E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η μυστηριώδης πρώην σύζυγος του Πούτιν που μισούσε να είναι Πρώτη Κυρία

Οι ρώσοι δημοσιογράφοι που επιχείρησαν να ασχοληθούν με την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του το έκαναν 'γρήγορα και συνοπτικά'

Δημοσίευση 26/10/2017 | 20:50

Η μυστηριώδης πρώην σύζυγος του Πούτιν που μισούσε να είναι Πρώτη Κυρία

Πολύ λίγα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ενός από τους πιο ισχυρούς πολιτικούς στον κόσμο.

Οι ρώσοι δημοσιογράφοι που επιχείρησαν να ασχοληθούν με την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Πούτιν, όπως ανέφερε το Newsweek, "ασχολήθηκαν γρήγορα και συνοπτικά". Κάποιοι αναγκάστηκαν να παραιτηθούν.

Ακόμη λιγότερα έχουν αναφερθεί για την πρώην σύζυγο του Πούτιν, την Λουντμίλα Οχερέτναγια που ήταν παντρεμένη με τον Πούτιν για σχεδόν 30 χρόνια. Ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους τον Ιούνιο του 2013.

Το 2016, έγινε γνωστό ότι είχε ξαναπαντρευτεί, τον Άρτουρ Οχερέτνι, του οποίου το επώνυμο και πήρε. Ο Οχερέτνι είναι ο διευθυντής του μη κερδοσκοπικού Κέντρου για την Ανάπτυξη των Διαπροσωπικών Επικοινωνιών και σχεδόν 20 χρόνια μικρότερος της.

Ωστόσο, αυτή και οι δύο κόρες που είχε με τον Πούτιν παρέμειναν έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Πριν παντρευτεί τον Πούτιν το 1983, η Οχερέτναγια εργάστηκε ως αεροσυνοδός για τη ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot. Μιλάει άπταιστα γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη γενέτειρά τους, τότε Λένινγκραντ, σήμερα Αγία Πετρούπολη, στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ένας κοινός τους φίλος τους έφερε σε επαφή.

Εχουν δύο κόρες, τη Μαρία και την Κατερίνα, που γεννήθηκαν το 1984 και το 1985, αντίστοιχα. Λίγα είναι γνωστά γι 'αυτές, καθώς και οι δύο γονείς τις έχουν κρατήσει εκτός δημοσιότητας. Ακόμη και ως ενήλικες, τα κορίτσια πήγαν στο πανεπιστήμιο με ψευδώνυμα για να αποκρύψουν την ταυτότητά τους.

Αφού εργάστηκε ως αξιωματικός της KGB στη δεκαετία του '80, ο Πούτιν και η τότε σύζυγός του επέστρεψαν στην Αγία Πετρούπολη και ο Πούτιν άρχισε να εργάζεται για την κυβέρνηση. Το Reuters ανέφερε ότι παρόλο που η σύζυγός του είχε δικές της φιλοδοξίες, ο Πούτιν ήθελε να την κρατήσει μακριά από το προσκήνιο.

Η Slava Zaitsev, ρωσίδα σχεδιάστρια που είχε ντύσει την Λουντμίλα για διάφορες περιστάσεις, δήλωσε στο Reuters το 2013: "Τότε μου είπε επίσης πως δεν της άρεσε πολύ να ταξιδεύει, να εμφανίζεται στο κοινό, δεν ήταν έτοιμοη για αυτό το ρόλο. Το να είναι γυναίκα του προέδρου ήταν κάτι που ήρθε απροσδόκητα."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντούα Λίπα: Γyμνή φωτογράφιση πριν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ

Celebrity Stories Χτες
Βροχή τα like στο Instagram για τη νέα φωτογράφιση της Ντούα Λίπα.

Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου: Όλα πήγαν καλά, έγραψε

Social Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια στο Instagram

Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια, ο Κασσελάκης να κάτσει στα αυγά του»

TV Buzz Χτες
«Γιατί να παντρευτεί με άντρα ο Κασσελάκης, υπάρχει κανένας λόγος;»

Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την οικονομική βοήθεια της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Tabloid Χτες
Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου

Δημήτρης Κόκοτας: Η κατάσταση της υγείας του

Tabloid Χτες
Τα τελευταία ευχάριστα νέα