LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά κατά Λιάγκα

«Δεν μου άρεσε αυτό, δεν έπρεπε να ξεκινήσει»

Δημοσίευση 3/11/2017 | 17:04

Φαίη Σκορδά κατά Λιάγκα

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρνανούτογλου παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τους δύο παρουσιαστές να ανταλλάσσουν πυρά σε κάθε ευκαιρία. Το πρωί της Παρασκευής το θέμα έφτασε στο τραπέζι του Πρωινό και η Φαίη Σκορδά πήρε σαφή θέση. Τα όσα είπε έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

«Εμένα δεν μου άρεσε αυτό πάντως. Δεν θέλω να πάρω το μέρος του Γρηγόρη, αλλά εμένα δεν μου άρεσε ότι η εκπομπή ξεκίνησε με αυτό. Θα μπορούσε να μπει πιο μετά… Αχ τώρα… Θα προσπαθήσω να μιλήσω αντικειμενικά. Τον ξέρουμε τον Γιώργο πώς μιλάει. Εγώ αν ήμουν στην ίδια εκπομπή θα έλεγα αν θες να το κάνεις, κάνε το λίγο πιο μετά. Μην ξεκινάς την πρεμιέρα με αυτό. Αλλά, έτσι είναι ο καθένας και κρίνεται γι’ αυτό. Εγώ θα ξεκινούσα με τον αυτοσαρκασμό και μετά θα έλεγα για τον Γρηγόρη.

Από την άλλη όμως, αυτό το «χατίρι» για τον οποιονδήποτε, επειδή το ξέρω και είναι τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και στο Mega ο Μπούτος επέμενε να κάνει ο Γιώργος late night και δεν ήθελε, αλλά και όταν ήρθαμε εδώ στον ΑΝΤ1 είχαν ζητήσει από τον Γιώργο να κάνει βραδινό και δεν ήθελε. Λέω πράγματα που είναι αντικειμενικά. Γνώμη μου είναι ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει ο Γιώργος με τον Γρηγόρη, αλλά σαν τηλεοπτικό ρεπορτάζ ξέρω ότι του είχαν ζητήσει πάρα πολλές φορές και από άλλα κανάλια και από τον Alpha.

Πολλές φορές θέλεις και από έναν άνθρωπο που εκτιμάς να ακούσεις και έναν καλό λόγο. Θεωρώ ότι ο Γρηγόρης είναι σε κάποια πράγματα ευαίσθητος, θέλει από κάποιους ανθρώπους και τον καλό τον λόγο», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξέσπασε η σύντροφος του Neymar μετά τη νέα απιστία του: «Φαντάσου η κόρη σου στα 18 της να βγαίνει μ` ένα αγόρι σαν και σένα»

Tabloid Χτες
Η Μπρούνα Μπιανκάρντι πέρασε στην αντεπίθεση μετά το νέο ... στραβοπάτημα του Βραζιλιάνου συντρόφου της από τον οποίο περιμένει παιδί

Τα ετεροθαλή αδέρφια της Τούνη: Ο ένας κούκλος Ολλανδός, η άλλη δίμετρη καλλονή

Tabloid Χτες
Ήρθαν για τη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Στέφανο Κασσελάκη: «Θα σταθεί αυτό το πολιτικό ανέκδοτο απέναντι στον Μητσοτάκη;»

Tabloid Χτες
Νέα πυρά... στέλνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ μαζί τους»

Tabloid Χτες
«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν υπολογίζουν τίποτα, που τα κάνουν όλα για τη φήμη ή τη διασημότητα.»

Πράσινα μάτια και ατέλειωτα πόδια: Αυτή είναι η 25χρονη καλλονή που «έκλεψε την καρδιά» του Leonardo DiCaprio

Tabloid Χτες
«Γνωρίζουν ο ένας τον άλλο σε ένα βαθύτερο επίπεδο» λέει πηγή από το περιβάλλον τους

O Bradley Cooper δηλώνει πως εγκρίνει την ... ερωτική ζωή της Irina Shayk

Tabloid Χτες
Έχει τις ευλογίες του πρώην της για τη νέα της σχέση!

Μπέττυ Μαγγίρα: «Η άμεση ανταγωνίστρια μου είναι η ...»

Tabloid Χτες
Η Μπέττυ Μαγγίρα επανέρχεται και περνά από κόσκινο τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους

Το νέο «θύμα» του Pete Davidson: Η καλλονή που έπεσε στα «δίχτυα» του περιβόητου γόη του Hollywood

Tabloid Χτες
Ξανά σε σχέση ο γνωστός σταρ Pete Davidson - Ποια είναι η τυχερη;

Το ποτό που εξοργίζει αυτή τη μπαργούμαν: Μη της το παραγγείλεις!

Παράξενα Χτες
Η Madi McWhorter διακωμωδεί τη ζωή στο μπαρ