E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση στο Nomads

Ποίος αποχωρεί

Δημοσίευση 27/10/2017 | 13:26

Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση στο Nomads

Στα πλάνα που είδαμε στο Πρωινό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαβάζει στον Νίκο Παπαδόπουλο τη γνωμάτευση του γιατρού για το πόδι του. Ο τραυματισμός του έχει κοστίσει αγωνιστικά πολύ στον παίκτη και ο ίδιος έχει αντιληφθεί τη δυσαρέσκεια που υπάρχει γύρω από αυτό.

Ο τραυματισμός του στο χθεσινό επεισόδιο

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος τα έδωσε όλα στο παιχνίδι του Nomads κόντρα στον Γιώργο Μαυρίδη και στο τέλος δεν άντεξε. Ο παίκτης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως έτρεξαν δίπλα του οι γιατροί και οι άνθρωποι της παραγωγής. Ένα ασθενοφόρο, μάλιστα, κλήθηκε και ήρθε και παρέλαβε τον Νικόλα Παπαδόπουλο!

Η αποκάλυψη για την αποχώρηση

Η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό αποκάλυψε πως ο παίκτης αποφασίζει στο αποψινό επεισόδιο του Nomads να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι. Εκείνο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι αν οι λόγοι είναι καθαρά ιατρικοί ή αν έχει παίξει ρόλο και η ψυχολογία του παίκτη.

«Πληροφορίες λένε ότι έχουμε μια ακόμα οικειοθελή αποχώρηση. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο να τραυματίζεται ακόμα μια φορά, στο γόνατό του, στο ήδη πονεμένο πόδι. Μάλλον δεν είναι καλά και οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον αποφασίζει να φύγει από το Nomads και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.» ανέφερε συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζω αν αυτή η αποχώρηση έχει να κάνει καθαρά με ιατρικούς λόγους, δηλαδή αν είναι η γιατρός η οποία είπε «Νίκο πρέπει να φύγεις» ή επειδή αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν ως βάρος».

Ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος εξάλλου δήλωσε μετά τον τραυματισμό του: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος μετά τον τραυματισμό μου. Από τα πρώτα δείγματα του αγωνίσματος υποτροπίασε. Μετά τον τραυματισμό μου υπήρχαν κάποια παιδιά τα οποία ήρθαν πιο κοντά μου και κάποια λιγότερο κοντά. Η συμπεριφορά τους για να είμαι ειλικρινής, με πλήγωσε λιγάκι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι στο πίσω μέρος του μυαλού του καθενός, ήταν από την αρχή ατομικό. Όσο προχωρά και εξελίσσεται όμως, αρχίζει να φαίνεται πιο έντονα το ότι «είμαι μονάδα» και θα πρέπει να παλέψω για τον εαυτό μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social 24.02.2026
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid 24.02.2026
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media 24.02.2026
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Tabloid 24.02.2026
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Tabloid 24.02.2026
«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»