E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγινε εκατομμυριούχος στα 16 της από το Λόττο και τώρα το θεωρεί κατάρα

Δέκα χρόνια μετά είναι απόλυτα δυστυχισμένη

Δημοσίευση 31/10/2017 | 15:34

Έγινε εκατομμυριούχος στα 16 της από το Λόττο και τώρα το θεωρεί κατάρα

«Τώρα είμαι ταπί, είμαι χαρούμενη», αυτό δήλωνε η ιδιαίτερη Callie Rogers μια δεκαετία μετά το δώρο που της έκανε η τύχη, ένα δώρο που ξεκοκάλισε πολύ γρηγορότερα από όσο υπολόγιζε.

Μόλις στα 16 της, είχε κερδίσει το 2003 το τζάκποτ στο βρετανικό Λόττο, κάτι που την έκανε πλουσιότερη κατά 2,1 εκατ. ευρώ (1,9 εκατ. λίρες). Μόνο που σύντομα θα αποδεικνυόταν για την ίδια πως ο μποναμάς ήταν «περισσότερο κατάρα παρά ευλογία».

Παράτησε λοιπόν αμέσως τη δουλειά της και άρχισε να ζει τη μεγάλη ζωή: κάθε μέρα πάρτι, ναρκωτικά, πλαστικές επεμβάσεις με το τσουβάλι, διακοπές και δώρα, πολλά δώρα σε όλους.

Δέκα χρόνια αργότερα, η Rogers πήγε μια μέρα στην τράπεζα και είδε πως της είχαν απομείνει μόλις 2.000 λίρες (2.200 ευρώ). Και ένιωσε, όπως μας λέει, πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Γιατί βλέπετε μέχρι τότε είχε νιώσει τόσο μόνη και ευάλωτη, φλερτάροντας με την αυτοκτονία τρεις ολόκληρες φορές. Η 26χρονη (το 2013) κοπέλα άλλαξε σελίδα στη ζωή της για μια ακόμα φορά. Τώρα εκπαιδευόταν για να γίνει νοσοκόμα και ψώνιζε αποκλειστικά στις εκπτώσεις. Η μεγαλύτερη σπατάλη της ήταν το να παραγγέλνει delivery κάθε Παρασκευή βράδυ.

Σήμερα ζει σε ένα ταπεινό σπιτάκι στο Γουόρκινγκτον της Αγγλίας με τον σύντροφό της, έναν πυροσβέστη, και τα τρία της παιδιά (δύο από προηγούμενο γάμο): «Δεν πιστεύω πως έχουν περάσει 10 χρόνια από τη στιγμή που κράτησα στα χέρια μου εκείνη την τεράστια επιταγή», είπε το 2013, «μοιάζει σαν μια ολόκληρη ζωή πίσω. Ήμουν πολύ νέα για να κερδίσω τη λοταρία, νομίζω πως τα 16χρονα δεν πρέπει να μπορούν να παίζουν τυχερά παιχνίδια».

«Παραήταν πολλά τα λεφτά για κάποιον τόσο νέο. Ακόμα κι αν πεις πως δεν θα αλλάξουν τη ζωή σου, το κάνουν και συχνά μάλιστα όχι προς το καλύτερο. Λίγο έλειψε να με ξεκάνουν, αλλά ευτυχώς πλέον είμαι δυνατότερη … Η πίεση του να ξοδεύεις και να ζεις τη ζωή σαν ένα πολυτελές πάρτι έχει παρέλθει πια».

Φρόντισε μάλιστα να μην ενημερώσει τον σύντροφό της για την περασμένη τύχη της όταν γνωρίστηκαν. Ο Paul έμαθε πως η καλή του ήταν στα νιάτα της εκατομμυριούχος από σπόντα, αν και όπως μας λέει δεν έπαιξε κανέναν ρόλο για τον ίδιο το παρελθόν της.

Το ζευγάρι και τα τρία τους παιδιά ζουν μια απλή ζωή όπως και κάθε άλλος μεροκαματιάρης, περιμένοντας τις προσφορές για να ψωνίσουν και τα Χριστούγεννα για να πάρουν δώρα. Πόσο απέχει αυτό από τη μεγάλη ζωή που έκανε άλλοτε η νεαρή, η οποία όταν της κάθισε το Λόττο ζούσε σε ανάδοχη οικογένεια και εργαζόταν για πενταροδεκάρες.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες όμως γνώρισε έναν κομψευόμενο νεαρό, που θα γινόταν τελικά ο πατέρας των πρώτων δύο της παιδιών, και μετακόμισαν σε ένα πανάκριβο οίκημα. Η ίδια εξομολογήθηκε πως κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ξόδεψε περισσότερα από 280.000 ευρώ σε κοκαΐνη.

Ξυπνούσε αργά, καθώς διοργάνωνε πάρτι κάθε βράδυ για τα φιλαράκια της, «φιλαράκια» όπως τα χαρακτηρίζει πλέον, και τρεφόταν αποκλειστικά με ό,τι καλύτερο μπορούσε να της προσφέρει η Αγγλία. «Ξαφνικά», μας λέει, «ήμουν μια τοπική διασημότητα και με πλησίαζε κόσμος στις παμπ σαν να ήταν οι κολλητοί μου, κι εγώ αισθανόμουν πίεση πως έπρεπε να τους κερνάω συνεχώς. Δεν ήξερα ποιον να εμπιστευτώ».

Όσο για το απόσταγμα της εμπειρίας της, το δίνει σε μια γραμμή: «Για πολύ καιρό περιφερόμουν χωρίς σκοπό. Τώρα έχω μια δουλειά και μια οικογένεια να νοιάζομαι»…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής