E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρυβόταν 10 χρόνια στο δάσος για να μην τον βρει... η γυναίκα του

Έφτασε μέχρι τα άκρα προκειμένου να ξεφύγει από την άσχημη συμπεριφορά της

Δημοσίευση 13/10/2017 | 15:53

Κρυβόταν 10 χρόνια στο δάσος για να μην τον βρει... η γυναίκα του

Ένας Βρετανός κηπουρός το έσκασε από το σπίτι του και πέρασε μια δεκαετία στα όρη και τα δάση για να ξεφύγει από τη χειριστική συμπεριφορά της καλής του.

Ο 62χρονος σήμερα Malcolm Applegate πέρασε πολύ καιρό στην ερημιά, μέχρι να βρει ένα απομονωμένο γηροκομείο και να ζήσει εκεί το υπόλοιπο διάστημα, δουλεύοντας ως κηπουρός.

Ο άνδρας εργαζόταν πολλές ώρες και η συμπεριφορά της συζύγου «γινόταν ολοένα και πιο ανορθολογική», όταν και πήρε την πικρή απόφαση να τα αφήσει όλα πίσω του. Πλέον βρήκε σπίτι σε ένα καταφύγιο αστέγων του νότιου Λονδίνου προσπαθώντας να ξανακερδίσει τη ζωή του.

Ο κηπουρός έκανε τίμια το επάγγελμά του για 25 συναπτά έτη, μέχρι που έκανε το λάθος, όπως λέει, να παντρευτεί. «Όσο περισσότερη δουλειά είχα, τόσο πιο πολύ εξαγριωνόταν η σύζυγος. Δεν της άρεσε να περνάω μεγάλα διαστήματα μακριά από το σπίτι».

Οι καυγάδες ήταν καθημερινοί και τα πράγματα ξέφευγαν. «Έπειτα από ένα μακρό διάστημα που προσπαθούσα να σώσω τη σχέση μας, αποφάσισα να φύγω για τα καλά. Χωρίς να πω λέξη σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Και ήμουν αγνοούμενος για 10 χρόνια».

Πλέον ζούσε στα δάση ως απόκληρος, μέχρι να πιάσει τη δουλίτσα στο γηροκομείο, όπου και παρέμενε όλη μέρα και όλη νύχτα για να είναι αθέατος.

Κι ενώ επανενώθηκε πρόσφατα με την οικογένειά του, συναντώντας ας πούμε την αδερφή του για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία, τη σύζυγό του ούτε που την αναζήτησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Όταν έχεις ένα παιδί και προσπαθείς να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, έχεις ενοχές»

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το πρωινό της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα του Alpha

Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε γιατί η κόρη της δεν έχει μακριά μαλλιά: «Έχουν πάρει τον χρόνο τους»

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Εγώ φταίω που δεν μακραίνουν επειδή δεν την έχω κουρέψει; αναρωτήθηκε η YouTuber

Γενέθλια για τον Γιώργο Λιάγκα – Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την Μαρία Αντωνά στο Instagram

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας ζουν έναν όμορφο έρωτα, προσπαθώντας όσο μπορούν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αυτό το φόρεμα της Olivia Rodrigo προκάλεσε τρομερό σάλο και άνοιξε συζητήσεις

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Η Olivia Rodrigo μίλησε ανοιχτά για τη σeξουαλικοποίηση των γυναικών

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερές ευχές και φιλί στον σύντροφό της – «Ο πιο υποστηρικτικός και κούκλος άντρας που έχω γνωρίσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή Instagrammer αφιέρωσε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας άδειασε 600.000 ευρώ από την κάρτα του και ο ηθοποιός δεν πήρε χαμπάρι

E-Daily 3.Left Χτες
Για σχεδόν δύο χρόνια ο δράστης χρησιμοποιούσε τα στοιχεία της κάρτας του διάσημου σταρ

Μαντώ: «Η Μαρινέλλα μού έλεγε από μικρή – θα κάνεις μεγάλη καριέρα, αλλά μην ξεχάσεις να κάνεις παιδί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι της είχε συστήσει η αείμνηστη ερμηνεύτρια