E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το αλλόκοτο πλάσμα που ξέβρασε ο τυφώνας Χάρβεϊ

Σε παραλία του Τέξας

Δημοσίευση 13/9/2017 | 22:07

Το αλλόκοτο πλάσμα που ξέβρασε ο τυφώνας Χάρβεϊ

Το πέρασμα των τυφώνων από τις ΗΠΑ ήταν πραγματικά καταστροφικό. Χιλιάδες οι εκτοπισμένοι και το τίμημα σε ανθρώπινες ζωές πολύ υψηλό. Όταν τα νερά από τις καταρρακτώδεις βροχές άρχισαν να υποχωρούν, οι Αμερικάνοι έγιναν μάρτυρες του μεγέθους του πλήγματος που δέχτηκαν. Δεν ήταν λίγες οι φορές ωστόσο που το θέαμα ήταν τρομακτικό.

Στην παραλία του Texas City λοιπόν ο τυφώνας Χάρβεϊ φέρεται να ξέβρασε ένα -μάλλον- θαλάσσιο πλάσμα με τερατώδη μορφή: Τεράστιο στόμα, κοφτερά δόντια και... δίχως μάτια.

Οι αναφορές έγιναν τις τελευταίες μέρες αλλά οι αρχές είχαν επικεντρωθεί στους αγνοούμενους και τις καταστροφές.

Διεθνή ΜΜΕ, όπως το BBC, η Daily Mail, η Mirror και άλλα, μετέδωσαν πως ένας πολίτης που το ανακάλυψε, το τράβηξε φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο twitter, ώστε, όπως δήλωσε, «να το δουν πολλοί επιστήμονες».

Από τις φωτογραφίες, ορισμένοι επιστήμονες εξέφρασαν την εκτίμηση ότι πρόκειται για ένα κάποιο είδος χελιού, το οποίο βέβαια είναι τεράστιο και με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ειδικοί ανέφεραν πως φέρει στοιχεία από τρία μεγάλα είδη χελιών, τα οποία διαβιώνουν στον κόλπο του Μεξικού σε βάθος μεταξύ 30 και 90 μέτρων και περνούν τη ζωή τους κρυμμένα σε βράχια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα Ζηλανδία: Γλάρος τραυμάτισε δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση – Δείτε βίντεο

Παράξενα 05.12.2025
Το βίντεο έγινε viral μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα

Εβελίνα Σκίτσκο για τη μάχη με τον καρκίvo: «Αγνοούσα τα έντονα συμπτώματα, έκανα έναν χρόνο να πάω στον γιατρό»

Tabloid 05.12.2025
Tην Εβελίνα Σκίτσκο φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου στο Buongiorno η Φαίη Σκορδά

Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, αν συνεχίσω έτσι σε λίγα χρόνια θα φράξουν όλα»

Tabloid 05.12.2025
Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τα κιλά του, την οποία χαρακτηρίζει ασθένεια, προχώρησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Κιμ Κατράλ: Η Σαμάνθα του «Sex And The City» παντρεύτηκε για τέταρτη φορά

Tabloid 05.12.2025
Η πρωταγωνίστρια του «Sex And The City», Κιμ Κατράλ, παντρεύτηκε για τέταρτη φορά σε μια ultra-secret τελετή στο Λονδίνο!