα Χηνίτσα

Τι ξέρει η Γερμανία; Φτιάχνει καταφύγια παντού ‑ Περιμένει πόλεμο την επόμενη 4ετία!

Κόσμος Χτες
Τα χρήματα αναμένεται να προέλθουν από τα δισεκατομμύρια που απελευθερώθηκαν μετά την αναστολή του φρένου χρέους της Γερμανίας από το κοινοβούλιο τον Μάρτιο

Νεκρή σε τροχαίο η Μαντλίν ΜακΚάν, σύμφωνα με νέα θεωρία για την εξαφάνισή της

Κόσμος Χτες
«Δεν θα με ενοχοποιήσουν ποτέ», λέει ο βασικός ύποπτος

Σεισμός Θεσσαλονίκη – Εφιαλτική πρόβλεψη Παπαδόπουλου: «Δεν ήταν ο κύριος σεισμός…»

Ελλάδα Χτες
Ανησυχία και αβεβαιότητα μετά από τα 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλει διπλή απόπειρα βιαιοπραγίας εναντίον του Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνόδευσε την καταγγελία της και με βίντεο

Η Φλόγα της Κόλασης Σβήνει: Το μυστηριώδες φαινόμενο πλησιάζει στο τέλος του

Κόσμος Χτες
Η «Πύλη της Κόλασης» έχει προσελκύσει τουρίστες από όλο τον κόσμο, με το φως της να είναι ορατό από πολλά χιλιόμετρα μακριά

Βουλιάζουν από κόσμο οι παραλίες της Αττικής, δείτε φωτογραφίες

Ελλάδα Χτες
Όσοι δεν κατάφεραν να αποδράσουν πάντως εκτός των τειχών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, βρέθηκαν στις κοντινές παραλίες της Αττικής

Σοκ με τον Φαλ ‑ Έναν χρόνο εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό του στο ΟΑΚΑ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Γάλλος σέντερ υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα

Τρίκαλα: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους

Ελλάδα Χτες
Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει αυτή την ώρα την τοπική κοινωνία των Γεωργανάδων του Δήμου Φαρκαδόνας

Σεισμός στο Αγιο Όρος

Ελλάδα Χτες
Ο σεισμός έγινε αισθητός στη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της χώρας