E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεθυσμένος άντρας αστειεύτηκε με την ηλικία 30χρονης

Μάλλον δεν το σκέφτηκε καλά...

Δημοσίευση 1/9/2017 | 19:15

Μεθυσμένος άντρας αστειεύτηκε με την ηλικία 30χρονης

Μπορεί να μιλούσε το πολύ αλκοόλ που έρεε στις φλέβες του. Μπορεί και το νεαρό της ηλικίας του. Σε κάθε περίπτωση όμως όταν θέλεις να σπάσεις τον πάγο και να μιλήσεις σε μία γυναίκα, δεν ξεκινάς με την ηλικία της. Τότε πατάς σε ναρκοπέδιο. Και σίγουρα ο 20χρόνος Βρετανός θα το ξανασκεφτεί πριν προσπαθήσει να πιάσει ξανά επαφή με τον ίδιο τρόπο.

Ο μεθυσμένος πιτσιρικάς θεώρησε καλή ιδέα να αστειευτεί με την ηλικία δύο γυναικών μπροστά στην παρέα του μέσα σε ένα φαστφουντάδικο στο Έσεξ, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση της μίας εξ αυτών, η οποία κυριολεκτικά του όρμησε.

Σε πολύ λίγο το μαγαζί θύμισε σαλούν στο Τέξας: φαγητό να εκτοξεύεται προς όλες τις κατευθύνσεις, η ξανθιά 30χρόνη να πιάνει το νεαρό και να του ρίχνει μία γονατιά προτού εκείνος της πετάξει τα πατατάκια του.

Όπως αναφέρει η Mirror, όλα ξεκίνησαν όταν ο εορτάζων νεαρός και οι φίλοι του έχοντας πιει πολύ αλκοόλ κατέληξαν σε ένα κεμπαμπτζίδικο κοντά το σπίτι τους. Ξαφνικά μπήκαν μέσα στο δύο γοητευτικές γυναίκες. Ο Λιούις Κόλεϊ θέλησε να τους πιάσει κουβέντα, ζητώντας να μάθει την ηλικία τους. Εκείνες απάντησαν ότι «ήταν αρκετά νέες» και ο νεαρός ρώτησε αστειευόμενος: «δηλαδή πόσο είστε, γύρω στα 60... 61;».

Η αγενής -τουλάχιστον- σπόντα δεν έμεινε αναπάντητη με τους δύο ανθρώπους να πιάνονται μαλλί με μαλλί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου