E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανησυχία στον Alpha για την πτώση της «Ελένης»

Δύσκολες ώρες για τη Μενεγάκη που βλέπει να νούμερα να πέφτουν

Δημοσίευση 17/10/2017 | 17:21

Ανησυχία στον Alpha για την πτώση της «Ελένης»

Την απόφαση να εργαστεί πήρε φέτος η Ελένη Μενεγάκη αποφασίζοντας πρωτίστως να «ψαλιδίσει» την εκπομπή της κατά μία ώρα, ελπίζοντας ότι αν την κάνει πιο «σφιχτή» θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Αλλάζοντας πρόσωπα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες η παρουσιάστρια ξεκίνησε την «Ελένη» της και οι τηλεθεατές κάθισαν λοιπόν να δουν το αποτέλεσμα της… κινητοποίησής της.

Την πρώτη μέρα λοιπόν η Ελένη βγήκε στο δρόμο… χόρεψε… τραγούδησε… κι η μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, περασμένων και καλών σεζόν για την παρουσιάστρια, αναπτερώνοντας το ηθικό της ότι… κάτι γίνεται!

Δεν κατάλαβε ότι τα υψηλά νούμερα της πρεμιέρας δεν οφείλονταν στις αλλαγές αλλά στην περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού να δει τι καινούργιο θα έκανε η εκπομπή, γιατί μετά από την πρεμιέρα η εκπομπή διαγράφει πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Χθες μάλιστα η «Ελένη» σημείωσε 12,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 12,4% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά αρκετά χαμηλότερα από το μέσο όρο του σταθμού της Κάντζας που είδε το ημερήσιο «ταμείο» του να κλείνει με 15,5% και 13,7%, αντίστοιχα.

Αν και στον ALPHA εμφανίζονται… ακόμα ψύχραιμοι εντούτοις είναι λογικό να έχει προκληθεί αναστάτωση για το «πουλέν» τους βλέποντας εκ του αποτελέσματος -τις μετρήσεις τηλεθέασης- ότι η εκπομπή δεν έχει σημαντική απήχηση.

Αν και το σαββατοκύριακο προσπάθησαν να γίνουν αλλαγές τελικά η βδομάδα δεν ξεκίνησε καλά και είναι σίγουρο πως αν η πτωτική πορεία συνεχιστεί χωρίς να ληφθούν δραστικές αλλαγές τότε η Ελένη Μενεγάκη δεν θα περάσει μόνο δύσκολες ώρες όπως αυτές που περνά τις τελευταίες ημέρες βλέποντας την κατρακύλα της «Ελένης» της στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και πολύ δύσκολη σεζόν… για όσο αυτή διαρκέσει…!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου είναι η ένοχη απόλαυσή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια κινήθηκε στους ρυθμούς ενός πιο λαϊκού ήχου

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor

Συγκινήθηκε η Φουρέιρα στα Mad VMA: Δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη από μία ξένη χώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον Αλμπέρτο που είναι πάντα εκεί, είπε η τραγουδίστρια

Έλενα Τσαγκρινού: Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να το επαναφέρουμε συνέχεια και να γίνεται όλοι αυτό γιατί και οι δυο έχουμε σοβαρές δουλειές, ανέφερε η τραγουδίστρια για τη σχέση τους

Παϊτέρης: Έχει γύφτικη ομορφιά – Λατινοπούλου: Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

E-Daily 3.Left Χτες
Αγρια κόντρα του τραγουδιστή με την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής»

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»

Ειρήνη Κολιδά για Σταύρο Φλώρο: «H Acun Media έχει σταθεί δίπλα του, σε μένα δεν στάθηκε όταν είχα χτυπήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά και θα μπορούσα να το έχω κάνει»

Ο Τζόκοβιτς συνάντησε την Dara και χόρεψαν το «Bangaranga»!

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision 2026 και ο Σέρβος υπερπρωταθλητής του τένις σε μία μοναδική «χορευτική συνάντηση»

Gio Kay: «Θα γίνω ευρωβουλευτής, να το θυμάστε αυτό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα» είπε ο Gio Kay αναφορικά με το όνειρό του να γίνει ευρωβουλευτής

Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε on air με νάρθηκα μετά την έκρηξη στο OPEN

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νάρθηκα στο πλατό του «10 παντού» μετά το κάταγμα από την έκρηξη κλιματιστικού, διαλύοντας κάθε ανησυχία με χιούμορ.