E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από τους gay ρόλους που έπαιξα»

«Δεν θέλω να με ταυτίζουν ειδικά με το ρόλο του Κωνσταντίνου και Ελένης»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/11/2017 | 12:00

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από τους gay ρόλους που έπαιξα»

Στην εκπομπή Όλα Καλά του Μακεδονία TV παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας, και άνοιξε την καρδιά του μιλώντας στο bullying που έχει δεχτεί λόγω των gay ρόλων που έχει υποδυθεί.

«Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από τους gay ρόλους που έπαιξα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά έχω δεχτεί και bullying για αυτό. Δηλαδή, ιδιαίτερα τώρα με τις δηλώσεις που βγαίνω και κάνω για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ανθρώπων κάθε ιδιαιτερότητας, δέχτηκα τρομερό bullying από ρατσιστές και φασιστοειδείς Έλληνες να μου στέλνουν διάφορα μηνύματα τα οποία είναι και μηνύσιμα. Ότι «τι έχεις παίξει εσύ;μόνο τις αδελφάρες έπαιξες», με πολύ χυδαία και άσεμνα σχόλια γιατί υπερασπίζομαι ας πούμε το δικαίωμα των ανθρώπων στην ελευθερία της έκφρασης τους. Αυτό το bullying που δέχτηκα ειδικά για τους gay ρόλους χαρακτηρίζει αυτούς που τα γράφουν. Μάλιστα σε έναν απάντησα ότι "για να έχεις επιλέξει να με έχεις δει μόνο σε gay ρόλους και στις αδελφάρες όπως λες, πάει να πει ότι αυτό σε τράβαγε". Είμαι υπερήφανος που έχω παίξει όλα τα είδη ρόλων, δεν αρνούμαι κανέναν ρόλο, αλλά δεν θέλω να με ταυτίζουν, ας πούμε ειδικά με το ρόλο του Κωνσταντίνου και Ελένης, που δεν φταίω εγώ που τον παίζουν δυο φορές το μήνα 18 χρόνια τώρα. Γιατί δεν έχουν παίξει ας πούμε τον άστεγο ή τον χωριάταρο που ήρθε με το μπεγλέρι και βάραγε την αδελφή του ή τον νταβατζή Αλβανό;»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid 03.05.2026
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου