Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Αντώνη Κανάκη
Η συνεργασία που γνωστοποίησε
Δημοσίευση 10/10/2017 | 17:25

Ο Αντώνης Κανάκης έχει αποδείξει ότι είναι «ανήσυχο πνεύμα» και δεν επαναπαύεται ποτέ. Έτσι, εν αναμονή της τηλεοπτικής του επιστροφής, αποκάλυψε άλλο ένα επαγγελματικό του βήμα.
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο παρουσιαστής, που αγαπά ιδιαίτερα την μουσική, έκανε γνωστή τη συνεργασία του με το συγκρότημα Kadebostany!
«Τους Kadebostany και τον ιδιαίτερο μουσικό τους κόσμο, πάντοτε τους/τον εκτιμούσα. Χαίρομαι πολύ που γίνομαι κομμάτι του κόσμου αυτού με το δεύτερο ρεμίξ μου σε τραγούδι τους, official αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στο νέο single που κυκλοφορούν από το EP τους “Monumental-Chapter 1”, το “Early Morning Dream”. Αυτό το όχι και τόσο συμβατικό ρεμίξ μόλις κυκλοφόρησε από την Mahayana records και ελπίζω να σας αρέσει με την κάπως επική του χροιά, που θεωρώ ότι ταιριάζει γάντι σε ένα συγκρότημα όπως οι Kadebostany», έγραψε χαρακτηριστικά.
Πέτρος Κωστόπουλος για τις άδειες καρέκλες της αντιπολίτευσης στην κηδεία του Σαββόπουλου: «Ήταν ξεφτίλα και μιζέρια»
Βασάλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Αυτή τη .....έχω κάνει, είναι το πιο χοντρό»
Καλογεροπούλου: Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της – «Χρειάστηκε να κάνω ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο»
Μάστορας: Έμεινε άφωνος όταν είδε στο The Voice τη νικήτρια του X – Factor – «Έλα μπας και κερδίσουμε»
Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;
Συγκινεί ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά: «Είχαμε προετοιμάσει τα παιδιά για παν ενδεχόμενο»
Η εικόνα ενός μυστηριώδη άνδρα έξω από το Λούβρο μετά τη ληστεία προκάλεσε «σάλο» στα social media
Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της αντίδραση για το περιστατικό με το περιπολικό
Κατερίνα Γιατζόγλου: Ήμουν τερατογέννημα, μέχρι τα 14 μου ήμουν ένα ασχημόπαπο, κοκαλιάρα
Τι τύπο προσωπικότητας έχεις; Δες την εικόνα και θα καταλάβεις
QUIZ Stories Χτες






