E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στη δημοσιότητα τα sms που προδίδουν το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Παρέσυραν την κοπέλα με ένα πολύ καλό δόλωμα

Δημοσίευση 27/11/2017 | 13:36

Στη δημοσιότητα τα sms που προδίδουν το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Οι σπουδές στην Καλαμάτα που ποτέ δεν άρχισε, το φοιτητικό σπίτι όπου ποτέ δεν έμεινε και ένας διαγωνισμός που ποτέ δεν υπήρξε. Από τον Σεπτέμβριο μέχρι τη σύλληψή της την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, η 19χρονη Ειρήνη από τη Λέσβο βρισκόταν κυριολεκτικά με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύοντας από το Ντουμπάι και την Αίγυπτο μέχρι τη Βραζιλία, την Κύπρο και την Αιθιοπία.

Τα μηνύματα που αντάλλαξε με φίλη της στη Μυτιλήνη, έρχονται στη δημοσιότητα και ισχυροποιούν το σενάριο ότι η καλλονή με τα μεγάλα όνειρα ήταν το τέλειο δόλωμα μιας μεγάλης κομπίνας.

«Θα πάω Αθήνα σε 4 μέρες και μετά Βραζιλία. Τουρ... Ναι, μόνη μου θα πάω στην Αθήνα. Με το αεροπλάνο», γράφει σε φίλη της στη Λέσβο μέσω μηνύματος στο Facebook η Ειρήνη Μελισσαροπούλου. Είναι 13 Σεπτεμβρίου και, όπως έχει πληροφορήσει τη φίλη της, την ώρα που της γράφει βρίσκεται στο Ντουμπάι. «Μου έχουν δώσει ένα φάκελο από την Αθήνα για να βάλουν βίζες από τις χώρες που πέρασα. Για ένα γραφείο είναι», εξηγεί στη φίλη της που τη ρωτάει τι «δουλίτσες» ακριβώς κάνει στις χώρες που επισκέπτεται.

Στις 6 Οκτωβρίου οι δύο φίλες ανταλλάσσουν νέα μηνύματα. «Στις 4.15 τα ξημερώματα ταξιδεύω και πάω Αίγυπτο.
Μετά από Αίγυπτο, Κύπρο. Κάθομαι 3 μέρες και μετά Αθήνα», της γράφει. Η φίλη της, η οποία προφανώς έχει απορίες για το τι ακριβώς κάνει σε αυτά τα ταξίδια, την ξαναρωτά: «Και τι πας να κάνεις ακριβώς;».

Η Ειρήνη της γράφει: «Σου είχα πει. Να βάλουν σφραγίδες και βίζες σε κάτι έγγραφα και τα γυρνάω στην Αθήνα». Αυτά είναι κάποια από τα μηνύματα που ανταλλάσσουν στο Facebook οι δύο κοπέλες, στα οποία η 19χρονη περιγράφει ουσιαστικά το πρόγραμμα των συνεχών ταξιδιών της μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες.

Η σύλληψη της 19χρονης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης

Το περιεχόμενο των συνομιλιών τους είναι τουλάχιστον αποκαλυπτικό ως προς τον τρόπο ζωής που είχε υιοθετήσει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τη στιγμή που μπήκε στο πλοίο της γραμμής και έφυγε, υποτίθεται, για σπουδές στην Καλαμάτα. Σε επόμενες αναρτήσεις της στη σελίδα της στο Facebook φέρεται στις 24/10 να δίνει το στίγμα της κάνοντας check in στην Καλαμάτα, ενώ το Σάββατο 18 Νοεμβρίου φωτογραφίζεται κρατώντας το κινητό της σε σέλφι πόζα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αντίς Αμπέμπα, γράφοντας «Life is short. Enjoy it» (Η ζωή είναι μικρή, ας τη χαιρόμαστε).

