E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Συγκινημένος στην πρώτη θεατρική παράσταση χωρίς τη Ζωή

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Δουλειές με φούντες», όπου πρωταγωνιστεί η κόρη του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/11/2017 | 19:17

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Συγκινημένος στην πρώτη θεατρική παράσταση χωρίς τη Ζωή

Για πρώτη φορά μετά από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στους δημοσιογράφους οι οποίοι τον συνάντησαν στην πρεμιέρα της παράστασης "Δουλειές με φούντες" στη θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη με πρωταγωνίστρια την κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Η Ζωή είναι πάντα κοντά μας και πάντα μας προστατεύει...», είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε εξομολογητικά: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος και συγκινημένος με την Μαρία Ελένη, την κόρη μας. Θέλησε από την πρώτη στιγμή που έφυγε από τη ζωή η μητέρα της να δώσει ζωντάνια σ' αυτή τη θεατρική σκηνή της μάνας της...».

Συμπλήρωσε πως «Μετά τον θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένα να μένω στο Πόρτο Ράφτη. Το Πόρτο-Ράφτη που ζούσαμε τα τελευταία δεκαπέντε - είκοσι χρόνια ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δεν μπορούσα να την εγκαταλείψω. Μετά την απουσία της, το σπίτι ήταν άδειο για μένα. Το σκέφτηκα, ήθελα να ωριμάσει μέσα μου αυτή η σκέψη για να μπορέσω να φύγω. Ενα σπίτι κενό ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω».

Αμέσως μετά την παράσταση και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τη ζωή της μετά τον χαμό της μητέρας της λέγοντας «Η μαμά μου είναι εδώ πέρα, είναι στην καρδιά μου, είναι παντού. Πηγαίνουμε στο καμαρίνι της όλο ο θίασος και κάνουμε μια προσευχή για να μας δώσει ενέργεια. Θα κλάψω, αλλά δεν θέλω να μιζεριάσω και να με πάρει από κάτω...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρκάς: Πεντακόσιοι κάτοικοι, χίλιοι επιδοτούμενοι – Θαύμα ή ελληνική στατιστική;

Χιούμορ 28.11.2025
Ο Προφήτης ρίχνει την ατάκα της χρονιάς

Έλενα Χριστοπούλου: «Ερωτεύτηκα παράφορα τον κολλητό μου όταν έφυγα απ’ τη σχέση, τον κυνήγησα»

TV Buzz 28.11.2025
Η αιφνιδιαστική αποκάλυψη on air και η ατάκα του Γιώργου Λάγιου

Snik: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του με τον υπέρηχο

Tabloid 28.11.2025
O Snik έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την χαρμόσυνη ανακοίνωση

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»