E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανοίγει σαντουιτσάδικο

Από το Instagram προανήγγειλε τη νέα του επιχειρηματική κινηση

Δημοσίευση 3/11/2017 | 09:21

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανοίγει σαντουιτσάδικο

Ένα νέο, φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο project βρίσκεται στα χέρια του άλλοτε ισχυρού εκδότη, Πέτρου Κωστόπουλου.

Στηn ουσία πρόκειται για μια δοκιμασμένη επιχειρηματική συνταγή που ευδοκιμεί τα χρόνια της κρίσης, ενδεχομένως και από τις ελάχιστες που μακροημερεύουν, δεδομένων των συνθηκών. Αφορά στον κλάδο της εστίασης που επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα μέσα στην κρίση και έχει κεντρίσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του εκδότη-δημοσιογράφου.

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσωπα που ξέρουν απέξω και ανακατωτά την αγορά του Κολωνακίου, ο Πέτρος Κωστόπουλος φέρεται να συμφώνησε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαλούχο στο να ανοίξουν παρέα ένα κυριλέ σαντουιτσάδικο επί της οδού Καψάλη, το οποίο θα εξυπηρετεί τα γραφεία των γύρω εταιριών - που δεν και λίγα, εδώ που τα λέμε.
Περιποιημένα “american style sandwiches” με επιλεγμένα υλικά και καφές αρίστης ποιότητας θα σερβίρονται στο όρθιο στους πελάτες ή θα αποστέλλονται ντελίβερι στους εργαζομένους και στους κατοίκους της περιοχής.

Αυτές τις μέρες το νέο επιχειρηματικό δίδυμο βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ντεκόρ του καταστήματος και δοκιμάζει γεύσεις που θα μπουν στον κατάλογο του.

Μάλιστα προχθές ο εκδότης ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στο Instagram στην οποία απεικονίζεται ένα θηριώδους τύπου σάντουιτς, μια πραγματική θερμιδική βόμβα που θα καταχωρηθεί σε περίοπτη θέση στον κατάλογο ως σπεσιαλιτέ του καταστήματος.

Η φωτογραφία συνοδεύεται και από ένα δικό του σχόλιο που αναφέρει «Μάθε τέχνη και αστηνε και όταν …πεινάσεις πιαστηνε! Σάντουιτς…Deli…Σπίτι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 1.Hero 25.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί