E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Συγκινημένος στην πρώτη θεατρική παράσταση χωρίς τη Ζωή

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Δουλειές με φούντες», όπου πρωταγωνιστεί η κόρη του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/11/2017 | 19:17

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Συγκινημένος στην πρώτη θεατρική παράσταση χωρίς τη Ζωή

Για πρώτη φορά μετά από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στους δημοσιογράφους οι οποίοι τον συνάντησαν στην πρεμιέρα της παράστασης "Δουλειές με φούντες" στη θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη με πρωταγωνίστρια την κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Η Ζωή είναι πάντα κοντά μας και πάντα μας προστατεύει...», είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε εξομολογητικά: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος και συγκινημένος με την Μαρία Ελένη, την κόρη μας. Θέλησε από την πρώτη στιγμή που έφυγε από τη ζωή η μητέρα της να δώσει ζωντάνια σ' αυτή τη θεατρική σκηνή της μάνας της...».

Συμπλήρωσε πως «Μετά τον θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένα να μένω στο Πόρτο Ράφτη. Το Πόρτο-Ράφτη που ζούσαμε τα τελευταία δεκαπέντε - είκοσι χρόνια ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δεν μπορούσα να την εγκαταλείψω. Μετά την απουσία της, το σπίτι ήταν άδειο για μένα. Το σκέφτηκα, ήθελα να ωριμάσει μέσα μου αυτή η σκέψη για να μπορέσω να φύγω. Ενα σπίτι κενό ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω».

Αμέσως μετά την παράσταση και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τη ζωή της μετά τον χαμό της μητέρας της λέγοντας «Η μαμά μου είναι εδώ πέρα, είναι στην καρδιά μου, είναι παντού. Πηγαίνουμε στο καμαρίνι της όλο ο θίασος και κάνουμε μια προσευχή για να μας δώσει ενέργεια. Θα κλάψω, αλλά δεν θέλω να μιζεριάσω και να με πάρει από κάτω...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφησε το Χόλιγουντ στην κορυφή της καριέρας του για έναν λόγο που συγκίνησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο αγαπημένος σταρ της κωμωδίας εξαφανίστηκε για σχεδόν 25 χρόνια και η απόφασή του έγινε σύμβολο ζωής

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left Χτες
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid Χτες
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!