E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρει το δράμα στην Πετρούπολη: Προσπάθησε να στραγγαλίσει την κόρη του για ένα sms

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο

Δημοσίευση 31/8/2017 | 21:42

Σοκάρει το δράμα στην Πετρούπολη: Προσπάθησε να στραγγαλίσει την κόρη του για ένα sms

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το οικογενειακό δράμα της Πετρούπολης, όπου μία 17χρονη φέρεται να δέχθηκε άγρια επίθεση από την πατέρα της, πριν εκείνος βάλει φωτιά στο ίδιο τους το σπίτι.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι αφορμή για την άγρια επίθεση στάθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της κοπέλας προς τη μητέρα της και στο οποίο της έλεγε να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο 55χρονος δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο πατέρας προσπάθησε να στραγγαλίσει πρώτα την 17χρονη κόρη του καθώς έφερε μώλωπες στο λαιμό της , ενώ στη συνέχεια την ξυλοκόπησε και έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται μη αναστρέψιμη και τους γιατρούς να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Ο 55χρονος άνδρας όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ εκκρεμούσε εις βάρος του και ένταλμα σύλληψης, το οποίο δεν είχε εκτελεστεί. Ο 55χρονος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί περιμένουν την κατάθεσή του, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

«Είχε απειλήσει πολλές φορές ότι θα μας κάψει», λέει η μητέρα

Στο πλευρό της 17χρονης κοπέλας βρίσκεται η μητέρα της, η οποία επέστρεψε από την Κέρκυρα, όπου βρισκόταν με τον 13χρονο γιο της. Σύμφωνα πληροφορίες, στην κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε χωρίσει με τον 55χρονο πριν από μερικά χρόνια.

«Χωρίσαμε πριν από πέντε χρόνια. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. και προβλήματα με τη συμπεριφορά του», τόνισε χαρακτηριστικά. «Ήταν βίαιος. πριν από λίγους μήνες έφυγα με το γιο μου για την Κέρκυρα. Η κόρη μου έμεινε πίσω γιατί σπούδαζε σε ιδιωτική σχολή», πρόσθεσε η μητέρα της 17χρονης.

«Τον τελευταίο καιρό μου ζητούσε να επιστρέψω πίσω. Μου έλεγε ότι θα φύγει αυτός από το σπίτι για να μείνω εγώ με τα παιδιά. Πολλές φορές είχε απειλήσει ότι θα μας σκοτώσει και θα μας κάψει.

Φίλοι της οικογένειας αποκάλυψαν ότι ο 55χρονος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η σύζυγός του τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί της τον ανήλικο γιο τους.

Το χρονικό του δράματος

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, όταν η πυροσβεστική ενημερώθηκε ότι έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Κύπρου, 52 στην Πετρούπολη.

Στο χώρο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα απεγκλωβίζοντας χωρίς τις αισθήσεις τους έναν 55χρονο και τη 17χρονη κόρη του. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρισιμη κατάσταση.

Αυτό που προβλημάτισε τις Αρχές και άρχισε να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπο και πληροφορίες ήθελαν τον πατέρα να την έχει τραυματίσει και στη συνέχεια να βάζει φωτιά στο διαμέρισμα που διέμεναν.

Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ ο 50χρονος πατέρας σε αντίστοιχη μονάδα του ΚΑΤ.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Οι γείτονες που τούς ζούσαν καθημερινά ανέφεραν ότι από το διαμέρισμα άκουγαν καθημερινά φωνές και τσακωμούς, κάνοντας λόγο για ενδοοικογενειακά προβλήματα.

Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία έμενε κοντά στο σπίτι. Όπως ανέφερε οι καβγάδες ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και μάλιστα κάποιος -χωρίς να μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για τον 50χρονο- απειλούσε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα. Η ίδια τόνισε πως οι ίδιοι έλεγαν ότι έχουν ενημερώσει την αστυνομία πως έχουν προβλήματα.

Μέχρις στιγμής παραμένει άγνωστο τι προηγήθηκε της φωτιάς και αν ο πατέρας τραυμάτισε την κόρη του ενώ ακόμη δεν έχει γνωστή η αιτία που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Η εστία, πάντως, ήταν στο σαλόνι και φαίνεται πως έχει καεί το μισό διαμέρισμα χωρίς, ευτυχώς, οι φλόγες να επεκταθούν στα διπλανά διαμερίσματα.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από την αστυνομία, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη ποιος ενημέρωσε την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετ` εμποδίων η εκκένωση του «MV Hondius» ‑ Αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Γκραναδίγια λόγω καιρού

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Τα 26 μέλη του πληρώματος θα παραμείνουν στο πλοίο για να το οδηγήσουν στην Ολλανδία

Ζαγόρι: Πεζοπόρος έπεσε σε μονοπάτι ‑ Είναι πολυτραυματίας

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο άνδρας βρισκόταν σε μονοπάτι ανατολικά της Ελάτης Ζαγορίου

Εξαφανίστηκε 52χρονος στην Τρίπολη

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο Γκοργκόλης Χρήστο εξαφανίστηκε στις 5 Μαΐου 2026.

Ισπανία: Κλείδωσαν για 3,5 χρόνια τα παιδιά τους σπίτι, λόγω φόβων μετά τον Covid

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ζευγάρι φυλακίστηκε γιατί κλείδωσε στο σπίτι για τριάμισι χρόνια τα παιδιά του, λόγω φοβιών για τον έξω κόσμο μετά την πανδημία

Το Ιράν εκτέλεσε κορυφαίο φοιτητή αεροδιαστημικής μηχανικής ως κατάσκοπο της CIA και της Μοσάντ

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο Ερφάν Σακουρζάντε πέρασε 9 μήνες στην απομόνωση πριν εκτελεστεί

Καιρός: Καμπανάκι επιστημόνων για ένα «Godzilla Super El Nino» ‑ Ίσως το ισχυρότερο του 21ου αιώνα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ορισμένα μοντέλα συγκρίνουν τις δυνατότητές του με το καταστροφικό Ελ Νίνιο του 1877, το οποίο προκάλεσε μαζική πείνα και εκατομμύρια θύματα

Εκνευρίστηκε ο Μακρόν στο Ναϊρόμπι, πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε ησυχία από το κοινό

Κόσμος 11.05.2026
«Αν θέλετε να μείνετε εδώ, θα τηρήσουμε τους ίδιους κανόνες»

«Παγίδα» το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – Υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Νεκρός άνδρας στο Μεσολόγγι μετά από πτώση της μηχανής του στο νερό από την προβλήτα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Σε εξέλιξη η έρευνα του Λιμενικού για τις συνθήκες του συμβάντος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γενικός διευθυντής της Βιολάντα

Ελλάδα 11.05.2026
O ιδιοκτήτης του εργοστασίου παραμένει προσωρινά κρατούμενος

Αυτός θα είναι ο καιρός του Ιουνίου ‑ Δυσοίωνη πρόβλεψη για αυξημένες θερμοκρασίες

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Η μέση θερμοκρασία τον Ιούνιο θα είναι υψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κουλούρια

Ελλάδα 11.05.2026
Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για την ανάκληση των κουλουριών - Τι εντοπίστηκε