E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διέρρευσαν τα νέα μοντέλα iPhone που θα παρουσιάσει σήμερα η Apple

Πρόκειται για το iPhone 8, το iPhone X και το iPhone 8 Plus

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/9/2017 | 21:16

Διέρρευσαν τα νέα μοντέλα iPhone που θα παρουσιάσει σήμερα η Apple

Ανατροπή στα σχέδια της Apple καθώς λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη παρουσίαση του iPhone 8, φαίνεται πως διέρρευσαν φωτογραφίες από τα νέα μοντέλα. 

Στην αυριανή «φιέστα» της Apple, γιορτάζοντας την επέτειο των 10 ετών από το πρώτο τηλέφωνο της εταιρίας, θα παρουσιαστούν, όπως προκύπτει από τις διαρροές, το iPhone 8, το iPhone X (παραμένει ασαφές εάν αυτό είναι το πραγματικό του όνομα και όχι κάποιος κωδικός) και το iPhone 8 Plus.

Οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των τριών νέων μοντέλων, με βάση και το νέο λειτουργικό της Apple, iOS 11, δείχνουν πως τα βλέμματα όλων των φίλων της Apple θα πέσουν πάνω στο iPhone X.

Η οθόνη του εντυπωσιακού μοντέλου θα είναι 5,8 ιντσών και θα καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια του τηλεφώνου, ενώ στο επάνω μέρος της οθόνης θα υπάρχει ένας μικρός χώρος για την αναγνώριση προσώπων.

Το BBC σημειώνει ότι στις πληροφορίες που διέρρευσαν περιγράφεται, επίσης, λεπτομερώς η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων, η οποία θα λειτουργεί ως σύστημα ξεκλειδώματος της συσκευής (αντικαθιστώντας το δακτυλικό αποτύπωμα), ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις «γκριμάτσες» που κάνει ο κάτοχός του και να τις μετατρέπει σε emoji (ψηφιακές φατσούλες).

Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, τότε το πλήκτρο εκκίνησης δεν θα έχει καμία απολύτως χρησιμότητα, με την Apple να το αποσύρει, μεγαλώνοντας έτσι την οθόνη.

Ειδικός δήλωσε στο BBC ότι αυτό το συμβάν αποτελεί τη μεγαλύτερη διαρροή αυτού του είδους που έχει πλήξει ποτέ την εταιρεία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές οι πληροφορίες είναι λίγο πιο συγκεχυμένες. Εκτός απροόπτου τα νέα iPhone που θα κυκλοφορήσουν θα κοστίζουν χοντρικά από 999 δολάρια για την 64gb έκδοση, 1.099 για την 256gb και 1.199 για την 512gb.

Η Apple, κάθε χρόνο, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει κρυφές τις τεχνολογίες που ενσωματώνει στις νέες συσκευές της μέχρι την επίσημη παρουσίασή τους. Δεν είναι λίγοι βέβαια εκείνοι βέβαια που θεωρούν την διαρροή εσκεμμένη έτσι ώστε να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα και σύντομα θα αποδειχτεί αν το στοιχείο της έκπληξης χάθηκε για την αυριανή παρουσίαση, ή αν ο τεχνολογικός κολοσσός κρύβει κάποιον άσο στο μανίκι του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα