E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγινε εκατομμυριούχος στα 16 της από το Λόττο και τώρα το θεωρεί κατάρα

Δέκα χρόνια μετά είναι απόλυτα δυστυχισμένη

Δημοσίευση 31/10/2017 | 15:34

Έγινε εκατομμυριούχος στα 16 της από το Λόττο και τώρα το θεωρεί κατάρα

«Τώρα είμαι ταπί, είμαι χαρούμενη», αυτό δήλωνε η ιδιαίτερη Callie Rogers μια δεκαετία μετά το δώρο που της έκανε η τύχη, ένα δώρο που ξεκοκάλισε πολύ γρηγορότερα από όσο υπολόγιζε.

Μόλις στα 16 της, είχε κερδίσει το 2003 το τζάκποτ στο βρετανικό Λόττο, κάτι που την έκανε πλουσιότερη κατά 2,1 εκατ. ευρώ (1,9 εκατ. λίρες). Μόνο που σύντομα θα αποδεικνυόταν για την ίδια πως ο μποναμάς ήταν «περισσότερο κατάρα παρά ευλογία».

Παράτησε λοιπόν αμέσως τη δουλειά της και άρχισε να ζει τη μεγάλη ζωή: κάθε μέρα πάρτι, ναρκωτικά, πλαστικές επεμβάσεις με το τσουβάλι, διακοπές και δώρα, πολλά δώρα σε όλους.

Δέκα χρόνια αργότερα, η Rogers πήγε μια μέρα στην τράπεζα και είδε πως της είχαν απομείνει μόλις 2.000 λίρες (2.200 ευρώ). Και ένιωσε, όπως μας λέει, πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Γιατί βλέπετε μέχρι τότε είχε νιώσει τόσο μόνη και ευάλωτη, φλερτάροντας με την αυτοκτονία τρεις ολόκληρες φορές. Η 26χρονη (το 2013) κοπέλα άλλαξε σελίδα στη ζωή της για μια ακόμα φορά. Τώρα εκπαιδευόταν για να γίνει νοσοκόμα και ψώνιζε αποκλειστικά στις εκπτώσεις. Η μεγαλύτερη σπατάλη της ήταν το να παραγγέλνει delivery κάθε Παρασκευή βράδυ.

Σήμερα ζει σε ένα ταπεινό σπιτάκι στο Γουόρκινγκτον της Αγγλίας με τον σύντροφό της, έναν πυροσβέστη, και τα τρία της παιδιά (δύο από προηγούμενο γάμο): «Δεν πιστεύω πως έχουν περάσει 10 χρόνια από τη στιγμή που κράτησα στα χέρια μου εκείνη την τεράστια επιταγή», είπε το 2013, «μοιάζει σαν μια ολόκληρη ζωή πίσω. Ήμουν πολύ νέα για να κερδίσω τη λοταρία, νομίζω πως τα 16χρονα δεν πρέπει να μπορούν να παίζουν τυχερά παιχνίδια».

«Παραήταν πολλά τα λεφτά για κάποιον τόσο νέο. Ακόμα κι αν πεις πως δεν θα αλλάξουν τη ζωή σου, το κάνουν και συχνά μάλιστα όχι προς το καλύτερο. Λίγο έλειψε να με ξεκάνουν, αλλά ευτυχώς πλέον είμαι δυνατότερη … Η πίεση του να ξοδεύεις και να ζεις τη ζωή σαν ένα πολυτελές πάρτι έχει παρέλθει πια».

Φρόντισε μάλιστα να μην ενημερώσει τον σύντροφό της για την περασμένη τύχη της όταν γνωρίστηκαν. Ο Paul έμαθε πως η καλή του ήταν στα νιάτα της εκατομμυριούχος από σπόντα, αν και όπως μας λέει δεν έπαιξε κανέναν ρόλο για τον ίδιο το παρελθόν της.

