E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτή είναι η Ελληνίδα βουλευτής που πριν 23 χρόνια έχασε όλη την περιουσία της σε ριφιφί

«Έτρωγα σαρδέλα με μαρμελάδα από τη στενοχώρια, δεν ήξερα τι έκανα»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/11/2017 | 19:03

Αυτή είναι η Ελληνίδα βουλευτής που πριν 23 χρόνια έχασε όλη την περιουσία της σε ριφιφί

Στην εφημερίδα Espresso και την Βίβιαν Μπενέκου έδωσε συνέντευξη η ανεξάρτητη βουλετής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Ανάμεσα σε πολλά άλλα αναφέρθηκε και στο μεγάλο ριφιφί που έγινε στην επιχείρισή της το 1994. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Κάναμε χονδρική κοσμημάτων και είχαμε φτιάξει ένα μεγάλο εργοστάσιο στην αρχή στην οδό Μπενάκη, στο κέντρο, και ύστερα στην Αργυρούπολη. Το 1994 έγινε μια μεγάλη διάρρηξη διάρκειας τριών ημερών... Ηταν Πρωτοχρονιά. Μπήκαν από ακάλυπτους χώρους, χτυπούσε ο συναγερμός, ερχόταν η Αστυνομία και δεν έβρισκε τίποτε. Αυτοί δούλευαν και έκοβαν με οξυγόνο τα χρηματοκιβώτια και μπροστά δεν φαινόταν τίποτε. Χάθηκε ολόκληρη περιουσία τότε. Σημερινά χρήματα, περί τα 20.000.000 ευρώ.

Από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξαν όλα για μας. Είχα πάθει κατάθλιψη. Εγινα εκατό κιλά... Ετρωγα σαρδέλα με μαρμελάδα από τη στενοχώρια, δεν ήξερα τι έκανα. Ομως, κάποια στιγμή και επειδή ο μικρός γιος μου ήταν μόλις τεσσάρων ετών, λέω στον εαυτό μου: «Αν πάθεις κάτι, ποιος θα τον μεγαλώσει;» Ετσι, μια ωραία πρωία, βγάζω από τις ντουλάπες όλα τα πολυτελή ρούχα, τα κλειδώνω σε ένα δωμάτιο και λέω «ξεκινά από την αρχή και να είσαι ευχαριστημένη που από το 1971 έως το 1994 έζησες πολύ καλά». Είχε βουίξει ο Τύπος της εποχής για αυτό το ριφιφί.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Δεύτερη σορός εντοπίστηκε στο σπίτι που κάηκε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ανησυχία πως πρόκειται για το παιδί που ήταν αγνοούμενο

Ακτή Ελεφαντοστού ‑ Νορβηγία 1‑2: Ο Χάαλαντ σφραγίζει την πρόκριση και οι Βίκινγκς πάνε στους «16»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με τον σταρ της Σίτι να κάνει τη διαφορά, η Νορβηγία νίκησε 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού και θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία στη φάση των «16»

Θαύμα ζωής στα ερείπια της Βενεζουέλας: Παιδί 3 ετών ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 6 ημέρες ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παγιδευμένο 6 ημέρες στα συντρίμμια ο μικρός βγήκε νικητής

Τραγωδία στη Λητή Θεσσαλονίκης: Νεκρός άνδρας, τραυματισμένη γυναίκα και αγνοούμενο ανήλικο παιδί στη μεγάλη πυρκαγιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αν και κατά το τελευταίο διάστημα η εικόνα της πυρκαγιάς παρουσιάζεται βελτιωμένη, οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή.

Ανθρωποκυνηγητό για τον «Μπατμαν του Μεξικό»: Δένει κλέφτες σε κολώνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι μεξικανικές αρχές αναζητούν έναν μυστηριώδη τιμωρό στην πολιτεία Χαλίσκο

Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Μπερν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Βρετανός ηθοποιός του «Ιντιάνα Τζόουνς» και του «Χάρι Πότερ» πέθανε στα 82 του χρόνια

Τραγωδία στην Ιταλία: Σκότωσε ιδιοκτήτη πιτσαρίας για μια δωρεάν... πίτσα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο δράστης φέρεται να ζήτησε από το θύμα μια πίτσα δωρεάν και, βλέποντας την άρνηση, αντέδρασε βγάζοντας ένα μαχαίρι. Τραυματίστηκε επίσης η αδελφή του πιτσαδόρου, η οποία επενέβη προσπαθώντας να σώσει τον αδελφό της.

Αγνοούμενο παιδί μετά τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη – Συναγερμός στις Αρχές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εντατικές έρευνες για αγνοούμενο παιδί έπειτα από την πυρκαγιά στη Λητή του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης

Πετράλωνα: Καρέ – καρέ η στιγμή της κατάρρευσης της πολυκατοικίας, δείτε εικόνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στις φωτογραφίες, φαίνεται το κτήριο να καταρρέει τη στιγμή που στη διπλανή οικοδομή μία πρέσα εκτελεί εργασίες

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει τον αποκλεισμό τρανς αθλητριών από τα γυναικεία αθλήματα

Κόσμος Χτες
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικύρωσε τις απαγορεύσεις συμμετοχής τρανσέξουαλ αθλητριών σε γυναικεία αθλήματα, ανοίγοντας τον δρόμο για εφαρμογή σε δεκάδες πολιτείες.

Κιλκίς: Ποιες περιοχές βρίσκονται σε επιφυλακή λόγω της φωτιάς που καίει κοντά στα ελληνικά σύνορα

Ελλάδα Χτες
Πυροσβεστικές δυνάμεις ανοίγουν προληπτικά αντιπυρικές ζώνες κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ εκδόθηκε μήνυμα 112 για τους κατοίκους της περιοχής Ακρίτας.

Αλβανία: Ταραχές κατά της επένδυσης του γαμπρού Τραμπ ‑ Πέταξαν αυγά σε αυτοκίνητα βουλευτών

Κόσμος Χτες
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κοινοβούλιο του Εγκλήματος», «35 χρόνια καταστροφής, διαφθοράς, κλοπής και μείωσης του πληθυσμού» και «Για το μέλλον της Αλβανίας, η αλβανική πολιτική πρέπει να ξεριζωθεί».