E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στη δημοσιότητα τα sms που προδίδουν το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Παρέσυραν την κοπέλα με ένα πολύ καλό δόλωμα

Δημοσίευση 27/11/2017 | 13:36

Στη δημοσιότητα τα sms που προδίδουν το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Οι σπουδές στην Καλαμάτα που ποτέ δεν άρχισε, το φοιτητικό σπίτι όπου ποτέ δεν έμεινε και ένας διαγωνισμός που ποτέ δεν υπήρξε. Από τον Σεπτέμβριο μέχρι τη σύλληψή της την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, η 19χρονη Ειρήνη από τη Λέσβο βρισκόταν κυριολεκτικά με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύοντας από το Ντουμπάι και την Αίγυπτο μέχρι τη Βραζιλία, την Κύπρο και την Αιθιοπία.

Τα μηνύματα που αντάλλαξε με φίλη της στη Μυτιλήνη, έρχονται στη δημοσιότητα και ισχυροποιούν το σενάριο ότι η καλλονή με τα μεγάλα όνειρα ήταν το τέλειο δόλωμα μιας μεγάλης κομπίνας.

«Θα πάω Αθήνα σε 4 μέρες και μετά Βραζιλία. Τουρ... Ναι, μόνη μου θα πάω στην Αθήνα. Με το αεροπλάνο», γράφει σε φίλη της στη Λέσβο μέσω μηνύματος στο Facebook η Ειρήνη Μελισσαροπούλου. Είναι 13 Σεπτεμβρίου και, όπως έχει πληροφορήσει τη φίλη της, την ώρα που της γράφει βρίσκεται στο Ντουμπάι. «Μου έχουν δώσει ένα φάκελο από την Αθήνα για να βάλουν βίζες από τις χώρες που πέρασα. Για ένα γραφείο είναι», εξηγεί στη φίλη της που τη ρωτάει τι «δουλίτσες» ακριβώς κάνει στις χώρες που επισκέπτεται.

Στις 6 Οκτωβρίου οι δύο φίλες ανταλλάσσουν νέα μηνύματα. «Στις 4.15 τα ξημερώματα ταξιδεύω και πάω Αίγυπτο.
Μετά από Αίγυπτο, Κύπρο. Κάθομαι 3 μέρες και μετά Αθήνα», της γράφει. Η φίλη της, η οποία προφανώς έχει απορίες για το τι ακριβώς κάνει σε αυτά τα ταξίδια, την ξαναρωτά: «Και τι πας να κάνεις ακριβώς;».

Η Ειρήνη της γράφει: «Σου είχα πει. Να βάλουν σφραγίδες και βίζες σε κάτι έγγραφα και τα γυρνάω στην Αθήνα». Αυτά είναι κάποια από τα μηνύματα που ανταλλάσσουν στο Facebook οι δύο κοπέλες, στα οποία η 19χρονη περιγράφει ουσιαστικά το πρόγραμμα των συνεχών ταξιδιών της μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες.

Η σύλληψη της 19χρονης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης

Το περιεχόμενο των συνομιλιών τους είναι τουλάχιστον αποκαλυπτικό ως προς τον τρόπο ζωής που είχε υιοθετήσει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τη στιγμή που μπήκε στο πλοίο της γραμμής και έφυγε, υποτίθεται, για σπουδές στην Καλαμάτα. Σε επόμενες αναρτήσεις της στη σελίδα της στο Facebook φέρεται στις 24/10 να δίνει το στίγμα της κάνοντας check in στην Καλαμάτα, ενώ το Σάββατο 18 Νοεμβρίου φωτογραφίζεται κρατώντας το κινητό της σε σέλφι πόζα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αντίς Αμπέμπα, γράφοντας «Life is short. Enjoy it» (Η ζωή είναι μικρή, ας τη χαιρόμαστε).

