ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Seal: Η Heidi με απάτησε με το σωματοφύλακα!

Αυτός ήταν και ο λόγος χωρισμού τους

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ 
Δημοσίευση 4/9/2012 | 00:00
Seal: Η Heidi με απάτησε με το σωματοφύλακα!

Όταν το μοντέλο Heidi και ο τραγουδιστής Seal χώρισαν πριν μερικούς μήνες, δεν είχε δοθεί μια εξήγηση γι' αυτό. Παρόλ' αυτά, όπως δήλωναν και οι δυο, είχαν παραμείνει καλοί φίλοι, λέγοντας πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλο.

Όμως όταν η Heidi ζήτησε αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών της, εκνευρισμένη για τις φωτογραφίες του Seal με μία άλλη γυναίκα, ξεκίνησε μια γερή κόντρα.

Τώρα και ενώ η Heidi Klum εθεάθη στις διακοπές της να βρίσκεται πολύ κοντά με το σωματοφύλακά της, ο Seal δίνει τροφή στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά λέγοντας πως αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν.

Ο γνωστός τραγουδιστής καταγγέλλει ότι η Heidi τον απάτησε πριν χωρίσουν με το σωματοφύλακά της. «Δεν περίμενα κάτι καλύτερο απ' αυτόν, όμως πίστευα ότι η Heidi θα έδειχνε μεγαλύτερη κλάση και θα περίμενε να βγει το διαζύγιο», ανέφερε στο TMZ. «Τώρα έχετε όλοι την απάντηση που περιμένατε εδώ και επτά μήνες», πρόσθεσε.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