E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το περιστατικό με θαυμάστρια που o Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα ξεχάσει ποτέ

«Πήγα να λιποθυμήσω και έχασα το χρώμα μου!

Δημοσίευση 15/10/2017 | 10:42

Το περιστατικό με θαυμάστρια που o Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα ξεχάσει ποτέ

Η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου συμβάδιζε με την αθλητική, καθώς το σκληρό πρόγραμμα πριν από τους αγώνες απαιτούσε πάντα βοήθεια και κατανόηση από τις συντρόφους του. «Τα κορίτσια που ήταν δίπλα μου γνώριζαν τις απαιτήσεις που έχει το body building και έκαναν ορισμένες θυσίες για μένα. Και δεν σου κρύβω πως οι περισσότερες γυναίκες με τις οποίες έβγαινα προέρχονταν από τον αθλητισμό, οπότε καταλάβαιναν το απαιτητικό μου πρόγραμμα» εξηγεί, ενώ αποκαλύπτει πως στην ενηλικίωσή του έζησε έναν παράφορο έρωτα.

«Ήμουν 18 χρόνων και βίωσα πολύ έντονα συναισθήματα για μια κοπέλα. Θυμάμαι πως, όταν χωρίσαμε, έκανα πολύ καιρό για να το ξεπεράσω. Όλοι οι άντρες, όσο όμορφοι κι αν είναι, έχουν ζήσει την απόρριψη. Και εγώ έχω φάει χυλόπιτες. Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους. Βέβαια, από πιτσιρικάς, δεν φλέρταρα εύκολα. Από την άλλη, είμαι της σταθερότητας, των μακροχρόνιων σχέσεων και όχι του one nightstand. Δεν έχω υπάρξει για πολύ καιρό ελεύθερος και όταν ήμουν ελεύθερος, δεν έπαιζα εδώ κι εκεί. Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω και να το παίξω γκόμενος, με φλέρταραν και πριν από το Survivor. Τώρα, είναι λογικό να υπάρχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Αυτό που δεν θα ξεχάσω με τίποτα είναι φέτος το καλοκαίρι στη Ρόδο που ήρθε μια κοπέλα και με αγκάλιασε τόσο δυνατά, σε σημείο να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Πήγα να λιποθυμήσω και έχασα το χρώμα μου!» περιγράφει. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στα σενάρια που τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Τελικά, τι συμβαίνει ανάμεσά τους; «Με την Ευρυδίκη γίναμε φίλοι στο Suvivor και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι. Κυκλοφορούμε μαζί, κάνουμε πολλή παρέα και κρατάμε τη σχέση μας σε φιλικό επίπεδο. Είναι μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα, που σε αυτή τη φάση τη βλέπω φιλικά. Σε λίγες μέρες θα είμαστε ξανά μαζί, καθώς θα τρέξει κι εκείνη στο People Run!».

Όπως λέει ο ambassador του PeopleRun3: «Είναι μεγάλη μου τιμή που επιλέξατε να είμαι ο πρεσβευτής του People Run, το οποίο θα γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι. Προτρέπω όλα τα νέα παιδιά, αλλά και τους πιο μεγάλους, να έρθουν και να τρέξουμε όλοι μαζί και παροτρύνω όσους το επιθυμούν, αφού ενημερωθούν, να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Και μόνο η πιθανότητα πως μπορεί κάποιος από εμάς να βρεθεί συμβατός δότης με κάποιον που έχει ανάγκη και να χαρίσει ζωή είναι σπουδαίο κίνητρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έγκυος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Σάκης Κατσούλης

Celebrity Stories 01.01.2026
«Το πιο ιερό κεφάλαιο της ζωής μας μόλις ξεκινάει»

Η Τζένιφερ Λόπεζ απαντά στους επικριτές της: Αν είχατε αυτό το σώμα, θα ήσασταν και εσείς γυμνοί

Tabloid Χτες
«Γιατί είναι πάντα γυμνή;» ήταν το σχόλιο στο οποίο απάντησε η 56χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια εμφάνισής της, δείτε βίντεο

Οι θάνατοι που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ το 2025

Tabloid Χτες
Οι απώλειες που σκόρπισαν θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Δανάη Μπάρκα: «Αδικίες, ψέματα, υπερβολές και τρέλες ...» – Ο απολογισμός της για το 2025

Tabloid Χτες
Το μακροσκελές μήνυμά της και τα στιγμιότυπα από τη χρονιά που μας αποχαιρετά

Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Κάθε μέρα μου κάνει πρόταση γάμου ...»

Tabloid Χτες
Τι είπε για την οικογένεια, τον έρωτα και τα μαθήματα της χρονιάς που φεύγει

Λιάγκας: «28 χρόνια μπάστακας είμαι, θα αποφασίσω εγώ πότε θα φύγω – Βγάλτε τη χολή σας ελεύθερα»

Tabloid Χτες
Η απάντηση του παρουσιαστή στα σενάρια αντικατάστασης

«Τρελή από ζήλια» η Σάτον Φόστερ λόγω της έντονης χημείας του Χιου Τζάκμαν με την Κέιτ Χάντσον στη νέα τους ταινία

Tabloid Χτες
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένταση στη σχέση του ζευγαριού μετά το «Song Sung Blue»

Η Jennifer Aniston ποζάρει με μπικίνι δίπλα στην πισίνα

Social Χτες
Kαι ο σύντροφός της δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του

Αχάμπαρος ο Τσελίκας: Είπε τα κάλαντα στον «αέρα» με την τσίμπλα στο μάτι!

Media Χτες
Ο γνωστός ρεπόρτερ ξεκίνησε το πρωινό του ρεπορτάζ λέγοντας στον «αέρα» τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.