E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο πιο διαβόητος κακοποιός της Αγγλίας παντρεύτηκε μέσα στην φυλακή!

Ο Τσάρλς Μπρόνσον, που έχει γίνει και ταινία, έχει περάσει μόλις 131 μέρες ελευθερίας τα τελευταία 43 χρόνια!

Δημοσίευση 15/11/2017 | 20:49

Ο πιο διαβόητος κακοποιός της Αγγλίας παντρεύτηκε μέσα στην φυλακή!

Πρόκειται για τον πιο διαβόητο κακοποιό στην Αγγλία, ο οποίος έχει γίνει μέχρι και ταινία. Πρόκειται για τον Τσάρλς Μπρόνσον (προφανώς παρατσούκλι), ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός για την δράση του κυριώς εντός της φυλακής!

Πλέον όμως είναι και πάλι σύζυγος, καθώς στις 14 Νοεμβρίου μια νύφη μπήκε με τις δέουσες προφυλάξεις στη φυλακή για να παντρευτεί τον κρατούμενο με αριθμό A8076AG, τον άνθρωπο που έχουν χαρακτηρίσει «πιο βίαιο τρόφιμο των αγγλικών φυλακών».

Ο Μπρόνσον παντρεύτηκε μια ηθοποιό και στριπτιζέζ κατά 27 χρόνια μικρότερή του και για τον γάμο τον άφησαν να φορέσει παντελόνι με φερμουάρ για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες!

Οι δεσμοφύλακες του απαγόρευαν τα φερμουάρ για «λόγους ασφαλείας», όπως λένε, καθώς μιλάμε για ένα κακό παιδί του αγγλικού σωφρονιστικού συστήματος που έχει επιτεθεί σε τουλάχιστον 20 κρατουμένους και έχει περάσει 40 κοντά χρόνια στην πλήρη απομόνωση.

Ο 64χρονος Μπρόνσον παντρεύτηκε λοιπόν την 37χρονη εκλεκτή της ιδιαίτερης καρδιάς του στις φυλακές του Δυτικού Γιορκσάιρ. Η νύφη έφτασε με το νυφικό της, αν και την έκρυβαν όπως μπορούσαν από τους φωτογράφους που καραδοκούσαν έξω από τις φυλακές.

Ο Τσαρλς δεν θα την ακολουθήσει ωστόσο έξω από τον περίφρακτο περίβολο, καθώς έχει κάνει τόσα εντός και εκτός φυλακής που δεν ξαναδεί το φως της ελευθερίας. Οργάνωσε περισσότερες εξεγέρσεις από κάθε έγκλειστο της Αγγλίας, εννιά τον αριθμό, έχει πιάσει ομήρους εφτά δεσμοφύλακες (και άλλους τέσσερις τροφίμους) και έχει σακατέψει αρκετούς ακόμα.

Του επέτρεψαν πάντως να περάσει δύο ώρες μόνος με τη νόμιμη σύζυγό του πριν επιστρέψει στο κελί του και εκείνη πεταχτεί στη Μάλτα με την παρέα της για να περάσει τον πιο ιδιαίτερο μήνα του μέλιτος: «Μου είπε να πάω μήνα του μέλιτος χωρίς εκείνον», είπε η νύφη.

Η ένωση δεν είχε ωστόσο τη χαρά που περίμενε το ζευγάρι. Και πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά; Μέχρι τώρα βλέπονταν μόνο πίσω από κάγκελα και είχαν πάνω τους δύο δεσμοφύλακες να ανοίγουν τα μάτια τους κάθε φορά που πιάνονταν χεράκι-χεράκι. Δαχτυλίδι υπήρξε πάντως, αν και έλειπαν πολλά για να έχει αίσιο τέλος αυτό το παραμύθι.

