E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στην τσάντα της Δώρας κρύβονται οι απαντήσεις για τον δολοφόνο στο νεκροταφείο

Πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι

Δημοσίευση 28/10/2017 | 10:16

Στην τσάντα της Δώρας κρύβονται οι απαντήσεις για τον δολοφόνο στο νεκροταφείο

Με την άγρια δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές ασχολήθηκε στην πρεμιέρα της η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η Δώρα Ζέμπερη 32 χρόνων, κατακρεουργήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου, ενώ άφηνε ένα λουλούδι στον τάφο φίλου της, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα.

Η Αστυνομία και η οικογένεια αναζητούν μάρτυρες που βρίσκονταν από πιο νωρίς στο νεκροταφείο και πιθανότατα είδαν τον δράστη.

Πληροφορία που έφτασε στο «Φως στο Τούνελ» αφορά στο περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας που εντόπισε πεταμένη τηλεθεάτρια κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην ίδια περιοχή, μια μέρα μετά το φόνο. Η μάρτυρας, σύμφωνα με την εκπομπή, προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές που όλο αυτό το διάστημα χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή μεγάλη ακτίνα γύρω από το κοιμητήριο, ώστε να βρουν την τσάντα που κρατούσε η Δώρα.

Ακόμη άλλη τηλεθεάτρια που δεν είχε μιλήσει στις Αρχές άκουσε τις κραυγές και βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη γυναίκα.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι πήρε μαζί του τη τσάντα της άτυχης γυναίκας που αν βρεθεί, ίσως βοηθήσει την Αστυνομία, στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η Δώρα Ζέμπερη, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα.

Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος έδειχνε ότι είχε προηγηθεί πάλη.

Στο μεταξύ επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι η Δώρα Ζέμπερη είχε λάβει γραπτό μήνυμα για να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τη Γ. Παναγοπούλου, δικηγόρο της οικογένειας Ζέμπερη η οποία ανέφερε ότι η 32χρονη Δώρα είχε λάβει μήνυμα που έλεγε «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». Η ίδια μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, διευκρίνισε ότι, δεν είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος αποστολή του μηνύματος, αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο ελήφθη.

Η Δώρα ανέφερε σε φιλικό της πρόσωπο, τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία της ότι είχε λάβει αυτό το μήνυμα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πότε το έλαβε, ποιος το έστειλε και πού. Δηλαδή, δεν είναι σαφές αν το έλαβε στο κινητό της, σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ή κάπου αλλού.

«Το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», είπε η δικηγόρος, σημειώνοντας ότι «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας».

«Κάποιος δεν ήθελε να βρίσκεται στο νεκροταφείο», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ με την Γιου Τινγκ: «Είχαμε ραντεβού την ημέρα της εξαφάνισής της και δεν εμφανίστηκε ποτέ»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο «μικροσκόπιο» το στίγμα του κινητού της – Πού εστιάζεται η έρευνα

Πανελλήνιες 2026: Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για το Μηχανογραφικό – Τι πρέπει να ξέρετε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Από αύριο διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής Μηχανογραφικών για υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Θεσσαλονίκη: 30χρονος Κοσοβάρος συνελήφθη στη Δοϊράνη με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Κροατία

Ελλάδα Χτες
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκκρεμούσε για υπόθεση παράνομης διακίνησης ανθρώπων

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από τροχαίο με αγριογούρουνο

Ελλάδα Χτες
Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου και θα υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο

Αναστάτωση στην Πλαζ Πάτρας: Λαγοκέφαλος δάγκωσε λουόμενη στον λαιμό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή (5/7) το πρωί

Βρετανός εμμονικός με τον Χάνιμπαλ διαμέλισε τη γειτόνισσά του και έδωσε χάρτη για να βρουν τη σορό: «Ήταν όνειρο ζωής»

Κόσμος Χτες
Ο 48χρονος Καρλ Χάτσινγκς σκότωσε και τεμάχισε την Τζούλι Μπάκλεϊ μετά από καβγά - Η εισαγγελέας αποκάλυψε ότι ο δράστης έλεγε πως αν υπήρχε θεατρική παράσταση για τον Χάνιμπαλ Λέκτερ «θα ήταν ο ιδανικός για τον ρόλο, χωρίς καν να χρειαστεί πρόβες»

Πυρκαγιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας: Εκκένωση προς Ανω Φανάρι μέσω 112 – 16 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες

E-Daily 2.TopNews Χτες
110 πυροσβέστες με 23 οχήματα, δέκα αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο – Ανεμοι 6 μποφόρ δυσκολεύουν την κατάσβεση

Θρήνος για τον 33χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά, η μηχανή του συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο  33χρονος υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης και κατευθυνόταν στη μονάδα του για να αναλάβει υπηρεσία

Διπλό φονικό Αιγίου: Ίχνη αίματος βρέθηκαν έξω από το δωμάτιο των θυμάτων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αναλύσεις DNA βρίσκονται σε εξέλιξη, οι μαρτυρίες εξετάζονται και τα νέα δεδομένα οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα

Σάμος: Νεκρός μετανάστης από το Σουδάν ‑ Διασώθηκαν 35 ακόμη άτομα

Κόσμος Χτες
Τα υπόλοιπα 35 άτομα που επέβαιναν στη λέμβο μεταφέρθηκαν στην ΚΕΔ Ζερβού, για να πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη καταγραφή

Φρίκη για δύο γυναίκες που πήγαν στο Πακιστάν για επενδύσεις σε crypto: Απήχθησαν, βασανίστηκαν και βιάστηκαν ομαδικά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ένα από τα δύο θύματα υποστήριξε ότι είχε προσκληθεί στο Ισλαμαμπάντ από τον εγγονό του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, ο οποίος της είχε υποσχεθεί επαγγελματικές γνωριμίες με επενδυτές για την εταιρεία της

Οργή στην Ιταλία με το ριψοκίνδυνο άλμα Αμερικανού influencer ‑ «Η λίμνη Κόμο δεν είναι λούνα παρκ»

E-Daily 3.Left Χτες
Δημόσια έκκληση από τους κατοίκους του Νέσσο για τον «επικίνδυνο τουρισμό» που προωθούν διάφοροι influencers - «Σεβαστείτε τα μέρη, σεβαστείτε όσους ζουν εκεί»