E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε ποιον θα δώσει η Αποστολία Ζώη 25.000 ευρώ από το έπαθλο του Nomads

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι παίκτες και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δημοσίευση 24/12/2017 | 18:21

Σε ποιον θα δώσει η Αποστολία Ζώη 25.000 ευρώ από το έπαθλο του Nomads

Μετά από τρεις μήνες στις Φιλιππίνες, η Αποστολία Ζώη αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του Nomads και κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης, ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου έφτασε πρώτος στην Ελλάδα. Ακολούθησαν η Αποστολία Ζώη μαζί με τους υπόλοιπους επτά παίκτες, οι οποίοι είχαν παραμείνει στις Φιλιππίνες για να είναι παρόντες στον τελικό.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Αθήνας, η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε τι θα κάνει με τις 100.000 ευρώ. «Πετάω στα σύννεφα, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη, είναι σαν όνειρο. Το έπαθλο των 100.000 ευρώ χωρίζεται, το ένα τέταρτο πηγαίνει στον Κωνσταντίνο με πολύ πολύ αγάπη», δήλωσε η νικήτρια του παιχνιδιού.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Οροκλός δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για ό,τι κατάφερα γιατί είμαι και μεγάλος άνθρωπος και μόνο μια νοσταλγία έχω που έφυγα από το Παλαουάν, ήταν ωραία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories 01.01.2026
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Έγκυος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Σάκης Κατσούλης

Celebrity Stories 01.01.2026
«Το πιο ιερό κεφάλαιο της ζωής μας μόλις ξεκινάει»