E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με αεροπλάνα, άμαξες και Ferrari έφτασε ο κόσμος στο Κουρσεβέλ για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Μετά το σοκ με τα ποσά στο Nammos, έρχεται το δεύτερο χτύπημα

Δημοσίευση 23/11/2017 | 14:00

Με αεροπλάνα, άμαξες και Ferrari έφτασε ο κόσμος στο Κουρσεβέλ για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Το σκηνικό, τουλάχιστον φαντασμαγορικό. Κάντε το εικόνα: Είναι βράδυ Παρασκευής, 29 Δεκεμβρίου και βρίσκεστε στην είσοδο ενός χιονοδρομικού κέντρου, σε υψόμετρο 1.850 μέτρων καλυμμένο από μπόλικο φρέσκο χιόνι σαν πούδρα.

Μοναδικός φωτισμός, το φεγγάρι και το φως των αστεριών που αντανακλά πάνω στο λευκό του χιονιού.

Και ξαφνικά μέσα στην απόλυτη σιωπή, τα μαστίγια σφυρίζουν, τα καμπανάκια κουδουνίζουν χαρωπά καθώς τα έλκηθρα γλιστρούν πάνω στο χιόνι.
Οι εκλεκτοί πελάτες, επί το πλείστον Άραβες και Ρώσοι, αλλά και κάποιοι από μας που ενδεχομένως έχουν να διαθέσουν από 2.200 με 2.500 ευρώ την βραδιά, όσο δηλαδή είναι ο μέσος όρος του κόστους διαμονής στο πιο ψηλό σημείο της Κουρσεβέλ, μπαίνουν στα έλκηθρα και τις άμαξες με προορισμό το μυκονιάτικο Nammos που από πέρυσι ξεχειμωνιάζει στο ελιτίστικο και θορυβώδες θέρετρο των Γαλλικών Άλπεων.

Διασχίζουν μια ονειρική διαδρομή 800 περίπου μέτρων, ίσως και κάτι παραπάνω για να μεταφερθούν με ασφάλεια σε ένα υψηλής αισθητικής σαλέ, 1000 και πλέον τ.μ στην καρδιά του χιονοδρομικού κέντρου που φέρει την σφραγίδα του ισχυρότερου ελληνικού brand name στο τομέα της εστίασης και της διασκέδασης.

Στην είσοδο, τους περιμένουν οι σερβιτόροι με τις γαλλικές σαμπάνιες. Στο ένα χέρι κρατάνε σταθερό το φελλό και με το άλλο στρίβουν αργά, αργά την μποτίλια. Τα ποτήρια γεμίζουν και ξεκινούν οι προπόσεις και τα τσουγκρίσματα.

Με άμαξες και έλκηθρα που θα σέρνουν σκυλιά ράτσας χάσκι θα γίνει η μετάβαση των πελατών στο Ναμμος τη βραδιά της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου

Στην πηγή της γαλλικής σαμπάνιας και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών χιλιάδες μπουκάλια αφρώδους οινου καταναλώνονται στο άψε σβήσε

Η Ferrari έχει την τιμητική της στα βουνά της Κουρσεβέλ

Προφανώς και η συγκεκριμένη βραδιά που ξεκινά και κλείνει με την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου, δεν απευθύνεται σε αυτούς που ο συμπαθής υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θεωρεί μεσαία τάξη. Μια τετραμελής οικογένεια για να ακούσει Αντώνη Ρέμο στην Κουρσεβέλ θα έπρεπε να ξοδέψει και τα 18.000 ευρώ του εισοδήματος της.

Ωστόσο, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, αρκετοί συμπατριώτες μας ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρόν έχοντας κλείσει ήδη τα αεροπορικά τους εισιτήρια για την πρωινή πτήση της Aegean την 29η Δεκεμβρίου από Αθήνα προς Γενεύη που όπως ακούγεται θα θυμίζει πτήση τσάρτερ ποδοσφαιρικής ομάδας ενόψει αναμέτρησης επιπέδου champions league.

Το ζήτημα είναι τώρα, που θα στριμωχτούν τόσες πολλές χειραποσκευές της “Louis Vuitton”, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει επιπλέον πονοκέφαλο στο προσωπικό του αεροσκάφους που θα ’χει να αντιμετωπίσει και τα απαιτητικά γούστα από επιβάτες που θα ταξιδεύουν ειδικά για το συναυλιακό γεγονός.