Αξια προσοχής στην εν λόγω φωτογραφία είναι ίσως μια λεπτομέρεια: αν και η ίδια βρίσκεται σε σέλφι πόζα κρατώντας το κινητό της, το γεγονός ότι απαθανατίζεται και το στοιχείο του κινητού της σε αυτή σημαίνει ότι την τραβά κάποιος άλλος, αν δεν υπάρχει καθρέφτης. Δύο ημέρες μετά, πάντως, η ίδια συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Η ζωή είναι όντως σύντομη. Και ειδικά στην περίπτωσή της θα καθυστερήσει πολύ να τη ζήσει και ελεύθερη.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με μηνύματα στο κινητό της ενισχύουν το σενάριο
ότι η 19χρονη καλλονή χρησιμοποιήθηκε από το κύκλωμα ως δόλωμα. Στην επικοινωνία με τη φίλη της αναφέρει ότι αποστολή της είναι να βάζει σφραγίδες σε ταξιδιωτικά έγγραφα από διάφορες χώρες όπου ταξιδεύει επειδή αυτό θέλουν από εκείνη, για άγνωστους λόγους,  οι υπεύθυνοι του «γραφείου», προφανώς στο πλαίσιο του διαγωνισμού που κέρδισε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΝΦΙΑ: Λήγει η προθεσμία για αιτήσεις – Ο αστερίσκος για να λάβετε την έκπτωση

Οικονομία 09.02.2026
Ποιοι κερδίζουν την έκπτωση του ΕΝΦΙΑ (και) εφέτος;

Θεσσαλονίκη: Εκπνέει η προθεσμία του υπουργείου Παιδείας προς το ΑΠΘ για τα σοβαρά επεισόδια

Ελλάδα 09.02.2026
`Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ πρέπει εντός 48 ωρών να αποτυπώσουν τις ενέργειες που έγιναν από την πλευρά τους, αλλά και τις ενέργειες που έπονται σύμφωνα με το νόμο 5224/25`

Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση το 2 ετών κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι

Ελλάδα 09.02.2026
Έμεινε επί ώρα χωρίς τις αισθήσεις του, όμως οι γιατροί κατόρθωσαν να το επαναφέρουν

Η γυναίκα – «σκιά» πίσω από τον σμήναρχο κατάσκοπο των Κινέζων ‑ Το δεύτερο κινητό με το κρυπτογραφημένο λογισμικό

Ελλάδα Χτες
Οι αρχές εκτιμούν ότι εκείνη είναι η στρατολόγος του Έλληνα σμήναρχου κατασκόπου, που συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της στρατιωτικής δικαιοσύνης την Τρίτη

Ιράν: Σε επτά χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η Νομπελίστρια Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί

Κόσμος Χτες
Η απόφαση εκδόθηκε λίγες ημέρες αφού η Μοχαμαντί ξεκίνησε απεργία πείνας

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Στο ΚΑΤ μετά από ατύχημα – Χειρουργήθηκε στα χέρια

Ελλάδα Χτες
Είναι καλά στην υγεία της και αναρρώνει στο νοσοκομείο έχοντας δίπλα της τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

«Κάναμε σοβαρό λάθος»: Η σύζυγος του Νόαμ Τσόμσκι απολογείται για τις επαφές με τον Έπσταϊν

Κόσμος Χτες
Η Βαλέρια Τσόμσκι εξηγεί πώς ο Έπσταϊν απέκτησε πρόσβαση στο περιβάλλον του φιλοσόφου

Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα ‑ Τι θα ισχύει με νέα ρύθμιση

Ελλάδα Χτες
Πόσο είναι τα πρόστιμα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που ονομάζεται «Ενεργή Μάχη» και δίνει έμφαση στην αναδιαμόρφωση

Η ατζέντα του ραντεβού Μητσοτάκη ‑ Ερντογάν στην Αγκυρα – Υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, Ιράν και Ουκρανία

Ελλάδα Χτες
Με στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αγκυρα