E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση στο Nomads

Ποίος αποχωρεί

Δημοσίευση 27/10/2017 | 13:26

Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση στο Nomads

Στα πλάνα που είδαμε στο Πρωινό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαβάζει στον Νίκο Παπαδόπουλο τη γνωμάτευση του γιατρού για το πόδι του. Ο τραυματισμός του έχει κοστίσει αγωνιστικά πολύ στον παίκτη και ο ίδιος έχει αντιληφθεί τη δυσαρέσκεια που υπάρχει γύρω από αυτό.

Ο τραυματισμός του στο χθεσινό επεισόδιο

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος τα έδωσε όλα στο παιχνίδι του Nomads κόντρα στον Γιώργο Μαυρίδη και στο τέλος δεν άντεξε. Ο παίκτης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως έτρεξαν δίπλα του οι γιατροί και οι άνθρωποι της παραγωγής. Ένα ασθενοφόρο, μάλιστα, κλήθηκε και ήρθε και παρέλαβε τον Νικόλα Παπαδόπουλο!

Η αποκάλυψη για την αποχώρηση

Η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό αποκάλυψε πως ο παίκτης αποφασίζει στο αποψινό επεισόδιο του Nomads να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι. Εκείνο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι αν οι λόγοι είναι καθαρά ιατρικοί ή αν έχει παίξει ρόλο και η ψυχολογία του παίκτη.

«Πληροφορίες λένε ότι έχουμε μια ακόμα οικειοθελή αποχώρηση. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο να τραυματίζεται ακόμα μια φορά, στο γόνατό του, στο ήδη πονεμένο πόδι. Μάλλον δεν είναι καλά και οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον αποφασίζει να φύγει από το Nomads και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.» ανέφερε συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζω αν αυτή η αποχώρηση έχει να κάνει καθαρά με ιατρικούς λόγους, δηλαδή αν είναι η γιατρός η οποία είπε «Νίκο πρέπει να φύγεις» ή επειδή αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν ως βάρος».

Ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος εξάλλου δήλωσε μετά τον τραυματισμό του: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος μετά τον τραυματισμό μου. Από τα πρώτα δείγματα του αγωνίσματος υποτροπίασε. Μετά τον τραυματισμό μου υπήρχαν κάποια παιδιά τα οποία ήρθαν πιο κοντά μου και κάποια λιγότερο κοντά. Η συμπεριφορά τους για να είμαι ειλικρινής, με πλήγωσε λιγάκι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι στο πίσω μέρος του μυαλού του καθενός, ήταν από την αρχή ατομικό. Όσο προχωρά και εξελίσσεται όμως, αρχίζει να φαίνεται πιο έντονα το ότι «είμαι μονάδα» και θα πρέπει να παλέψω για τον εαυτό μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Με ποιους σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να κάνει σεξ

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η 56χρονη μίλησε με ενθουσιασμό για την ταινία «True Romance», παραδεχόμενη ότι γοητεύτηκε από ολόκληρο το καστ

Τζέιμς Μποντ: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ διάλεξε τον επόμενο «007» – Ποιον στηρίζει για τον ρόλο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Αυτός είναι ο ιδανικός για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ», σύμφωνα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Η αναφορά σχολιάστριας των Νικς στην Τέιλορ Σουίφτ στο γήπεδο: Δεν είσαι φίλαθλος της ομάδας, φύγε από εδώ

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η παρουσία της τραγουδίστριας στον τέταρτο τελικό του NBA στο Madison Square Garden προκάλεσε συζητήσεις

Η Τούνη απαντά στο σχόλιο «αυτά τα μαγιό δεν είναι για μαμάδες»: Εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η influencer πόζαρε με μαύρο μπικίνι στη Νάξο και ξεκαθάρισε πως η μητρότητα δεν περιορίζει τις επιλογές μιας γυναίκας

Ιωάννα Τούνη για τα «ακατάλληλα για μαμάδες» μαγιό: «Αν δεν σ` αρέσει το θέαμα, πρόβλημά σου!»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Είμαι σχεδόν 33 χρονών, έχω ένα μωρό και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα, σχολίασε η influencer

Παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα της γυναίκας του για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μου έκαναν την τιμή να μεγαλώνουμε μαζί τις κόρες τους, έγραψε η νυν σύζυγος του Νικόλα Φαράκλα

Φαίη Σκορδά για Athens Pride: «Το κόστος είναι να ξαναβάλουμε την κοινωνία σε μια συζήτηση που πολώνει»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στο Buongiorno για την απόφαση της ΣΤΑΣΥ να μην αναρτήσει αφίσες του Athens Pride 2026 στους σταθμούς του Μετρό

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα ‑ H επίσημη ανακοίνωση

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την κοινή απόφαση με τον ΑΝΤ1 να μη συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή

Παρθένα Χοροζίδου για Akyla: «Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Eurovision, έβαλε τα κλάματα»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε με τη 10η θέση», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός για την φετινή της συμμετοχή στη Eurovision

Πέτρος Συρίγος: Επέστρεψε στo πλατό του Super Κατερίνα μετά το σοβαρό τροχαίο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Δύο περίπου εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο, ο Πέτρος Συρίγος εμφανίστηκε ξανά στο πλατό του Super Κατερίνα την Πέμπτη 11/6

Τίνα Μεσσαροπούλου για Γιώργο Μυλωνάκη: «Τα πιο σημαντικά γενέθλια της ζωής σου μαχητή μου»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Γιορτάζουμε την ημέρα που αναγεννήθηκες, έγραψε η δημοσιογράφος για τον σύζυγό της

Κατερίνα Βρανά: «Δεν θα πάω στα δικαστήρια, αλλά οφείλουν από μόνοι τους να μου δώσουν 1 εκατομμύριο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοφιλής stand-up comedian αποκαλύπτει τις εξελίξεις της απίστευτης ταλαιπωρίας της και την κατάσταση στην οποία βρήκε το προσωπικό της αμαξίδιο!