Το ζευγάρι και τα τρία τους παιδιά ζουν μια απλή ζωή όπως και κάθε άλλος μεροκαματιάρης, περιμένοντας τις προσφορές για να ψωνίσουν και τα Χριστούγεννα για να πάρουν δώρα. Πόσο απέχει αυτό από τη μεγάλη ζωή που έκανε άλλοτε η νεαρή, η οποία όταν της κάθισε το Λόττο ζούσε σε ανάδοχη οικογένεια και εργαζόταν για πενταροδεκάρες.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες όμως γνώρισε έναν κομψευόμενο νεαρό, που θα γινόταν τελικά ο πατέρας των πρώτων δύο της παιδιών, και μετακόμισαν σε ένα πανάκριβο οίκημα. Η ίδια εξομολογήθηκε πως κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ξόδεψε περισσότερα από 280.000 ευρώ σε κοκαΐνη.

Ξυπνούσε αργά, καθώς διοργάνωνε πάρτι κάθε βράδυ για τα φιλαράκια της, «φιλαράκια» όπως τα χαρακτηρίζει πλέον, και τρεφόταν αποκλειστικά με ό,τι καλύτερο μπορούσε να της προσφέρει η Αγγλία. «Ξαφνικά», μας λέει, «ήμουν μια τοπική διασημότητα και με πλησίαζε κόσμος στις παμπ σαν να ήταν οι κολλητοί μου, κι εγώ αισθανόμουν πίεση πως έπρεπε να τους κερνάω συνεχώς. Δεν ήξερα ποιον να εμπιστευτώ».

Όσο για το απόσταγμα της εμπειρίας της, το δίνει σε μια γραμμή: «Για πολύ καιρό περιφερόμουν χωρίς σκοπό. Τώρα έχω μια δουλειά και μια οικογένεια να νοιάζομαι»…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Lizzo γιόρτασε την αλλαγή στη σιλουέτα της μετά το Ozempic με μαγιό α λα Πάμελα Αντερσον

Tabloid 07.07.2025
Αφού φόρεσε το μαγιό η Lizzo πόζαρε δίπλα σε μια πισίνα δείχνοντας με τα χέρια της το κορμί της

Η Καίτη Γαρμπή με μαύρο μπικίνι χαλαρώνει στην πισίνα

Tabloid 07.07.2025
Η Καίτη Γαρμπή απολαμβάνει το καλοκαίρι, ενώ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη

Η celebrity σχέση που ξεκίνησε με ένα δείπνο στο Λονδίνο και κατέληξε viral στο Glastonbury

Celebrity Stories 07.07.2025
Αυτή είναι η σχέση που όλοι ψιθύριζαν – και τώρα έγινε viral!

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία πίσω από την παιδική ηλικία της Uma Thurman

Tabloid 07.07.2025
Μεγάλωσε ανάμεσα σε βουδιστές και αριστοκράτες

Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου

Tabloid Χτες
Απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Η Ντούα Λίπα κάνει το Instagram να… πάρει φωτιά με το λεοπάρ μπικίνι της!

Tabloid Χτες
Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, η Ντούα Λίπα έγραψε: «Κάτι είναι στο νερό»

Μαρία Αντωνά: «Στον Γιώργο θαυμάζω την καλή ψυχή του, είναι κόντρα με την τηλεοπτική του εικόνα»

Tabloid Χτες
Η Μαρία Αντωνά απάντησε και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με μαγιό και τις «σβήνει» όλες

Tabloid Χτες
Οι νέες φωτογραφίες στο Instagram

Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη: Μου έλεγαν «είσαι π…να», «θα σου ξυρίσω τα μαλλιά» – Σοκάρει η χορεύτριας

Tabloid Χτες
«Είχαν φτάσει σε σημείο να ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού είμαι»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει τόπλες στην παραλία και μοιράζει ... εγκεφαλικά

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η ηθοποιός