Η κόρη του Michael Jackson ποζάρει ξανά topless για να δείξει το νέο της tattoo
Δεν είναι η πρώτη φορά που το 19χρονο μοντέλο επιδεικνύει τα tattoo της
Δημοσίευση 4/9/2017 | 22:35

H Paris Jackson, η 19χρονη κόρη του εκλιπόντος "βασιλιά της ποπ", απολαμβάνει να τραβά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Κάπως έτσι το περασμένο Σάββατο ανέβασε ένα story στο Instagram, ποζάροντας topless καμαρώνοντας για το νέο της tattoo.
Φρόντισε να καλύψει με μικρά λουλούδια τις θηλές της (αφού σύμφωνα με τους κανόνες του Instagram οι γυναικείες θηλές θεωρούνται ακατάλληλη εικόνα για την πλατφόρμα) και πόζαρε αναδεικνύοντας τα σύμβολα των chakras κατά μήκος του κορμού της.
Ανέβασε επίσης μία φωτογραφία με τα επακόλουθα του νέου της tattoo, δείχνοντας το στέρνο της καλυμμένο με πλαστική διαφάνεια και γράφοντας: "Eκκρίνωντας αίμα και πλάσμα παντού."
H Paris, που έχει πολλά tattoos -συμπεριλαμβανομένου ενός matching σχεδίου με το νονό της Macaulay Culkin- έχει ανεβάσει ξανά φωτογραφίες της topless.
"Ο γυμνισμός ξεκίνησε ως ένα κίνημα με σκοπό 'να επιστρέψουμε στη φύση', 'να εκφράσουμε την ελευθερία μας', 'να είμαστε πιο υγιείς' και έχει αποκαλεστεί μάλιστα και φιλοσοφία," είπε στους followers της τον Μάιο. "Το να είμαστε γυμνοί είναι κομμάτι του να είμαστε άνθρωποι. Εμένα με βοηθάει να είμαι πιο κοντά στη Μαμά Γη. Συνήθως είμαι γυμνή όταν κάνω κηπουρική."
"Στην πραγματικότητα είναι ένα υπέροχο πράγμα και δε χρειάζεται να γίνεται σεξουαλικό με τον τρόπο που το κάνουν πολλές stars του Hollywood (και τα media)," συμπλήρωσε. "Το σώμα μας δεν είναι μόνο ναός και θα έπρεπε να το λατρεύουμε ως έναν, αλλά κομμάτι του φεμινισμού είναι να μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου με τον δικό σου τρόπο, είτε αυτό σημαίνει να είσαι συντηρητική και να φοράς πολλά ρούχα ή να δείχνεις το σώμα σου."