Πάντως οι άνθρωποι του Nammos έχουν φροντίσει και για την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να διευκολύνουν την μετάβαση των Ελλήνων πιστών στο βουνό.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειωθεί, στην έξοδο του διεθνούς αεροδρομίου της Γενεύης μια στρατιά από πολυτελή βαν με δερμάτινα καθίσματα θα περιμένουν με ανοιχτές τις μηχανές για να τους μεταφέρουν στα ξενοδοχεία τους. Η Κουρσεβέλ βρίσκεται μετά τα σύνορα Ελβετίας -Γαλλίας και η διαδρομή είναι περίπου τρεις ώρες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το μενού της βραδιάς, κοστίζει 400 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό και περιλαμβάνει spicy crab tartare salad, nammos salad και prawn tempura για ορεκτικό ενώ για κυρίως ένα καλοψημένο ή mide rare ( μέτρια ψημένο) rib eye, ανάλογα τα γαστριμαργικά γούστα του εκάστοτε πελάτη.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών διαψεύδουν κατηγορηματικά την πληροφορία ότι κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ψάχνουν από τώρα στο Μοναστηράκι για αγορά ή ενοικίαση εξοπλισμού σκι σε καλές τιμές...

Αυτή την διαδρομή θα διασχίσουν πάνω σε έλκηθρα οι φαν του Αντώνη Ρέμου για να φτάσουν στο σαλέ του Nammos που διακρίνεται στο βάθος.

Η σφραγίδα του μυκονιάτικου μπιτς μπαρ εστιατορίου στο πιο ψηλό σημείο του βουνού, που κατακλύζεται από Ρώσους ολιγάρχες και πάμπλουτους Άραβες.

Η ανακοίνωση στο Instagram για την πρώτη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στις Γαλλικές Άλπεις

Τι περιλαμβάνει το μενού των 400 ευρώ ανά άτομο το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Με ποιους σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να κάνει σεξ

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η 56χρονη μίλησε με ενθουσιασμό για την ταινία «True Romance», παραδεχόμενη ότι γοητεύτηκε από ολόκληρο το καστ

Η αναφορά σχολιάστριας των Νικς στην Τέιλορ Σουίφτ στο γήπεδο: Δεν είσαι φίλαθλος της ομάδας, φύγε από εδώ

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η παρουσία της τραγουδίστριας στον τέταρτο τελικό του NBA στο Madison Square Garden προκάλεσε συζητήσεις

Η Τούνη απαντά στο σχόλιο «αυτά τα μαγιό δεν είναι για μαμάδες»: Εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η influencer πόζαρε με μαύρο μπικίνι στη Νάξο και ξεκαθάρισε πως η μητρότητα δεν περιορίζει τις επιλογές μιας γυναίκας

Ιωάννα Τούνη για τα «ακατάλληλα για μαμάδες» μαγιό: «Αν δεν σ` αρέσει το θέαμα, πρόβλημά σου!»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Είμαι σχεδόν 33 χρονών, έχω ένα μωρό και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα, σχολίασε η influencer

Παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα της γυναίκας του για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μου έκαναν την τιμή να μεγαλώνουμε μαζί τις κόρες τους, έγραψε η νυν σύζυγος του Νικόλα Φαράκλα

Φαίη Σκορδά για Athens Pride: «Το κόστος είναι να ξαναβάλουμε την κοινωνία σε μια συζήτηση που πολώνει»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στο Buongiorno για την απόφαση της ΣΤΑΣΥ να μην αναρτήσει αφίσες του Athens Pride 2026 στους σταθμούς του Μετρό

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα ‑ H επίσημη ανακοίνωση

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την κοινή απόφαση με τον ΑΝΤ1 να μη συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή

Παρθένα Χοροζίδου για Akyla: «Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Eurovision, έβαλε τα κλάματα»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε με τη 10η θέση», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός για την φετινή της συμμετοχή στη Eurovision

Πέτρος Συρίγος: Επέστρεψε στo πλατό του Super Κατερίνα μετά το σοβαρό τροχαίο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Δύο περίπου εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο, ο Πέτρος Συρίγος εμφανίστηκε ξανά στο πλατό του Super Κατερίνα την Πέμπτη 11/6

Τίνα Μεσσαροπούλου για Γιώργο Μυλωνάκη: «Τα πιο σημαντικά γενέθλια της ζωής σου μαχητή μου»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Γιορτάζουμε την ημέρα που αναγεννήθηκες, έγραψε η δημοσιογράφος για τον σύζυγό της

Κατερίνα Βρανά: «Δεν θα πάω στα δικαστήρια, αλλά οφείλουν από μόνοι τους να μου δώσουν 1 εκατομμύριο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοφιλής stand-up comedian αποκαλύπτει τις εξελίξεις της απίστευτης ταλαιπωρίας της και την κατάσταση στην οποία βρήκε το προσωπικό της αμαξίδιο!

Το 2ο “Let’s Meet” Party του easy 97.2 φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας

Media 11.06.2026
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, η παρέα του easy 97.2 σου δίνει ραντεβού στη Γαλιάντρα στο Μεταξουργείο