E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτό το υπέρλαμπρο στέμμα θα φορέσει η νικήτρια του My Style Rocks

Σήμερα το βράδυ ο μεγάλος τελικός!

Δημοσίευση 22/12/2017 | 12:45

Αυτό το υπέρλαμπρο στέμμα θα φορέσει η νικήτρια του My Style Rocks

Η ημέρα του μεγάλου τελικού για το “MY STYLE ROCKS” έφτασε. Το βράδυ της Παρασκευής ετοιμαστείτε για ένα φαντασμαγορικό show με εντυπωσιακές εμφανίσεις, πολλή αγωνία και συγκίνηση.

Οι έξι φιναλίστ του show, οι Βασίλισσες της βραδιάς: η Τζώρτζια Βαϊνά, η Ραμόνα Βλαντή, η Υβόννη Ντόστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Βασιλική Ρούσσου και η Ιωάννα Τούνη και θα μας μαγέψουν, για μια τελευταία φορά, με τις στιλιστικές τους επιλογές ως Βασίλισσες.

Στη λαμπερή βραδιά του μεγάλου τελικού, το δικό τους μοναδικό στίγμα θα δώσουν οι υπέροχοι κριτές μας: ο φωτογράφος μόδας Χάρης Χριστόπουλος, η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαίτη και ο σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης.

Η Ευαγγελία Αραβανή θα υποδεχτεί τον guest καλεσμένο Δημήτρη Αργυρόπουλο, εκδότη – διευθυντή του περιοδικού «Γυναίκα».

Ο τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς θα ξεσηκώσει μουσικά με τα υπέροχα τραγούδια του, ανεβάζοντας το κέφι και τον ρυθμό της φαντασμαγορικής βραδιάς.

Οι 6 φιναλίστ έχοντας μαζί τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οικογένεια και φίλους, που θα τις εμψυχώσουν, θα περάσουν ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο σε όλους.

Μεγάλος, όμως, πρωταγωνιστής της βραδιάς είναι το αγαπημένο μας κοινό, το οποίο μας κράτησε συντροφιά σε αυτό το πρώτο ταξίδι του MSR. Η ψήφος του κοινού και μόνο, είναι αυτή που θα καθορίσει τη μεγάλη νικήτρια, η οποία θα κερδίσει εκτός από το μεγάλο έπαθλο και το στέμμα της βασίλισσας του στυλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories 15.02.2026
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

J2US – Κι όμως, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα

TV Buzz Χτες
«Πολλά γράφτηκαν και πολλά είπαν κάποιες εκπομπές»

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους τα «έσπασαν» στα μπουζούκια

Tabloid Χτες
Οι δύο προπονητές μαζί με φίλους τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί, ενώ ο Σάρας χόρεψε και ζεϊμπέκικο

Ναταλία Γερμανού: «Ο Akylas τα ισοπέδωσε όλα σαν τρακτέρ, είναι άδικο για τους υπόλοιπους»

TV Buzz Χτες
Τη δική της άποψη για τους καλλιτέχνες των δύο ελληνικών ημιτελικών της Eurovision κατέθεσε η Ναταλία Γερμανού

Τζέσικα Αλμπα και Κας Γουόρεν: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Tabloid Χτες
Θα έχουν συνεπιμέλεια των τριών παιδιών τους, ενώ κανένας από τους δύο δεν θα καταβάλει διατροφή στον άλλον

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories Χτες
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media