E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δράκος»: Φταίει το μυαλό μου για ό,τι έκανα ‑ Εισαγγελέας: Δεν θα σας αφήσω να πάτε στον γιατρό

Απίστευτες σκηνές στο δικαστήριο

Δημοσίευση 22/12/2017 | 09:05

«Δράκος»: Φταίει το μυαλό μου για ό,τι έκανα ‑ Εισαγγελέας: Δεν θα σας αφήσω να πάτε στον γιατρό

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν εντός της αίθουσας των δικαστηρίων της Ευελπίδων κατά τη διάρκεια της απολογίας του «δράκου των Αμπελοκήπων» ενώπιον ανακρίτριας και της εισαγγελέως αλλά και έξω από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων όπου ο πατέρας του συλληφθέντα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έλεγε στους αστυνομικούς «ότι ήταν ένα παιδί, που δεν του έλειπε τίποτα…».

Με λυγμούς ο 25χρονος δράστης προσπάθησε να πείσει την έδρα ότι δεν είχε πρόθεση να επιτεθεί στις γυναίκες και πως όλα συνέβησαν από… «βλακεία του μυαλού του» όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε.

Ζήτησε δε την κατανόηση των δικαστικών λειτουργών που όμως δεν έδειξαν να συμμερίζονται το δράμα του, ούτε βέβαια έδειξαν θέρμη να συνυπολογίσουν τον πρότερο έντιμο βίο του και τη μεταμέλειά του.

-Εισαγγελέας: «Πώς έκανες τέτοιο πράγμα;».

-Δράστης: «Από βλακεία του μυαλού μου. Σας παρακαλώ μην με βάλετε φυλακή, θα τρελαθώ! Αφήστε με και αύριο κιόλας θα πάω στον γιατρό για να δω τι μου το προκάλεσε όλο αυτό».

-Εισαγγελέας: «Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα σας αφήσω να πάτε στον γιατρό. Έχετε αντιληφθεί πώς αισθάνονταν όλες αυτές οι γυναίκες τη στιγμή που τις κακοποιούσατε;».

Όπως έγινε γνωστό μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 25χρονος νεαρός που επιτέθηκε συνολικά σε εννέα γυναίκες προκειμένου να τις θωπεύσει, πήρε το δρόμο για τη φυλακή με τον συνήγορο του να λέει ότι θα καταθέσει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του δράστη, ένας ωρολογοποιός που διαθέτει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος εμφανίστηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων για να καταθέσει. Μάλιστα ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένος που κρατούσε έναν αστυνομικό από το μπουφάν του για να μην καταρρεύσει.

«Δεν του λείπει τίποτα» έλεγε με δάκρυα στα μάτια στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμπελοκήπων, περιγράφοντάς τον μάλιστα ως έναν φυσιολογικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει αφορμές.

«Το πρωινά δούλευε ως προγραμματιστής σε εταιρία διανομής φαγητού μέσω ίντερνετ και ερχόταν τα απογεύματα και βοηθούσε και στο μαγαζί» τους είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει ο Αρης Μουγκοπέτρος: «Δεν ήξερα ότι ο φίλος μου θα μου δώσει μία χειροβομβίδα»

Ελλάδα 08.06.2025
«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τον ρώτησα `τι ήταν αυτό που μου έδωσες ρε;` κι εκείνον να φωνάζει `τον σκότωσα`»

Σεισμός στον Αγιο Όρος: Δεν ξέρουν οι σεισμολόγοι που είναι το ρήγμα

Ελλάδα 08.06.2025
«Ευελπιστούμε ότι πρόκειται για τον κύριο σεισμό», δήλωσε ανήσυχος ο Ευθύμης Λέκκας

Σοβαρά επεισόδια στο Λος Αντζελες για τις μαζικές συλλήψεις μεταναστών: Στους δρόμους η Εθνοφρουρά

Ελλάδα 08.06.2025
Περισσότεροι από 40 άνθρωποι συνελήφθησαν χθες Σάββατο στο Λος Αντζελες επειδή αντιτάχθηκαν σε μέλη της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης (ICE)

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την αγορά ακινήτων 2024

Ελλάδα Χτες
Αγοραστές προτιμούν παλαιές κατοικίες, κερδίζουν έδαφος τα νεόδμητα

Πόρτο Χέλι: Θρίλερ με νεκρό άνδρα που βρέθηκε πάνω σε νησίδα

Ελλάδα Χτες
Η σορός εντοπίστηκε στη νησίδα Χηνίτσα

Τι ξέρει η Γερμανία; Φτιάχνει καταφύγια παντού ‑ Περιμένει πόλεμο την επόμενη 4ετία!

Κόσμος Χτες
Τα χρήματα αναμένεται να προέλθουν από τα δισεκατομμύρια που απελευθερώθηκαν μετά την αναστολή του φρένου χρέους της Γερμανίας από το κοινοβούλιο τον Μάρτιο

Νεκρή σε τροχαίο η Μαντλίν ΜακΚάν, σύμφωνα με νέα θεωρία για την εξαφάνισή της

Κόσμος Χτες
«Δεν θα με ενοχοποιήσουν ποτέ», λέει ο βασικός ύποπτος

Σεισμός Θεσσαλονίκη – Εφιαλτική πρόβλεψη Παπαδόπουλου: «Δεν ήταν ο κύριος σεισμός…»

Ελλάδα Χτες
Ανησυχία και αβεβαιότητα μετά από τα 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλει διπλή απόπειρα βιαιοπραγίας εναντίον του Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνόδευσε την καταγγελία της και με βίντεο

Η Φλόγα της Κόλασης Σβήνει: Το μυστηριώδες φαινόμενο πλησιάζει στο τέλος του

Κόσμος Χτες
Η «Πύλη της Κόλασης» έχει προσελκύσει τουρίστες από όλο τον κόσμο, με το φως της να είναι ορατό από πολλά χιλιόμετρα μακριά

Βουλιάζουν από κόσμο οι παραλίες της Αττικής, δείτε φωτογραφίες

Ελλάδα Χτες
Όσοι δεν κατάφεραν να αποδράσουν πάντως εκτός των τειχών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, βρέθηκαν στις κοντινές παραλίες της Αττικής

Σοκ με τον Φαλ ‑ Έναν χρόνο εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό του στο ΟΑΚΑ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Γάλλος σέντερ υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα