Κρήτη: «Με κακοποίησαν σeξουαλικά επειδή έκανα σχέση με 14χρονη»
Σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης
Δημοσίευση 8/12/2017 | 09:48

Η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 18χρονου από την Μεσσαρά αναμένεται να εκδικαστεί εντός της ημέρας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου. Στο εδώλιο θα καθίσουν τρία άτομα ως κατηγορούμενοι, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες.
Η καταγγελία είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2012 όταν ο 18χρονος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μετά από παρότρυνση των οικείων του μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου περιέγραψε τα όσα εφιαλτικά είχε βιώσει στα χέρια συγγενών μίας 14χρονης με την οποία είχαν σχέση.
Σύμφωνα με το βούλευμα οι κατηγορούμενοι φέρονται να κατακράτησαν με την βία τον 18χρονο μέσα σε ένα αυτοκίνητο για περίπου τέσσερις ώρες. Τον χτυπούσαν, απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν και στο τέλος τον κακοποίησαν σεξουαλικά με αντικείμενο. Κατηγορούνται ότι βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τηλέφωνο τις σκηνές του εξευτελισμού του.
Οι κατηγορούμενοι διαψεύδουν το περιεχόμενο της καταγγελίας σε βάρος τους. Διαφωτιστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Σε βάρος του 18χρονου ακολούθησε καταγγελία για βιασμό της ανήλικης, για την οποία όμως έχει αθωωθεί δικαστικά.
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE Πολιτική Χτες






