E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιταλία: Δικαστής ζητούσε από εκπαιδευόμενες να φορούν μίνι

Το ιταλικό Συμβούλιο της Επικρατείας θα συνεδριάσει για να εξετάσει την παύση από τα καθήκοντά του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/12/2017 | 19:59

Ιταλία: Δικαστής ζητούσε από εκπαιδευόμενες να φορούν μίνι

Έκταση έχει πάρει τις τελευταίες μέρες στον Ιταλικό τύπο, η υπόθεση δικαστικού του Συμβουλίου της Επικρατείας της χώρας, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, επέβαλλε σε κοπέλες που παρακολουθούσαν σεμινάριά του να παρουσιάζονται με μίνι και έντονο μακιγιάζ.

Πρόκειται για τον Francesco Bellomo, σε βάρος του οποίου διεξάγεται έρευνα από την εισαγγελία του Μπάρι. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Bellomo φέρεται να απαιτούσε από νεαρές κοπέλες που παρακολουθούσαν σεμινάριά του για επαγγελματική κατάρτιση δικαστικών, να φορούν φούστες μίνι και να βάφονται με έντονο τρόπο. Παράλληλα, σύμφωνα και με την τηλεόραση της RAI, δεν δέχονταν στα σεεμινάρια κοπέλες οι οποίες ήταν παντρεμένες.

Η όλη έρευνα ξεκίνησε έπειτα από την καταγγελία πατέρα μιας νεαρής κοπέλας που παρακολουθούσε τα εν λόγω σεμινάρια.

Η συγκεκριμένη σχολή διατηρεί γραφεία σε τρεις ιταλικές πόλεις: στη Ρώμη, στο Μιλάνο και στο Μπάρι. Το ιταλικό Συμβούλιο της Επικρατείας αναμένεται να συνεδριάσει στις 10 Ιανουαρίου και να αποφασίσει την παύση του Francesco Bellomo από τα καθήκοντά του.

Mια εικοσιεπτάχρονη κοπέλα η οποία μίλησε στον Τύπο, διατηρώντας την ανωνυμία της, αποκάλυψε ότι ο Ιταλός αυτός δικαστικός της είχε ζητήσει να χάσει κάποια κιλά, να κάνει ενέσεις για να εξαφανισθούν μικρές «σακούλες» κάτω από τα μάτια, ενώ προσθέτει πως κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, είχε προσπαθήσει και να τη φιλήσει. Εκτός από την παρακολούθηση των σεμιναρίων, υπήρχε και η δυνατότητα εξασφάλισης υποτροφίας, για μια μόνο κοπέλα, κάθε χρόνο, η οποία έπρεπε να ακολουθήσει, όμως, τις συγκεκριμένες, σεξιστικές επιβολές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Ελλάδα Χτες
Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου για τον θάνατό του

Ελλάδα Χτες
Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου

«Κατεβάζουν ρολά» οι λαϊκές αγορές από τις 7 Ιανουαρίου ‑ Το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ)

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και αυτοκτόνησε

Ελλάδα Χτες
Ο 50χρονος δεν άντεξε το βάρος της ανείπωτης απώλειας που κουβαλούσε τους τελευταίους μήνες και αυτοκτόνησε

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος ύστερα από έμφραγμα

Υπέστη έμφραγμα ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Λαϊκό

Αγρότες από όλη την Ελλάδα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ‑ Σχέδια για 48ωρους αποκλεισμούς δρόμων

Ελλάδα Χτες
«Οι δρόμοι δεν είναι δικοί τους, είναι δικοί μας. Τους πληρώνουμε με τη δουλειά και τους φόρους μας» διαμηνύουν

Προβλήματα στο FIR Αθηνών: Ξεκινούν και πάλι οι αφίξεις στα ελληνικά αεροδρόμια

Ελλάδα Χτες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων με μεταθέσεις σε άλλες ημερομηνίες

Κώστας Γκίνης: Με το σταυρό στο στόμα βρέθηκε νεκρός ο διοικητής της Πυροσβεστικής Πορόιας

Ελλάδα Χτες
Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση του 45χρονου άνδρα

Παράλυση στα ελληνικά αεροδρόμια ‑ Τι ισχύει για τις αποζημιώσεις των επιβατών

Ελλάδα Χτες
Πολλοί επιβάτες να ταλαιπωρούνται και να αναζητούν διευκρινίσεις για τα δικαιώματά τους