E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

23χρονος παντρεύτηκε την 91χρονη αδερφή της γιαγιάς του και τώρα ζητά σύνταξη χηρείας

«Παντρεύτηκα την 91χρονη σύζυγό μου από έρωτα»

Δημοσίευση 3/11/2017 | 17:37

23χρονος παντρεύτηκε την 91χρονη αδερφή της γιαγιάς του και τώρα ζητά σύνταξη χηρείας

O 25χρονος σήμερα Mauricio Ossola από την Αργεντινή δηλώνει ότι παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια την 91χρονη Yolanda Torres από έρωτα, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έχουν πείσει τις Αρχές, που αρνούνται να του εκχωρήσουν σύνταξη χηρείας μετά τον θάνατο της καλής του λίγους μόλις μήνες μετά τον γάμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Torres ήταν συγγενής του νεαρού και συγκεκριμένα αδερφή της γιαγιάς του.

Η αιτιολόγηση που προβάλλει το ασφαλιστικό σύστημα της Αργεντινής στην άρνησή της για την επίδοση σύνταξης είναι ότι ο γάμος αυτός δεν ήταν νόμιμος. Ακόμα κι αν ήταν, σύμφωνα με την νομοθεσία της χώρας οι συντάξεις χηρείας εκχωρούνται στον επιζώντα σύζυγο μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι ο εκλιπών/η εκλιπούσα ήταν το μοναδικό οικονομικό στήριγμά του. Αυτό δεν ισχύει πλέον για τον 25χρονο, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη νομική και μπορεί πια να εργαστεί ως δ « ικηγόρος.

«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» τόνισε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα και δήλωσε αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο.

Παρά τα 68 έτη διαφοράς που είχε με την αγαπημένη του, ο Ossola επιμένει ότι ο γάμος τους ήταν νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη. Ο έρωτας του ζευγαριού αναπτύχθηκε σιγά σιγά τα χρόνια που έμεναν στο ίδιο σπίτι και, σύμφωνα με τον νεαρό, η απόφασή τους να παντρευτούν ήταν η τελευταία επιθυμία της 91χρονης, η οποία προφανώς ήθελε να εξασφαλίσει οικονομικά τον σύζυγό της για τα επόμενα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής