E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το περιστατικό με θαυμάστρια που o Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα ξεχάσει ποτέ

«Πήγα να λιποθυμήσω και έχασα το χρώμα μου!

Δημοσίευση 15/10/2017 | 10:42

Το περιστατικό με θαυμάστρια που o Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα ξεχάσει ποτέ

Η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου συμβάδιζε με την αθλητική, καθώς το σκληρό πρόγραμμα πριν από τους αγώνες απαιτούσε πάντα βοήθεια και κατανόηση από τις συντρόφους του. «Τα κορίτσια που ήταν δίπλα μου γνώριζαν τις απαιτήσεις που έχει το body building και έκαναν ορισμένες θυσίες για μένα. Και δεν σου κρύβω πως οι περισσότερες γυναίκες με τις οποίες έβγαινα προέρχονταν από τον αθλητισμό, οπότε καταλάβαιναν το απαιτητικό μου πρόγραμμα» εξηγεί, ενώ αποκαλύπτει πως στην ενηλικίωσή του έζησε έναν παράφορο έρωτα.

«Ήμουν 18 χρόνων και βίωσα πολύ έντονα συναισθήματα για μια κοπέλα. Θυμάμαι πως, όταν χωρίσαμε, έκανα πολύ καιρό για να το ξεπεράσω. Όλοι οι άντρες, όσο όμορφοι κι αν είναι, έχουν ζήσει την απόρριψη. Και εγώ έχω φάει χυλόπιτες. Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους. Βέβαια, από πιτσιρικάς, δεν φλέρταρα εύκολα. Από την άλλη, είμαι της σταθερότητας, των μακροχρόνιων σχέσεων και όχι του one nightstand. Δεν έχω υπάρξει για πολύ καιρό ελεύθερος και όταν ήμουν ελεύθερος, δεν έπαιζα εδώ κι εκεί. Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω και να το παίξω γκόμενος, με φλέρταραν και πριν από το Survivor. Τώρα, είναι λογικό να υπάρχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Αυτό που δεν θα ξεχάσω με τίποτα είναι φέτος το καλοκαίρι στη Ρόδο που ήρθε μια κοπέλα και με αγκάλιασε τόσο δυνατά, σε σημείο να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Πήγα να λιποθυμήσω και έχασα το χρώμα μου!» περιγράφει. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στα σενάρια που τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Τελικά, τι συμβαίνει ανάμεσά τους; «Με την Ευρυδίκη γίναμε φίλοι στο Suvivor και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι. Κυκλοφορούμε μαζί, κάνουμε πολλή παρέα και κρατάμε τη σχέση μας σε φιλικό επίπεδο. Είναι μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα, που σε αυτή τη φάση τη βλέπω φιλικά. Σε λίγες μέρες θα είμαστε ξανά μαζί, καθώς θα τρέξει κι εκείνη στο People Run!».

Όπως λέει ο ambassador του PeopleRun3: «Είναι μεγάλη μου τιμή που επιλέξατε να είμαι ο πρεσβευτής του People Run, το οποίο θα γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι. Προτρέπω όλα τα νέα παιδιά, αλλά και τους πιο μεγάλους, να έρθουν και να τρέξουμε όλοι μαζί και παροτρύνω όσους το επιθυμούν, αφού ενημερωθούν, να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Και μόνο η πιθανότητα πως μπορεί κάποιος από εμάς να βρεθεί συμβατός δότης με κάποιον που έχει ανάγκη και να χαρίσει ζωή είναι σπουδαίο κίνητρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η celebrity σχέση που ξεκίνησε με ένα δείπνο στο Λονδίνο και κατέληξε viral στο Glastonbury

Celebrity Stories 07.07.2025
Αυτή είναι η σχέση που όλοι ψιθύριζαν – και τώρα έγινε viral!

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία πίσω από την παιδική ηλικία της Uma Thurman

Tabloid 07.07.2025
Μεγάλωσε ανάμεσα σε βουδιστές και αριστοκράτες

Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου

Tabloid Χτες
Απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Η Ντούα Λίπα κάνει το Instagram να… πάρει φωτιά με το λεοπάρ μπικίνι της!

Tabloid Χτες
Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, η Ντούα Λίπα έγραψε: «Κάτι είναι στο νερό»

Μαρία Αντωνά: «Στον Γιώργο θαυμάζω την καλή ψυχή του, είναι κόντρα με την τηλεοπτική του εικόνα»

Tabloid Χτες
Η Μαρία Αντωνά απάντησε και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με μαγιό και τις «σβήνει» όλες

Tabloid Χτες
Οι νέες φωτογραφίες στο Instagram

Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη: Μου έλεγαν «είσαι π…να», «θα σου ξυρίσω τα μαλλιά» – Σοκάρει η χορεύτριας

Tabloid Χτες
«Είχαν φτάσει σε σημείο να ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού είμαι»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει τόπλες στην παραλία και μοιράζει ... εγκεφαλικά

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η ηθοποιός

Η Έλενα Τοπαλίδου μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη: «Ένιωσα ότι είμαι ξένη ... »

Tabloid Χτες
Έφυγα γιατί το είχα τεράστια ανάγκη, ήταν σοβαρή επιλογή μου, πρόσθεσε

Κατερίνα Στεφανίδη: Γέννησε η χρυσή Ολυμπιονίκης

Tabloid Χτες
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και στις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, φαίνεται χαμογελά ευτυχισμένη στο πλάι του συζύγου και προπονητή της, Μιτς Κρίερ

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ξέσπασε σε κλάματα για τη διάρρηξη στο σπίτι του ‑ «Όλα έγιναν μέσα σε 16 λεπτά»

Tabloid Χτες
«Βαρούσε ο συναγερμός, πρέπει να έμειναν μέσα 4-5 λεπτά το πολύ», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας φανερά φορτισμένος για τη διάρρηξη στο σπίτι του στο Λαγονήσι