Η ιστορία μιας κοπέλας που εpωτεύτηκε δηλαδή τον αιμοσταγή κατάδικο που έχει περάσει μόλις 131 μέρες ελευθερίας τα τελευταία 43 χρόνια! Αυτή βλέπει πάντως έναν «ευγενικό και τρυφερό τζέντλεμαν», με «απαλά χέρια καλλιτέχνη» και «έντονα πράσινα μάτια». Εκείνη τον γνώρισε εξάλλου ως συγγραφέα ενός βιβλίου και ένιωσε από την πρώτη στιγμή έλξη, όταν και άρχισε να του γράφει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν καλύτερα με τον καιρό και εκείνος της έκανε πρόταση γάμου πίσω από τα κάγκελα, πληρώνοντας έναν δεσμοφύλακα να του αγοράσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

Αυτή είναι ίσως η τρυφερή πλευρά του άντρα που μπήκε στη φυλακή στα 22 του για μια ληστεία σε ταχυδρομείο και έφαγε 7 χρόνια. Όταν βγήκε το 1988, θα παρέμενε εκτός φυλακής μόλις 69 μέρες, καθώς έκλεψε και πάλι. Απελευθερώθηκε το 1992 και έζησε την ελευθερία του για 53 ολόκληρες μέρες, όταν τον ξαναβούτηξαν για κλοπή.

Μετά ξεκίνησε τις ομηρείες με τους δεσμοφύλακες και τους συγκρατουμένους του και δεν ξανάδε το φως της μέρας. Το 1999 έφαγε τελικά ισόβια κάθειρξη, αν και αυτό δεν ήταν κατά κανέναν τρόπο το τέλος της ιστορίας του…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σάρον Στόουν φωτογραφήθηκε τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού στα 67 της

Tabloid 20.06.2025
Η Χολιγουντιανή σταρ προχώρησε σε ακόμα μια τολμηρή φωτογράφιση

Βαρύ πένθος για την Βρισηίδα Ανδριώτου

Tabloid 20.06.2025
Η Βρισηίδα Ανδριώτου «έχασε» πολύ αγαπημένο της πρόσωπο

Η Εύη Βατίδου δάκρυσε για τον Αλέξη Κούγια: «Πλέον είμαι σίγουρη ότι δε με αγάπησε ποτέ»

Tabloid 20.06.2025
Πολλά δεν ξέρετε για τον Κούγια και δεν θα τα μάθει και κανείς, πρόσθεσε μεταξύ άλλων

Πώς είναι η Δάφνη Σημίτη σήμερα; Η πρώτη δημόσια εμφάνιση 5 μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της

Tabloid 20.06.2025
Η χήρα του πρώην πρωθυπουργού εμφανίστηκε στο Ηρώδειο

Τζούλια Νόβα: Κάνει βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου και «μαγνητίζει» τα βλέμματα

Tabloid 20.06.2025
Εκθαμβωτική σε μια ακόμη εμφάνισή της η Τζούλια Νόβα

Μάριος Αθανασίου: «Είχα ανάγκη να πάω για δουλειά στην οικοδομή, το χρειαζόμουν για να αδειάσει το μυαλό μου»

Celebrity Stories 20.06.2025
Δούλεψα ως εργάτης στην οικοδομή. Είχα κουραστεί με το περιβάλλον μου, με το πώς ήμουν στην ζωή μου, στις συναναστροφές μου

Κόνι Μεταξά: «Δεν έχουμε επαγγελματική σχέση με τον Μάριο αλλά φιλική, δεν πιστεύω ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει»

Celebrity Stories 20.06.2025
Πρέπει να κάτσεις, να βράσεις στο ζουμί σου, να καταλάβεις τι έγινε και μετά να ξαναψάξεις τον έρωτα

Έλενα Τοπαλίδου: Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της ‑ «Υπήρχε πολλά χρόνια πριν»

Celebrity Stories 20.06.2025
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την εμφάνισή της και το πώς τα διαχειρίζεται

Χάρις Αλεξίου: Το ποίημα που απήγγειλε στη συναυλία για την Παλαιστίνη

Celebrity Stories 20.06.2025
Η ερμηνεύτρια έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης