E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιταλία: Δικαστής ζητούσε από εκπαιδευόμενες να φορούν μίνι

Το ιταλικό Συμβούλιο της Επικρατείας θα συνεδριάσει για να εξετάσει την παύση από τα καθήκοντά του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/12/2017 | 19:59

Ιταλία: Δικαστής ζητούσε από εκπαιδευόμενες να φορούν μίνι

Έκταση έχει πάρει τις τελευταίες μέρες στον Ιταλικό τύπο, η υπόθεση δικαστικού του Συμβουλίου της Επικρατείας της χώρας, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, επέβαλλε σε κοπέλες που παρακολουθούσαν σεμινάριά του να παρουσιάζονται με μίνι και έντονο μακιγιάζ.

Πρόκειται για τον Francesco Bellomo, σε βάρος του οποίου διεξάγεται έρευνα από την εισαγγελία του Μπάρι. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Bellomo φέρεται να απαιτούσε από νεαρές κοπέλες που παρακολουθούσαν σεμινάριά του για επαγγελματική κατάρτιση δικαστικών, να φορούν φούστες μίνι και να βάφονται με έντονο τρόπο. Παράλληλα, σύμφωνα και με την τηλεόραση της RAI, δεν δέχονταν στα σεεμινάρια κοπέλες οι οποίες ήταν παντρεμένες.

Η όλη έρευνα ξεκίνησε έπειτα από την καταγγελία πατέρα μιας νεαρής κοπέλας που παρακολουθούσε τα εν λόγω σεμινάρια.

Η συγκεκριμένη σχολή διατηρεί γραφεία σε τρεις ιταλικές πόλεις: στη Ρώμη, στο Μιλάνο και στο Μπάρι. Το ιταλικό Συμβούλιο της Επικρατείας αναμένεται να συνεδριάσει στις 10 Ιανουαρίου και να αποφασίσει την παύση του Francesco Bellomo από τα καθήκοντά του.

Mια εικοσιεπτάχρονη κοπέλα η οποία μίλησε στον Τύπο, διατηρώντας την ανωνυμία της, αποκάλυψε ότι ο Ιταλός αυτός δικαστικός της είχε ζητήσει να χάσει κάποια κιλά, να κάνει ενέσεις για να εξαφανισθούν μικρές «σακούλες» κάτω από τα μάτια, ενώ προσθέτει πως κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, είχε προσπαθήσει και να τη φιλήσει. Εκτός από την παρακολούθηση των σεμιναρίων, υπήρχε και η δυνατότητα εξασφάλισης υποτροφίας, για μια μόνο κοπέλα, κάθε χρόνο, η οποία έπρεπε να ακολουθήσει, όμως, τις συγκεκριμένες, σεξιστικές επιβολές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος 11.04.2026
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα 11.04.2026
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα 11.04.2026
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα 11.04.2026
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα 11.04.2026
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα 11.04.2026
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς