E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

5+1 συμβουλές που πρέπει να ξέρετε αν βγείτε με χήρα/χήρο

Γιατί το ζήτημα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής!

Δημοσίευση 28/9/2017 | 00:25

5+1 συμβουλές που πρέπει να ξέρετε αν βγείτε με χήρα/χήρο

Το να έχει χάσει κάποιος το ταίρι του είναι κάτι πολύ δύσκολο και απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να μπορέσει να το αποδεχτεί και να προχωρήσει παρακάτω στη ζωή του.

Ακόμα και ένας απλός χωρισμός μπορεί να πονέσει τόσο και να πάρει χρόνια μέχρι να ξεπεραστεί, πόσο μάλλον ένας θάνατος, που είναι αναστρέψιμος και τελματικός. 

Αρκετές φορές, όταν μια χήρα ή ένας χήρος προσπαθήσουν να φτιάξουν ξανά τη ζωή τους αντιμετωπίζουν προβλήματα και συναισθηματικές πιέσεις, ενώ μπορεί να μην έχουν την υπομονή και να νιώθουν τύψεις και ενοχές που είναι με κάποιον άλλον.

Αν ο θάνατος του αγαπημένου προσώπου κάποιου δεν έχει γίνει 100% αποδεκτός από εκείνον, τότε θα είναι αδύνατο να μπορέσει να κάνει σχέση με άλλον άνθρωπο.

Επιπλέον και όσοι γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους και τους ενδιαφέρουν εpωτικά θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι οφείλουν να συμπεριφερθούν με ευγένεια, φροντίδα και πάνω από όλα με κατανόηση. 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάστε 6 συμβουλές για τα ραντεβού με χήρες και χήρους, τις οποίες δίνει ένας νεαρός άνδρας που έχασε τη σύζυγο του και αποφάσισε να αναζητήσει νέα σύντροφο, μετά την απώλεια. Ο ίδιος θέλει να συμβουλεύσει και τις δυο πλευρές (των χήρων και των επίδοξων συντρόφων), ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και τα τυχόν προβλήματα από τις λάθος συμπεριφορές.

Ενδιαφέροντα πράγματα και πολύ χρήσιμα!

Ο/η αγαπημένος/η τους είναι νεκροί:

Μπορεί να τους αναφέρουν μια στο τόσο ή και κάθολου και να είναι στεναχωρημένοι για αυτήν την απώλεια ή καμιά φορά να φέρονται παράξενα. Δείξτε κατανόηση, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται από τη μια μέρα στην άλλη.

Ο/η αγαπημένος/η τους θα μείνουν νεκροί:

Επομένως καλύτερα να αποφεύγεται να θίγεται το θέμα από πλευρά σας και να προσπαθείτε να τους θυμίζετε τι μπορείτε εσείς να κάνετε μαζί τους.

Επειδή ακριβώς οι αγαπημένοι τους είναι νεκροί, δεν αποτελούν απειλή:

Μη ζηλεύετε λοιπόν όταν ακούτε για αυτους, είναι φυσιολογικό.

Θα τους αγαπούν για πάντα:

Έτσι είναι, όμως αυτό δεν έχει να κάνει με εσάς. Είστε διαφορετοί άνθρωποι και θα έχετε διαφορετικές σχέσεις μαζί τους. Θα σας αγαπήσουν μοναδικά και ξεχωριστά.

Θα είναι θλιμμένοι σε επετείους:

Ειδικά αν ο θάνατος είναι πρόσφατος, σε γιορτές ή επετείους που είχαν με τους πρώην συντρόφους τους θα φέρουν μια θλίψη και είναι λογικό.

Πιθανότατα να μην έχουν κάποιο σχέδιο ζωής, γιατί θα θεωρούν ότι όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή:

Και πάλι αυτό δε θα πρέπει να το πάρετε προσωπικά γιατί όντως δεν αφορά εσάς, αλλά τη δυσκολία που ίδιοι αντιμετώπισαν και που τους άλλαξε την κοσμοθεωρία. Εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε για τη σχέση σας, αν όντως τη θέλετε και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.