E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από τους gay ρόλους που έπαιξα»

«Δεν θέλω να με ταυτίζουν ειδικά με το ρόλο του Κωνσταντίνου και Ελένης»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/11/2017 | 12:00

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από τους gay ρόλους που έπαιξα»

Στην εκπομπή Όλα Καλά του Μακεδονία TV παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας, και άνοιξε την καρδιά του μιλώντας στο bullying που έχει δεχτεί λόγω των gay ρόλων που έχει υποδυθεί.

«Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από τους gay ρόλους που έπαιξα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά έχω δεχτεί και bullying για αυτό. Δηλαδή, ιδιαίτερα τώρα με τις δηλώσεις που βγαίνω και κάνω για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ανθρώπων κάθε ιδιαιτερότητας, δέχτηκα τρομερό bullying από ρατσιστές και φασιστοειδείς Έλληνες να μου στέλνουν διάφορα μηνύματα τα οποία είναι και μηνύσιμα. Ότι «τι έχεις παίξει εσύ;μόνο τις αδελφάρες έπαιξες», με πολύ χυδαία και άσεμνα σχόλια γιατί υπερασπίζομαι ας πούμε το δικαίωμα των ανθρώπων στην ελευθερία της έκφρασης τους. Αυτό το bullying που δέχτηκα ειδικά για τους gay ρόλους χαρακτηρίζει αυτούς που τα γράφουν. Μάλιστα σε έναν απάντησα ότι "για να έχεις επιλέξει να με έχεις δει μόνο σε gay ρόλους και στις αδελφάρες όπως λες, πάει να πει ότι αυτό σε τράβαγε". Είμαι υπερήφανος που έχω παίξει όλα τα είδη ρόλων, δεν αρνούμαι κανέναν ρόλο, αλλά δεν θέλω να με ταυτίζουν, ας πούμε ειδικά με το ρόλο του Κωνσταντίνου και Ελένης, που δεν φταίω εγώ που τον παίζουν δυο φορές το μήνα 18 χρόνια τώρα. Γιατί δεν έχουν παίξει ας πούμε τον άστεγο ή τον χωριάταρο που ήρθε με το μπεγλέρι και βάραγε την αδελφή του ή τον νταβατζή Αλβανό;»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Usher έδιωξε από τη σκηνή θαυμάστρια που αδιαφόρησε για το αισθησιακό τραγούδι του

E-Daily 3.Left 27.07.2026
«Δεν νομίζω ότι θέλει να είναι εδώ πάνω, ε;»

Η πιανίστρια διεθνούς φήμης που έκανε τη Ζάκυνθο viral

E-Daily 3.Left 27.07.2026
Η ερμηνεία της σονάτας «Passacaglia» του Handel σε πιάνο μέσα στη θάλασσα της Ζακύνθου κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Τους γνώρισε όλη η Ελλάδα από την TV: Οι πρώην παίκτες ριάλιτι που έφυγαν πρόωρα

E-Daily 3.Left 27.07.2026
Από τα φώτα της τηλεόρασης στις τραγικές ειδήσεις – Οι άνθρωποι που δεν ξεχάστηκαν ποτέ

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Τζένης Καρέζη που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Το Studio Κλεισθένης δημοσίευσε για πρώτη φορά σπάνιο στιγμιότυπο του 1961, με αφορμή τα 34 χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού.

Βαρβάρα Λάρμου: Ποια η εμφάνιση που «έλιωσε» το Instagram από τη Σέριφο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός από τη σειρά «Το παιδί» της ΕΡΤ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Κυκλάδων.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με κόκκινο μπικίνι κάνει ντους έξω και «φλογίζει» το Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανεβάζοντας τους παλμούς των followers της.

Η Μαρία Σολωμού με ολόσωμο μαγιό και παγωτό στο χέρι ‑ τι έγραψε στο Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε πολύχρωμες καλοκαιρινές φωτογραφίες με χιουμοριστική λεζάντα για το παγωτό που «έφαγε κατά λάθος».

Τι έγραψε ο Benny Blanco στις καυτές φωτογραφίες της Selena Gomez από τις διακοπές

E-Daily 3.Left Χτες
Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τοσκάνη και ο παραγωγός δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη σύζυγό του μέσα από αστεία και τρυφερά σχόλια στο Instagram.

Η Βούλα Πατουλίδου ραγίζει καρδιές: «Δεν θυμώνω με τον θάνατο, θυμώνω με τη σιωπή»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα χρόνο μετά τον χαμό του συζύγου της, η χρυσή Ολυμπιονίκης μοιράστηκε συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram.

Γάμος στον Βόλο με απρόοπτο: Ο γαμπρός κατέληξε στο νοσοκομείο εν μέσω δεξίωσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η αδιαθεσία του νεόνυμφου, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σκόρπισε τον πανικό στους καλεσμένους - τελικά πήρε εξιτήριο και η βραδιά συνεχίστηκε.

Το επικό ελληνικό σημείωμα σε φανάρι που έκανε τον γύρο του κόσμου

E-Daily 3.Left Χτες
Ένας αγανακτισμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη άφησε σημείωμα σε χαλασμένο φωτεινό σηματοδότη που έγινε viral παγκοσμίως, αναδεικνύοντας με χιούμορ την ελληνική πραγματικότητα.