ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ηράκλειο: Δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή μετά από τσίμπημα σφήκας

O 27χρονος άνδρας υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή καρδιάς

Από το NEWSROOM 
Δημοσίευση 4/11/2017 | 19:29

Ηράκλειο: Δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή μετά από τσίμπημα σφήκας

Έχασε τελικά την μάχη για την ζωή ο 27χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ μετά από τσίμπημα σφήκας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν ένα έντομο τσίμπησε τον νεαρό άνδρα στον Προφήτη Ηλία με αποτέλεσμα ο ίδιος να υποστεί αλλεργικό σοκ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να σπεύδουν στο σημείο και να παραλαμβάνουν τον άτυχο νέο. Ο γιατρός αλλά και οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 27χρονος είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς αλλά κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην ζωή. 

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με σφυγμό με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή να αναφέρουν πως η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