E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από τους gay ρόλους που έπαιξα»

«Δεν θέλω να με ταυτίζουν ειδικά με το ρόλο του Κωνσταντίνου και Ελένης»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/11/2017 | 12:00

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από τους gay ρόλους που έπαιξα»

Στην εκπομπή Όλα Καλά του Μακεδονία TV παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας, και άνοιξε την καρδιά του μιλώντας στο bullying που έχει δεχτεί λόγω των gay ρόλων που έχει υποδυθεί.

«Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από τους gay ρόλους που έπαιξα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά έχω δεχτεί και bullying για αυτό. Δηλαδή, ιδιαίτερα τώρα με τις δηλώσεις που βγαίνω και κάνω για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ανθρώπων κάθε ιδιαιτερότητας, δέχτηκα τρομερό bullying από ρατσιστές και φασιστοειδείς Έλληνες να μου στέλνουν διάφορα μηνύματα τα οποία είναι και μηνύσιμα. Ότι «τι έχεις παίξει εσύ;μόνο τις αδελφάρες έπαιξες», με πολύ χυδαία και άσεμνα σχόλια γιατί υπερασπίζομαι ας πούμε το δικαίωμα των ανθρώπων στην ελευθερία της έκφρασης τους. Αυτό το bullying που δέχτηκα ειδικά για τους gay ρόλους χαρακτηρίζει αυτούς που τα γράφουν. Μάλιστα σε έναν απάντησα ότι "για να έχεις επιλέξει να με έχεις δει μόνο σε gay ρόλους και στις αδελφάρες όπως λες, πάει να πει ότι αυτό σε τράβαγε". Είμαι υπερήφανος που έχω παίξει όλα τα είδη ρόλων, δεν αρνούμαι κανέναν ρόλο, αλλά δεν θέλω να με ταυτίζουν, ας πούμε ειδικά με το ρόλο του Κωνσταντίνου και Ελένης, που δεν φταίω εγώ που τον παίζουν δυο φορές το μήνα 18 χρόνια τώρα. Γιατί δεν έχουν παίξει ας πούμε τον άστεγο ή τον χωριάταρο που ήρθε με το μπεγλέρι και βάραγε την αδελφή του ή τον νταβατζή Αλβανό;»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: «Δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ διατροφή! Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου…» – Η αποκάλυψη του Δημητρακόπουλου

Celebrity Stories 01.05.2025
Οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό και τα στοιχεία για τη δίκη του revenge porn

Αριελ Κωνσταντινίδη: “Λύγισε” ο Πουλόπουλος με την αποκάλυψή της – «Ήταν αγνοούμενος για 3 μέρες! Κράτησε 9 μήνες το κώμα»

Celebrity Stories 01.05.2025
Η τραγική ιστορία του πρώην συντρόφου της, η εγκυμοσύνη, η αποβολή, η σχέση με τον πατέρα των διδύμων και η αναφορά στο όνομα της κόρης της

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»