E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στην τσάντα της Δώρας κρύβονται οι απαντήσεις για τον δολοφόνο στο νεκροταφείο

Πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι

Δημοσίευση 28/10/2017 | 10:16

Στην τσάντα της Δώρας κρύβονται οι απαντήσεις για τον δολοφόνο στο νεκροταφείο

Με την άγρια δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές ασχολήθηκε στην πρεμιέρα της η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η Δώρα Ζέμπερη 32 χρόνων, κατακρεουργήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου, ενώ άφηνε ένα λουλούδι στον τάφο φίλου της, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα.

Η Αστυνομία και η οικογένεια αναζητούν μάρτυρες που βρίσκονταν από πιο νωρίς στο νεκροταφείο και πιθανότατα είδαν τον δράστη.

Πληροφορία που έφτασε στο «Φως στο Τούνελ» αφορά στο περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας που εντόπισε πεταμένη τηλεθεάτρια κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην ίδια περιοχή, μια μέρα μετά το φόνο. Η μάρτυρας, σύμφωνα με την εκπομπή, προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές που όλο αυτό το διάστημα χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή μεγάλη ακτίνα γύρω από το κοιμητήριο, ώστε να βρουν την τσάντα που κρατούσε η Δώρα.

Ακόμη άλλη τηλεθεάτρια που δεν είχε μιλήσει στις Αρχές άκουσε τις κραυγές και βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη γυναίκα.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι πήρε μαζί του τη τσάντα της άτυχης γυναίκας που αν βρεθεί, ίσως βοηθήσει την Αστυνομία, στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η Δώρα Ζέμπερη, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα.

Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος έδειχνε ότι είχε προηγηθεί πάλη.

Στο μεταξύ επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι η Δώρα Ζέμπερη είχε λάβει γραπτό μήνυμα για να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τη Γ. Παναγοπούλου, δικηγόρο της οικογένειας Ζέμπερη η οποία ανέφερε ότι η 32χρονη Δώρα είχε λάβει μήνυμα που έλεγε «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». Η ίδια μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, διευκρίνισε ότι, δεν είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος αποστολή του μηνύματος, αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο ελήφθη.

Η Δώρα ανέφερε σε φιλικό της πρόσωπο, τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία της ότι είχε λάβει αυτό το μήνυμα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πότε το έλαβε, ποιος το έστειλε και πού. Δηλαδή, δεν είναι σαφές αν το έλαβε στο κινητό της, σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ή κάπου αλλού.

«Το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», είπε η δικηγόρος, σημειώνοντας ότι «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας».

«Κάποιος δεν ήθελε να βρίσκεται στο νεκροταφείο», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη, 3 χρόνια μετά ‑ Γεμάτη κόσμο η πλατεία Συντάγματος ‑ Συλλαλητήρια σε πολλές πολεις

Ελλάδα 28.02.2026
Περισσότερες από 100 συγκεντρώσεις εντός Ελλάδος και 25 στο εξωτερικό

Ισραήλ: Ενεργοποιήθηκε ξανά η «Σφεντόνα του Δαβίδ» ‑ Ποιο είναι το υπερόπλο της Ιερουσαλήμ

Κόσμος 28.02.2026
Πόλεμος στο Ισραήλ: Τα υπερσύγχρονα όπλα τους έχουν ενεργοποιήσει οι Ισραηλινοί απέναντι στη Χαμάς

Ένας νεκρός στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από την ιρανική πυραυλική επίθεση ‑ «Είναι δειλή πράξη»

Ελλάδα 28.02.2026
Το υπουργείο Αμυνας ανέφερε ότι ένας Ασιάτης υπήκοος σκοτώθηκε αφού τα συντρίμμια έπεσαν σε κατοικημένη περιοχή του Αμπου Ντάμπι

Η στιγμή που ιρανικοί πύραυλοι χτυπούν την βάση του 5ου Στόλου των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν

Κόσμος 28.02.2026
Το Ιράν εξαπέλυσε βαλλιστική επίθεση κατά της έδρας του 5ου Στόλου των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν, ως αντίποινα για την κοινή στρατιωτική επιχείρηση ΗΠΑ–Ισραήλ

«Θα το μετανιώσετε»: Η πρώτη επίσημη αντίδραση του Ιράν

Κόσμος 28.02.2026
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της χώρας

Η σκληρή απάντηση Ρωσίας για την επίθεση ΗΠΑ‑ Ισραήλ στο Ιράν

Κόσμος 28.02.2026
«Ο ειρηνοποιός Τραμπ έδειξε ξανά το αληθινό του πρόσωπο»

Τρία χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ελλάδα 28.02.2026
Ακινητοποιημένα τα τρένα, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, στάση στο Μετρό

Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος 67χρονης

Ελλάδα 28.02.2026
Διερευνώνται οι συνθήκες της πτώσης – Η Ένωση «Υπερίων» ζητά απαντήσεις για τις υποδομές και τη λογοδοσία

Ανδρας στην Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στα 3 ανήλικα ανίψια του

Ελλάδα 28.02.2026
Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ όπως φαίνεται είχε ποινικό παρελθόν

Τραμπ σε 8λεπτο διάγγελμα: «Θα ισοπεδώσουμε τη βιομηχανία πυραύλων του Ιράν»

Κόσμος 28.02.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε την έναρξη στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, καλώντας τους Φρουρούς της Επανάστασης να καταθέσουν τα όπλα.

Τραμπ διατάσσει διακοπή συνεργασίας με Anthropic – Απειλές για ποινικές συνέπειες και εξάμηνη κατάργηση συμβολαίων

Tech + Science 28.02.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε στην άρνηση της εταιρίας να παραχωρήσει απεριόριστη πρόσβαση στα εργαλεία της στο Πεντάγωνο.