E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Ed Sheeran είναι η αιτία που περισσότεροι κοκκινομάλληδες κάνουν σeξ

Αυτός είναι ο υπαίτιος που οι γυναίκες βλέπουν κοκκινομάλλη και δεν μπορούν να συγκρατηθούν

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/9/2017 | 20:39

O Ed Sheeran είναι η αιτία που περισσότεροι κοκκινομάλληδες κάνουν σeξ

Ως τώρα οι κοκκινομάλληδες δεν ήταν ο ορισμός του άνδρα που θεωρείται σύμβολο του σeξ. Όμως μια μελέτη της εταιρίας Casumo διαπίστωσε πως πλέον η κατάσταση αλλάζει, και το φαινόμενο έχει ονοματεπώνυμο: λέγεται «The Ed Sheeran Effect».

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Ed Sheeran, εκτός από την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει ως τραγουδιστής, βοήθησε να στραφούν τα βλέμματα προς το σπάνιο είδος των κοκκινομάλληδων και να γίνουν πιο περιζήτητοι ως... σύντροφοι ή έστω αντικείμενα πόθου.

Πιο συγκεκριμένα, ένας στους πέντε κοκκινομάλληδες άντρες ηλικίας 25-34, απολαμβάνει περισσότερης σeξουαλικής προσοχής από το αντίθετο φύλο, ανάλογη της φήμης του Sheeran που όλο και ενισχύεται. Παράλληλα, οι κοκκινομάλληδες γίνονται αποδέκτες λιγότερων αστείων για το χρώμα των μαλλιών τους.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι κοκκινομάλληδες αποσπούν περισσότερη προσοχή τώρα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε εκπρόσωπος της Casumo, εξηγώντας ότι αντίστοιχα γυναικεία πρότυπα όπως η Emma Stone και η Isla Fisher, έχουν προηγηθεί.

Και συμπλήρωσε: «Ο Ed Sheeran απέδειξε πως η εμφάνισή του δεν έχει καμία επίδραση στο ταλέντο του και ότι περισσότεροι άνθρωποι πια αποδέχονται το φυσικό τους χρώμα. [...] Από ό,τι φαίνεται, όταν πρόκειται για τους κοκκινομάλληδες, όσο πιο ανοιχτό είναι το χρώμα τους τόσο το καλύτερο. »

Πέρα από το ότι η αυτοπεποίθηση των κοκκινομάλληδων έχει αυξηθεί, διαπιστώθηκε πως το ένα τρίτο των γυναικών παραδέχτηκε ότι η άποψή τους για τους κοκκινομάλληδες καλυτέρευσε από όταν έγινε σταρ ο Ed Sheeran.

Παράλληλα, κατά την ίδια έρευνα με εύρος 175 ανδρών με κόκκινα μαλλιά και 1000 γυναικών, ένας στους πέντε άντρες έχει ακούσει σχόλιο ότι μοιάζει με τον διάσημο τραγουδιστή.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι κοκκινομάλληδες δεν είναι εκείνοι που έχεις στο μυαλό σου ως εικόνα όταν πας να περιγράψεις έναν γοητευτικό άνδρα και δη σύμβολο του σεξ.

Μέχρι χθες τουλάχιστον, γιατί αν πάρουμε στα σοβαρά μελέτη της Casumo, τα πράγματα σήμερα έχουν αλλάξει.

Το φαινόμενο λέγεται «The Ed Sheeran Effect» και είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις. Ο Ed Sheeran, εκτός από την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει ως τραγουδιστής, βοήθησε να στραφούν τα βλέμματα προς το σπάνιο είδος των κοκκινομάλληδων και να γίνουν πιο περιζήτητοι ως... σύντροφοι ή έστω αντικείμενα πόθου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους πέντε κοκκινομάλληδες άντρες ηλικίας 25-34, απολαμβάνει περισσότερης σεξουαλικής προσοχής από το αντίθετο φύλο, ανάλογη της φήμης του Σίραν που όλο και ενισχύεται. Παράλληλα, οι κοκκινομάλληδες γίνονται αποδέκτες λιγότερων αστείων για το χρώμα των μαλλιών τους.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι κοκκινομάλληδες αποσπούν περισσότερη προσοχή τώρα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε εκπρόσωπος της Casumo, εξηγώντας ότι αντίστοιχα γυναικεία πρότυπα όπως η Έμα Στόουν και η Άιλα Φίσερ, έχουν προηγηθεί. Και συμπλήρωσε: «Ο Ed Sheeran απέδειξε πως η εμφάνισή του δεν έχει καμία επίδραση στο ταλέντο του και ότι περισσότεροι άνθρωποι πια αποδέχονται το φυσικό τους χρώμα. [...] Από ό,τι φαίνεται, όταν πρόκειται για τους κοκκινομάλληδες, όσο πιο ανοιχτό είναι το χρώμα τους τόσο το καλύτερο. »

AdTech Ad

Πέρα από το ότι η αυτοπεποίθηση των κοκκινομάλληδων έχει αυξηθεί, διαπιστώθηκε πως το ένα τρίτο των γυναικών παραδέχτηκε ότι η άποψή τους για τους κοκκινομάλληδες καλυτέρευσε από όταν έγινε σταρ ο Ed Sheeran. Παράλληλα, κατά την ίδια έρευνα με εύρος 175 ανδρών με κόκκινα μαλλιά και 1000 γυναικών, ένας στους πέντε άντρες έχει ακούσει σχόλιο ότι μοιάζει με τον διάσημο τραγουδιστή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της

Tabloid 05.05.2024
Οι βόλτες σε νησιά, τα μπάνια στη θάλασσα και το πρωινό με την οικογένειά της

«Ζήτω ο Κ. Μητσοτάκης»: Ευτυχισμένος συνταξιούχος «αποθεώνει» τον πρωθυπουργό στα διόδια

Tabloid 05.05.2024
«Εμείς οι συνταξιούχοι περνάμε μια χαρά. Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοτάκης!»

Survivor spoiler 5/5: Σοκ‑ Αλλος ζήτησε να φύγει κι άλλος αποχωρεί οριστικά απόψε

Tabloid 05.05.2024
Ο τραυματισμός που «παγώνει» τους παίκτες

Βέφα Αλεξιάδου για Μενεγάκη: «Δεν έχουμε επικοινωνία... Με πίκρανε στην τελευταία της εκπομπή...»

Tabloid Χτες
Η Βέφα Αλεξιάδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις σχέσεις της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη που όπως παραδέχεται, είναι ανύπαρκτες

Το υψηλό κασέ της Αννας Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα

TV Buzz Χτες
Πόσα έπαιρνε η Αννα Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα;

Συγκινεί η Μαρία Καβογιάννη: «Δε θα ξεχάσω πόσο με στήριξες ...»

Social Χτες
«Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης», έγραψε στην ανάρτησή της