E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση στο Nomads

Ποίος αποχωρεί

Δημοσίευση 27/10/2017 | 13:26

Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση στο Nomads

Στα πλάνα που είδαμε στο Πρωινό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαβάζει στον Νίκο Παπαδόπουλο τη γνωμάτευση του γιατρού για το πόδι του. Ο τραυματισμός του έχει κοστίσει αγωνιστικά πολύ στον παίκτη και ο ίδιος έχει αντιληφθεί τη δυσαρέσκεια που υπάρχει γύρω από αυτό.

Ο τραυματισμός του στο χθεσινό επεισόδιο

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος τα έδωσε όλα στο παιχνίδι του Nomads κόντρα στον Γιώργο Μαυρίδη και στο τέλος δεν άντεξε. Ο παίκτης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως έτρεξαν δίπλα του οι γιατροί και οι άνθρωποι της παραγωγής. Ένα ασθενοφόρο, μάλιστα, κλήθηκε και ήρθε και παρέλαβε τον Νικόλα Παπαδόπουλο!

Η αποκάλυψη για την αποχώρηση

Η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό αποκάλυψε πως ο παίκτης αποφασίζει στο αποψινό επεισόδιο του Nomads να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι. Εκείνο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι αν οι λόγοι είναι καθαρά ιατρικοί ή αν έχει παίξει ρόλο και η ψυχολογία του παίκτη.

«Πληροφορίες λένε ότι έχουμε μια ακόμα οικειοθελή αποχώρηση. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο να τραυματίζεται ακόμα μια φορά, στο γόνατό του, στο ήδη πονεμένο πόδι. Μάλλον δεν είναι καλά και οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον αποφασίζει να φύγει από το Nomads και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.» ανέφερε συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζω αν αυτή η αποχώρηση έχει να κάνει καθαρά με ιατρικούς λόγους, δηλαδή αν είναι η γιατρός η οποία είπε «Νίκο πρέπει να φύγεις» ή επειδή αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν ως βάρος».

Ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος εξάλλου δήλωσε μετά τον τραυματισμό του: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος μετά τον τραυματισμό μου. Από τα πρώτα δείγματα του αγωνίσματος υποτροπίασε. Μετά τον τραυματισμό μου υπήρχαν κάποια παιδιά τα οποία ήρθαν πιο κοντά μου και κάποια λιγότερο κοντά. Η συμπεριφορά τους για να είμαι ειλικρινής, με πλήγωσε λιγάκι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι στο πίσω μέρος του μυαλού του καθενός, ήταν από την αρχή ατομικό. Όσο προχωρά και εξελίσσεται όμως, αρχίζει να φαίνεται πιο έντονα το ότι «είμαι μονάδα» και θα πρέπει να παλέψω για τον εαυτό μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χριστίνα Κολέτσα έκλεισε τα 46: Οι φωτογραφίες από τα γενέθλιά της στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Ευχαριστώ τους φίλους που πάντα είναι δίπλα μου στα καλά και στα κακά, έγραψε η τραγουδίστρια

Ρία Ελληνίδου: Τον σύντροφό μου δεν θα ένιωθα άνετα να τον άφηνα με άντρα

E-Daily 3.Left 19.06.2026
«Με τα κορίτσια τουλάχιστον λες `είμαι εκεί, ρίχνω ένα μάτι από μακριά`, με τα αγόρια ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται»

Η Τζέσικα Αλμπα χόρεψε με την κόρη της το «Beat It» του Μάικλ Τζάκσον, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε μία προσωπική στιγμή με την κόρη της στο TikTok

Ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε ποια είναι η αμοιβή του από τις επαναλήψεις του Παρά Πέντε

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Όσο πιο πολύ παίζεται μία σειρά σε επανάληψη, τόσο λιγότερα χρήματα παίρνεις, δήλωσε ο ηθοποιός

Η Κλόε Καρντάσιαν έγινε viral για τους τρικέφαλούς της

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής;

Η συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη γιαγιά της: Για εκείνη που έκανε 4 δουλειές και μαγείρευε 7 φαγητά

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Με αφορμή τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση, η παρουσιάστρια αφιέρωσε συγκινητικά λόγια στη γυναίκα που τη μεγάλωσε.

Μπαντόσα για τον χωρισμό με Τσιτσιπά: «Θα πουν ότι τον επιτίθεμαι ‑ το αξίζει»

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Η Πάουλα Μπαντόσα μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε τους τελευταίους μήνες

«Αφού δεν με θέλετε, μην μου στέλνετε»: Η Ιωάννα Τούνη ξεσπά για τα Mad VMA

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Αναλυτικά όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για την πρόταση από τα MAD VMA

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου είναι η ένοχη απόλαυσή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια κινήθηκε στους ρυθμούς ενός πιο λαϊκού ήχου

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor