E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ν.Πορτοκάλογλου & οι Ευγενείς Αλήτες για μια τελευταία συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η συναυλία που κλείνει τον μεγάλο κύκλο του Restart που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο

Δημοσίευση 5/9/2017 | 18:04

Ν.Πορτοκάλογλου & οι Ευγενείς Αλήτες για μια τελευταία συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία: 19/9/2017
ΣΕΠΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ωρα προσέλευσης: 20:30

από 10 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες
Στο Κηποθέατρο Παπάγου
ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Το «RESTART» κάνει φινάλε!

Εντελώς αυθόρμητα σε μια πρόβα μου προέκυψε η ιδέα να ονομάσω το φετινό πρόγραμμα Restart. Έχω κάνει αρκετές επανεκκινήσεις στο παρελθόν. Όμως, στις αρχές αυτού του χειμώνα, αισθάνθηκα την ανάγκη να αλλάξω όχι μόνο σελίδα αλλά και βιβλίο. Με νέα τραγούδια, νέους συνεργάτες, νέο ήχο. Η δίψα παραδόξως αντί να σβήνει, μεγαλώνει. Ίσως φταίει που όλοι ψάχνουμε να βρούμε ένα αντίδοτο μέσα στο δηλητηριώδες περιβάλλον που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

"Θα περάσει κι αυτό", "Αν μια φορά ρωτούσες", "Εισιτήριο" και τώρα το ‘’Μαζί’’ είναι τα τέσσερα τραγούδια που ήδη ακούγονται στα ραδιόφωνα από το πρόσφατο άλμπουμ μου το οποίο κυκλοφόρησε με την «Καθημερινή» το Πάσχα και έφτασε στα καταστήματα εμπλουτισμένο στα τέλη Ιουνίου.

Οι "Ευγενείς αλήτες" είναι η νέα μου μπάντα. Όλοι οι μουσικοί είμαστε κατά βάθος περιπλανώμενοι, αλήτες. Στο δρόμο κάποιοι σκληραίνουν από τις κακουχίες και γίνονται κυνικοί. Κάποιοι άλλοι, όμως, παραμένουν πεισματικά ευαίσθητοι και ονειροπόλοι σαν παιδιά. Αυτούς ψάχνω πάντα, αυτοί θέλω να είναι οι συνοδοιπόροι μου. Ανακάλυψα ξανά νέους ταλαντούχους μουσικούς και είμαι ευτυχής.
Πιάνο, τρομπέτα, βιολί, γιουκαλίλι, κλαρίνο, ακορντεόν, γκάιντα είναι τα νέα χρώματα στην παλέτα. Μαζί με την κιθάρα, το μπάσο και τα τύμπανα συνθέτουν τον ήχο των καινούριων τραγουδιών, αλλάζοντας εντελώς και τα παλιά. Η μεγάλη δύναμη όμως αυτής της ομάδας είναι οι φωνές: έξι μουσικοί στη σκηνή, έξι φωνές. Καθεμιά ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Όλες μαζί μια μικρή χορωδία. Δεν βλέπω την ώρα να την μεγαλώσουμε.

Αγαπητοί συνταξιδιώτες σας περιμένω στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 19 Σεπτεμβρίου για να κάνουμε μαζί το φινάλε του Restart. Ο νέος κύκλος του χειμώνα θα είναι η παρουσίαση του άλμπουμ «Εισιτήριο» που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Πάμε για άλλα λοιπόν. Πάντα με τους Ευγενείς Αλήτες.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Block 33

Μουσική Χτες
BLOCK 3328/03

Athens Pre Pride Party

LGBTQI+ Προχτές
Το Athens Pre Pride Party επιστρέφει για τρίτη χρονιά, το Σάββατο 4 Απριλίου, στην Πειραιώς 260, στον εμβληματικό χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Το πρόγραμμα του 5ου επετειακού Japan Festival 2026

Φεστιβάλ 09.03.2026
4 και 5 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ιαπωνίας!

EmpowerED 2026: Μια ημέρα αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών

Cityλάιφ 04.03.2026
Η συμμετοχή είναι με προεγγραφή και στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους παρευρισκόμενους

Όλη η Ελλάδα τρέχει στα Ιωάννινα ‑ Ιωάννινα Half Marathon ‑ 9 & 10 Μαΐου

Cityλάιφ 02.03.2026
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητισμό, μία ιστορική πόλη και ένα τοπίο, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, που κόβει την ανάσα!

Plastiras Lake Festival 2026

Φεστιβάλ 27.02.2026
9-12 Ιουλίου - Line-up to be announced soon

Career Path Youth στις 4 και 5 Μαρτίου στον Δήμο Μοσχάτου‑Ταύρου

Cityλάιφ 27.02.2026
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 04/03 έως 05/03