Αξια προσοχής στην εν λόγω φωτογραφία είναι ίσως μια λεπτομέρεια: αν και η ίδια βρίσκεται σε σέλφι πόζα κρατώντας το κινητό της, το γεγονός ότι απαθανατίζεται και το στοιχείο του κινητού της σε αυτή σημαίνει ότι την τραβά κάποιος άλλος, αν δεν υπάρχει καθρέφτης. Δύο ημέρες μετά, πάντως, η ίδια συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Η ζωή είναι όντως σύντομη. Και ειδικά στην περίπτωσή της θα καθυστερήσει πολύ να τη ζήσει και ελεύθερη.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με μηνύματα στο κινητό της ενισχύουν το σενάριο
ότι η 19χρονη καλλονή χρησιμοποιήθηκε από το κύκλωμα ως δόλωμα. Στην επικοινωνία με τη φίλη της αναφέρει ότι αποστολή της είναι να βάζει σφραγίδες σε ταξιδιωτικά έγγραφα από διάφορες χώρες όπου ταξιδεύει επειδή αυτό θέλουν από εκείνη, για άγνωστους λόγους,  οι υπεύθυνοι του «γραφείου», προφανώς στο πλαίσιο του διαγωνισμού που κέρδισε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κούλουμα παντού: Σαρακοστιανά κεράσματα, μουσική και χορός από τον λόφο Φιλοπάππου μέχρι τον Λαγκαδά – Όλες οι εκδηλώσεις

Ελλάδα 23.02.2026
Τα υπαίθρια «τραπέζια» θα περιμένουν τους δημότες για να χαρούν την ημέρα και τα παιδιά για να πετάξουν ψηλά τον χαρταετό τους

Καθαρά Δευτέρα: Για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής ο κόσμος σήμερα στη Βαρβάκειο, «τσιμπημένες» οι τιμές σε σχέση με πέρυσι

Ελλάδα 23.02.2026
«Η αγορά έχει σχεδόν ξεπουλήσει, λίγα πράγματα έχουν μείνει» δηλώνει ο πρόεδρος της ιχθυαγοράς της Βαρβακείου - Ποια σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά και ποια θα λειτουργήσουν σήμερα Καθαρά Δευτέρα

Στις φλόγες το Μεξικό μετά τον θάνατο του βαρώνου ναρκωτικών «Ελ Μέντσο» – Επιθέσεις και χάος σε πολλές πολιτείες

Κόσμος 23.02.2026
Η φερόμενη εξουδετέρωση του Νεμέσιο Οσεγέρα Σερβάντες πυροδοτεί κύμα βίας - O ρόλος αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών στην επιχείρηση

Αίγιο: 47χρονος πυροβόλησε ανήλικους επειδή έκαναν φασαρία

Ελλάδα Χτες
Ο 47χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του

Φωτιά στα Σπάτα: Επεκτάθηκε και σε διπλανό κτίριο ‑ Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Ελλάδα Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο γνωστής αλυσίδας αθλητικών ειδών

Έβρος: Πλημμύρισαν περισσότερα από 100.000 στρέμματα ‑ Ακατάλληλο το νερό

Ελλάδα Χτες
Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου παραμένει σε κατάσταση κινητοποίησης «RED CODE»

Αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ παρείχαν ασφάλεια σε πάρτι του Επστάιν με παρόντα τον Αντριου το 2010

Κόσμος Χτες
Σε αίτημα για σχολιασμό των σημερινών δημοσιευμάτων, η Σκότλαντ Γιαρντ απάντησε ότι δεν υπάρχει περαιτέρω σχόλιο

Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle ‑ «Πλήγμα για τη Δημοκρατία»

Ελλάδα Χτες
Η ζημιά είναι δυσανάλογη σε σχέση με το δημοσιονομικό όφελος, επισημαίνουν φορείς

Φωτιά στα Σπάτα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος αθλητικών ειδών

Ελλάδα Χτες
Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο

Πατρινό Καρναβάλι: 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους – Δείτε τη μεγάλη παρέλαση

Ελλάδα Χτες
Η πόλη της Πάτρας έχει κατακλυστεί από μεγάλο αριθμό επισκεπτών που ζουν από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

Ντόναλντ Τραμπ: Πράκτορες σκότωσαν ένοπλο άνδρα που προσπάθησε να μπει στην έπαυλή του στο Μαρ α Λάγκο

Κόσμος Χτες
Ο άνδρας κρατούσε κυνηγετικό όπλο και μπιτόνι με βενζίνη κατά την «εισβολή του» στο Μαρ α Λάγκο, όπου τον εξουδετέρωσαν οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας

Τουρκία: Διάσωση 80χρονης που είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε βράχους

Κόσμος Χτες
Η γιαγιά από την Αττάλεια βρέθηκε ζωντανή από τα σωστικά συνεργεία έπειτα από 24 ώρες ερευνών