E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έχασε παιδιά και εγγονό σε τροχαία και ήπιε ποντικοφάρμακο στο νεκροταφείο

Ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος που τη λύγισε

Δημοσίευση 28/12/2017 | 16:47

Έχασε παιδιά και εγγονό σε τροχαία και ήπιε ποντικοφάρμακο στο νεκροταφείο

Μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τα δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες στη Λαμία με μηχανή. Και οι τρεις, παιδιά και εγγονός σκοτώθηκαν σε τροχαία.

Ο πρώτος γιος της χαροκαμένης γυναίκας σε ηλικία 16 ετών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες. Ο δεύτερος γιος της σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο 42χρονος τότε Κώστας Μανανάς οδηγούσε το βαν που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο βυτιοφόρο και είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη.

Ο 27χρονος εγγονός της, Γιώργος Μανανάς, σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες (15/12) έξω από τη Λαμία, όταν η μηχανή που μόλις είχε αγοράσει, «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου επιχείρησε αναστροφή. Τραγικό αποτέλεσμα δυο νεκροί (δείτε εδώ)

Σήμερα το μεσημέρι η ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει στο Γοργοπόταμο και κάθε ημέρα πήγαινε στο νεκροταφείο για να περιποιηθεί τους τάφους των παιδιών της και του εγγονού της δεν άντεξε. Ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος που τη λύγισε.

Στο πρόσωπο του εγγονού της, που κυριολεκτικά λάτρευε, έβλεπε τα παιδιά που είχε χάσει. Αυτός ήταν το στήριγμά της στη ζωή. Αυτός ο θάνατος δεν ξεπερνιόταν.

Έτσι λοιπόν σήμερα πήρε ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο και πήγε στο νεκροταφείο του χωριού. Πριν πάει, φέρεται να ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο αν και βρισκόταν μακριά, κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και άλλους συγγενείς.

Αμέσως όλοι έτρεξαν στο νεκροταφείο, όπου βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα να έχει καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από φυτοφάρμακο. Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.