E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με αεροπλάνα, άμαξες και Ferrari έφτασε ο κόσμος στο Κουρσεβέλ για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Μετά το σοκ με τα ποσά στο Nammos, έρχεται το δεύτερο χτύπημα

Δημοσίευση 23/11/2017 | 14:00

Με αεροπλάνα, άμαξες και Ferrari έφτασε ο κόσμος στο Κουρσεβέλ για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Το σκηνικό, τουλάχιστον φαντασμαγορικό. Κάντε το εικόνα: Είναι βράδυ Παρασκευής, 29 Δεκεμβρίου και βρίσκεστε στην είσοδο ενός χιονοδρομικού κέντρου, σε υψόμετρο 1.850 μέτρων καλυμμένο από μπόλικο φρέσκο χιόνι σαν πούδρα.

Μοναδικός φωτισμός, το φεγγάρι και το φως των αστεριών που αντανακλά πάνω στο λευκό του χιονιού.

Και ξαφνικά μέσα στην απόλυτη σιωπή, τα μαστίγια σφυρίζουν, τα καμπανάκια κουδουνίζουν χαρωπά καθώς τα έλκηθρα γλιστρούν πάνω στο χιόνι.
Οι εκλεκτοί πελάτες, επί το πλείστον Άραβες και Ρώσοι, αλλά και κάποιοι από μας που ενδεχομένως έχουν να διαθέσουν από 2.200 με 2.500 ευρώ την βραδιά, όσο δηλαδή είναι ο μέσος όρος του κόστους διαμονής στο πιο ψηλό σημείο της Κουρσεβέλ, μπαίνουν στα έλκηθρα και τις άμαξες με προορισμό το μυκονιάτικο Nammos που από πέρυσι ξεχειμωνιάζει στο ελιτίστικο και θορυβώδες θέρετρο των Γαλλικών Άλπεων.

Διασχίζουν μια ονειρική διαδρομή 800 περίπου μέτρων, ίσως και κάτι παραπάνω για να μεταφερθούν με ασφάλεια σε ένα υψηλής αισθητικής σαλέ, 1000 και πλέον τ.μ στην καρδιά του χιονοδρομικού κέντρου που φέρει την σφραγίδα του ισχυρότερου ελληνικού brand name στο τομέα της εστίασης και της διασκέδασης.

Στην είσοδο, τους περιμένουν οι σερβιτόροι με τις γαλλικές σαμπάνιες. Στο ένα χέρι κρατάνε σταθερό το φελλό και με το άλλο στρίβουν αργά, αργά την μποτίλια. Τα ποτήρια γεμίζουν και ξεκινούν οι προπόσεις και τα τσουγκρίσματα.

Με άμαξες και έλκηθρα που θα σέρνουν σκυλιά ράτσας χάσκι θα γίνει η μετάβαση των πελατών στο Ναμμος τη βραδιά της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου

Στην πηγή της γαλλικής σαμπάνιας και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών χιλιάδες μπουκάλια αφρώδους οινου καταναλώνονται στο άψε σβήσε

Η Ferrari έχει την τιμητική της στα βουνά της Κουρσεβέλ

Προφανώς και η συγκεκριμένη βραδιά που ξεκινά και κλείνει με την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου, δεν απευθύνεται σε αυτούς που ο συμπαθής υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θεωρεί μεσαία τάξη. Μια τετραμελής οικογένεια για να ακούσει Αντώνη Ρέμο στην Κουρσεβέλ θα έπρεπε να ξοδέψει και τα 18.000 ευρώ του εισοδήματος της.

Ωστόσο, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, αρκετοί συμπατριώτες μας ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρόν έχοντας κλείσει ήδη τα αεροπορικά τους εισιτήρια για την πρωινή πτήση της Aegean την 29η Δεκεμβρίου από Αθήνα προς Γενεύη που όπως ακούγεται θα θυμίζει πτήση τσάρτερ ποδοσφαιρικής ομάδας ενόψει αναμέτρησης επιπέδου champions league.

Το ζήτημα είναι τώρα, που θα στριμωχτούν τόσες πολλές χειραποσκευές της “Louis Vuitton”, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει επιπλέον πονοκέφαλο στο προσωπικό του αεροσκάφους που θα ’χει να αντιμετωπίσει και τα απαιτητικά γούστα από επιβάτες που θα ταξιδεύουν ειδικά για το συναυλιακό γεγονός.

Πάντως οι άνθρωποι του Nammos έχουν φροντίσει και για την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να διευκολύνουν την μετάβαση των Ελλήνων πιστών στο βουνό.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειωθεί, στην έξοδο του διεθνούς αεροδρομίου της Γενεύης μια στρατιά από πολυτελή βαν με δερμάτινα καθίσματα θα περιμένουν με ανοιχτές τις μηχανές για να τους μεταφέρουν στα ξενοδοχεία τους. Η Κουρσεβέλ βρίσκεται μετά τα σύνορα Ελβετίας -Γαλλίας και η διαδρομή είναι περίπου τρεις ώρες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το μενού της βραδιάς, κοστίζει 400 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό και περιλαμβάνει spicy crab tartare salad, nammos salad και prawn tempura για ορεκτικό ενώ για κυρίως ένα καλοψημένο ή mide rare ( μέτρια ψημένο) rib eye, ανάλογα τα γαστριμαργικά γούστα του εκάστοτε πελάτη.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών διαψεύδουν κατηγορηματικά την πληροφορία ότι κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ψάχνουν από τώρα στο Μοναστηράκι για αγορά ή ενοικίαση εξοπλισμού σκι σε καλές τιμές...

Αυτή την διαδρομή θα διασχίσουν πάνω σε έλκηθρα οι φαν του Αντώνη Ρέμου για να φτάσουν στο σαλέ του Nammos που διακρίνεται στο βάθος.

Η σφραγίδα του μυκονιάτικου μπιτς μπαρ εστιατορίου στο πιο ψηλό σημείο του βουνού, που κατακλύζεται από Ρώσους ολιγάρχες και πάμπλουτους Άραβες.

Η ανακοίνωση στο Instagram για την πρώτη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στις Γαλλικές Άλπεις

Τι περιλαμβάνει το μενού των 400 ευρώ ανά άτομο το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά

Στη Μύκονο ο Βαγγέλης Παυλίδης: Διακοπές στον Πάνορμο για τον σούπερ σταρ της Μπενφίκα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τα γήπεδα και την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός

Ελένη Ψυχούλη: «Το κεφάλαιο του έρωτα έκλεισε ‑ η φύση φρόντισε γι` αυτό»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Ελένη Ψυχούλη καλεσμένη στο Happy Day της Τετάρτης (10/6) είχε μία ζεστή και αποκαλυπτική συζήτηση με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου: «Φωτογραφήθηκα με μαγιό μετά τη γέννα – Η κυτταρίτιδα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την εμπειρία της από πρόσφατη φωτογράφιση με μαγιό, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Έλενα Γαλύφα: Κοιμήθηκα σε ταξί, εκεί έχουμε καταντήσει αφού δεν μπορούμε να έχουμε σοφέρ

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ξάπλωσα κανονικά, του λέω «σας πειράζει;» και μου λέει «όχι, κάτσε εκεί να σου ανάψω και air condition» ανέφερε η fashion blogger

Το Top 500 του easy 97.2 επιστρέφει και χαρίζει σε έναν τυχερό ακροατή ένα ταξίδι για δύο στο Παρίσι!

Media 10.06.2026
Μπες στο soundis.gr/easy972, ψήφισε τα αγαπημένα σου τραγούδια και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι!