E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με αυτό το μονοθέσιο επιστρέφει η Alfa Romeo στη Forumla 1 μετά από 21 χρόνια

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2017 | 19:30

Με αυτό το μονοθέσιο επιστρέφει η Alfa Romeo στη Forumla 1 μετά από 21 χρόνια

Η Alfa Romeo επιστρέφει πλέον στην F1, αφού η Sauber αποκάλυψε πριν λίγο τα χρώματα του νέου της μονοθεσίου για το 2018, με το κόκκινο της Alfa να κυριαρχεί στο καπάκι του κινητήρα, εκεί όπου βρίσκεται τοποθετημένο και ένα μεγάλο σε διαστάσεις λογότυπο της ιταλικής φίρμας.

Το νέο μονοθέσιο της Sauber F1 Team θα είναι βαμμένο στο παραδοσιακό κόκκινο της Alfa Romeo σε συνδυασμό και με λευκό χρώμα στο υπόλοιπο αμάξωμα. Διάσπαρτα πάνω στο μονοθέσιο υπάρχουν και λογότυπα της ιταλικής εταιρείας.

Πάντως, με την έλευση και των χορηγών εν όψει του νέου Πρωταθλήματος, δεν είναι απίθανο να υπάρχουν και κάποιες μικροαλλαγές στους χρωματισμούς ή στη θέση των λογότυπων.

Εκτός όμως από τα χρώματα, η Sauber αποκάλυψε επίσημα ότι το δίδυμο των οδηγών της για τη νέα σεζόν θα αποτελείται από τον Marcus Ericsson (για τρίτη συνεχή χρονιά στην ομάδα), αλλά και τον Μονεγάσκο οδηγό της Ferrari Driver Academy, τον Charles Leclerc. Ο Leclerc ήταν νικητής το 2016 στο GP3 Series, ενώ τη φετινή χρονιά κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Formula 2.

H αποκάλυψη των νέων χρωμάτων της Sauber F1 Team έγινε πριν λίγη ώρα στο μουσείο της Alfa Romeo στο Μιλάνο. Στην παρουσίαση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της FIA Jean Todt, αλλά και το αφεντικό της Formula 1, ο Chase Carey. Ο Πρόεδρος της FCA, ο πολύς Sergio Marchionne, έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της επιστροφής της Alfa Romeo στη Φόρμουλα 1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.

Ο Αργεντίνος σπίκερ που έγινε viral: Ξέσπασε μετά το 2‑1 του Μαρτίνεζ και φώναζε «αυτό είναι η Αργεντινή»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Πάμπλο Γκιράλτ έγινε διάσημος μετά το ξέσπασμα και τα... γαλλικά στην πρώτη από τις μεγάλες ανατροπές της Αργεντινής στο Μουντιάλ κόντρα στην Αίγυπτο