E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση στο Nomads

Ποίος αποχωρεί

Δημοσίευση 27/10/2017 | 13:26

Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση στο Nomads

Στα πλάνα που είδαμε στο Πρωινό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαβάζει στον Νίκο Παπαδόπουλο τη γνωμάτευση του γιατρού για το πόδι του. Ο τραυματισμός του έχει κοστίσει αγωνιστικά πολύ στον παίκτη και ο ίδιος έχει αντιληφθεί τη δυσαρέσκεια που υπάρχει γύρω από αυτό.

Ο τραυματισμός του στο χθεσινό επεισόδιο

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος τα έδωσε όλα στο παιχνίδι του Nomads κόντρα στον Γιώργο Μαυρίδη και στο τέλος δεν άντεξε. Ο παίκτης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως έτρεξαν δίπλα του οι γιατροί και οι άνθρωποι της παραγωγής. Ένα ασθενοφόρο, μάλιστα, κλήθηκε και ήρθε και παρέλαβε τον Νικόλα Παπαδόπουλο!

Η αποκάλυψη για την αποχώρηση

Η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό αποκάλυψε πως ο παίκτης αποφασίζει στο αποψινό επεισόδιο του Nomads να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι. Εκείνο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι αν οι λόγοι είναι καθαρά ιατρικοί ή αν έχει παίξει ρόλο και η ψυχολογία του παίκτη.

«Πληροφορίες λένε ότι έχουμε μια ακόμα οικειοθελή αποχώρηση. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο να τραυματίζεται ακόμα μια φορά, στο γόνατό του, στο ήδη πονεμένο πόδι. Μάλλον δεν είναι καλά και οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον αποφασίζει να φύγει από το Nomads και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.» ανέφερε συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζω αν αυτή η αποχώρηση έχει να κάνει καθαρά με ιατρικούς λόγους, δηλαδή αν είναι η γιατρός η οποία είπε «Νίκο πρέπει να φύγεις» ή επειδή αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν ως βάρος».

Ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος εξάλλου δήλωσε μετά τον τραυματισμό του: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος μετά τον τραυματισμό μου. Από τα πρώτα δείγματα του αγωνίσματος υποτροπίασε. Μετά τον τραυματισμό μου υπήρχαν κάποια παιδιά τα οποία ήρθαν πιο κοντά μου και κάποια λιγότερο κοντά. Η συμπεριφορά τους για να είμαι ειλικρινής, με πλήγωσε λιγάκι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι στο πίσω μέρος του μυαλού του καθενός, ήταν από την αρχή ατομικό. Όσο προχωρά και εξελίσσεται όμως, αρχίζει να φαίνεται πιο έντονα το ότι «είμαι μονάδα» και θα πρέπει να παλέψω για τον εαυτό μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αρραβώνας που δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο: Μάθαμε τα πάντα για τη σχέση, τίποτα για το χωρισμό

Celebrity Stories 13.01.2026
Όταν η καριέρα απογειώνεται και ο έρωτας μένει πίσω: Ο χωρισμός της Sydney Sweeney

Το κορίτσι που χόρεψε για τον Kanye West και...γκρέμισε το internet, πλέον κερδίζει βραβεία

Celebrity Stories 13.01.2026
Ποια είναι η Teyana Taylor που έχει αναστατώσει το Hollywood και κέρδισε μόλις Χρυσή Σφαίρα

Γκάφα από την ΕΡΤ: Έδειξε πλάνα από... συναυλία του ΛΕΞ ως εικόνες από το Ιράν

Social Χτες
Το πρωτοφανές τηλεοπτικό ατόπημα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο

Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι «Αθηναίοι» παλεύουν για τη ρεβάνς

Media Χτες
Οι «Επαρχιώτες» όμως δεν έχουν καμία διάθεση να καταθέσουν τα όπλα, δείτε το τρέιλερ

Χρυσές Σφαίρες 2026: Οι κονκάρδες που φόρεσαν οι διάσημοι στα βραβεία έγιναν σύμβολο διαμαρτυρίας

Tabloid Χτες
Διασημότητες στις Χρυσές Σφαίρες φόρεσαν κονκάρδες “ICE OUT” και “BE GOOD” καταγγέλλοντας τη βία της ICE μετά την πρόσφατη δολοφονία.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με πήρε μια γυναίκα τηλέφωνο και μου είπε ότι θα σας κατασχέσουμε τα πάντα»

Tabloid Χτες
Κάποιες δύσκολες στιγμές πέρασε το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες