E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: «Με κακοποίησαν σeξουαλικά επειδή έκανα σχέση με 14χρονη»

Σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης

Δημοσίευση 8/12/2017 | 09:48

Κρήτη: «Με κακοποίησαν σeξουαλικά επειδή έκανα σχέση με 14χρονη»

Η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 18χρονου από την Μεσσαρά αναμένεται να εκδικαστεί εντός της ημέρας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου. Στο εδώλιο θα καθίσουν τρία άτομα ως κατηγορούμενοι, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες.

Η καταγγελία είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2012 όταν ο 18χρονος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μετά από παρότρυνση των οικείων του μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου περιέγραψε τα όσα εφιαλτικά είχε βιώσει στα χέρια συγγενών μίας 14χρονης με την οποία είχαν σχέση.

Σύμφωνα με το βούλευμα οι κατηγορούμενοι φέρονται να κατακράτησαν με την βία τον 18χρονο μέσα σε ένα αυτοκίνητο για περίπου τέσσερις ώρες. Τον χτυπούσαν, απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν και στο τέλος τον κακοποίησαν σεξουαλικά με αντικείμενο. Κατηγορούνται ότι βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τηλέφωνο τις σκηνές του εξευτελισμού του.

Οι κατηγορούμενοι διαψεύδουν το περιεχόμενο της καταγγελίας σε βάρος τους. Διαφωτιστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Σε βάρος του 18χρονου ακολούθησε καταγγελία για βιασμό της ανήλικης, για την οποία όμως έχει αθωωθεί δικαστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη που κρατούσε δύο ανήλικα παιδιά σε «τρώγλη» με ακαθαρσίες ζώων

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το περιστατικό ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από επώνυμες καταγγελίες που κινητοποίησαν τις αρχές

Διασωληνωμένος νεαρός που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από βουτιά στη Σκάλα Περαίας

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Στο σημείο που βούτηξε τα νερά είναι αρκετά ρηχά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι

Η Γερουσιαστής από την Παραγουάη έβρισε τον Εμπαπέ: «Ο πουτ...ς γιος δεν έδωσε το χέρι στον τερματοφύλακά μας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Ένας Γάλλος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Η Γαλλία είναι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ, ο Ρενέ Ντεκάρτ, ο Μοντεσκιέ, ο Βίκτορ Ουγκό, η Σιμόν Ντε Μποβουάρ» είπε στη Γερουσία η Σελέστε Αμαρίγια

15χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια στην Ουαλία ‑ Η παιδική εγκληματικότητα έχει ξεφύγει

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Καθηγήτρια στην Ουαλία κατέθεσε ότι μαθητής τη μαχαίρωσε στο κεφάλι μέσα σε τάξη. Ο 16χρονος αρνείται την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Πυρκαγιά τα ξημερώματα στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο ‑ Με αναπνευστικά προβλήματα δύο ασθενείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/7) στον 1ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο» σημαίνοντας συναγερμό στις υγειονομικές και πυροσβεστικές Αρχές.

Δήμος Αθηναίων: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν κλιματιστικό και πώς να κάνετε αίτηση

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο Δήμος Αθηναίων διαθέτει δωρεάν 100 κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α σε ευάλωτα νοικοκυριά, με αιτήσεις έως τις 19 Ιουλίου 2026 αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Ο Τραμπ καλείται να πληρώσει 5,8 εκατ. δολάρια: Ποια είναι η γυναίκα που δικαιώθηκε

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο περιφερειακός δικαστής Λούις Κάπλαν διέταξε την άμεση αποδέσμευση ποσού 5,8 εκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της αρθρογράφου, μετά την οριστική απόρριψη της έφεσης Τραμπ από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Χαμός με τα 4 εκατομμύρια ευρώ του Ράμα για συναυλία του Κάνιε Γουέστ στα Τίρανα

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Οι δικαιολογίες του Ράμα μέσω facebook και τα... γαλλικά σχόλια!

Προειδοποίηση ΕΟΦ για ενδοφλέβια «συμπληρώματα»: Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Πρόκειται για προϊόντα μη αξιολογημένα ως προς την ποιότητα

Απίστευτη απάντηση Ερντογάν για το casus belli

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Δεν ρωτήσαμε ποτέ την Ελλάδα «γιατί αγοράζεις αυτά τα όπλα;»