E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παρίστανε τον ανιψιό του Γιάννη Σμαραγδή για να γυρίζει εpωτικές ταινίες στη Ροδο

Αρχηγός σπείρας υποσχόταν διαγραφή χρεών από τη ΔΕΗ με σκληρά ανταλλάγματα

Δημοσίευση 27/8/2017 | 20:00

Παρίστανε τον ανιψιό του Γιάννη Σμαραγδή για να γυρίζει εpωτικές ταινίες στη Ροδο

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της σπείρας, που υποσχόταν διαγραφή οφειλών από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, και εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης, ένας 40χρονος, με καταγωγή από την Κρήτη, που μένει μόνιμα στη Ρόδο, εμφανιζόταν και ως ανιψιός του πασίγνωστου σκηνοθέτη, Γιάννη Σμαραγδή.

Υπόσχονταν ότι διαγράφουν οφειλές στη ΔΕΗ

Ο 40χρονος φέρεται να παρέσυρε γυναίκες σε δωμάτια, με το δέλεαρ της πρόσληψης τους σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σήριαλ για να τις πείσει σε ασελγείς πράξεις. Μάλιστα, κατηγορείται και για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ενόρκως σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μια 36χρονη ελεύθερη επαγγελματίας, τον Μάιο του 2017, μια φίλη της την ενημέρωσε ότι είχε επικοινωνία με έναν άνδρα, ο οποίος εφέρετο ως πρωταγωνιστής σε Τουρκικό σίριαλ, ο οποίος μάλιστα, της είχε προτείνει να συμπρωταγωνιστήσει μαζί του.

Η φίλη της 36χρονης δεν επιθυμούσε να περάσει από οντισιόν και της πρότεινε να δοκιμάσει η ίδια.

Αφού υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο άτομο, στην πορεία δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα που της συστήθηκε ως Δημήτρης Σμαραγδής, ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Συναντήθηκε στην πορεία μαζί του σε μια καφετέρια της πόλεως Ρόδου και εκεί την ενημέρωσε ότι υπήρχε ρόλος στην ταινία για μια γυναίκα, που θα υποδύεται την αδελφή της πρωταγωνίστριας.

Η οντισιόν

Αρχικά, την είχε ενημερώσει ότι επρόκειτο να γίνουν δοκιμαστικά γυρίσματα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και τελικώς κατέληξαν σε ένα σαφώς υποδεέστερο.

Όταν μετέβησαν στο δωμάτιο εκεί της ζήτησε, στο πλαίσιο πάντα της… oντισιόν, να τον φιλήσει, να παριστάνουν ότι έχουν ερωτική επαφή με τα ρούχα τους και τέλος να υποδυθούν έναν βιασμό!

Ο εμφανιζόμενος ως συγγενής του διάσημου σκηνοθέτη φέρεται να έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την 36χρονη, προσπαθώντας να την χαϊδέψει σε απόκρυφα σημεία της.

Είπε μάλιστα στην κοπέλα ότι θεωρεί ότι είναι κατάλληλη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά εκείνη τον αρνήθηκε, διότι δεν ήθελε να γυρίσει ερωτικές σκηνές. Του πρότεινε έτσι να συμμετέχει με δεύτερο ρόλο στην ταινία και εκείνος δεν δέχτηκε, με αποτέλεσμα να συμφωνήσουν ότι θα έβρισκε μια άλλη γυναίκα που να της μοιάζει για να την «ντουμπλάρει», όποτε θα γύριζαν σκηνές ερωτικού περιεχομένου.

Η απόπειρα βιασμού

Αναζητώντας η 36χρονη βρήκε μια γνωστή της με την οποία μετέβησαν στο ίδιο ξενοδοχείο και συναντήθηκαν εκ νέου με τον «παραγωγό».

Εκεί, έγινε νέα οντισιόν με το ίδιο περιεχόμενο, με την άλλη κοπέλα, η οποία δέχτηκε να συμμετέχει φορώντας τα εσώρουχα της. Στα γυρίσματα όμως δεν ήταν άνετη και ο… «παραγωγός» της ζήτησε να μεταβεί εκ νέου στο ξενοδοχείο για νέα oντισιόν αυτή τη φορά μόνη της.

Η 36χρονη φέρεται να την απέτρεψε, γιατί άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά η κοπέλα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της.
Κλαίγοντας ενημέρωσε την 36χρονη, ότι ο δήθεν «παραγωγός» ταινιών είχε αποπειραθεί να την βιάσει.

Η 36χρονη διαπίστωσε, ύστερα από επικοινωνία με το γραφείο του διάσημου σκηνοθέτη, ότι επρόκειτο για απάτη, ότι δεν είχαν προγραμματιστεί γυρίσματα για σήριαλ και πολύ περισσότερο ότι άτομο με στοιχεία Δημήτρης Σμαραγδής δεν υπάρχει.

Αναγνώρισε μάλιστα τον 40χρονο κατηγορούμενο ως το άτομο εκείνο που την εξαπάτησε και ζήτησε την ποινική του δίωξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετ` εμποδίων η εκκένωση του «MV Hondius» ‑ Αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Γκραναδίγια λόγω καιρού

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Τα 26 μέλη του πληρώματος θα παραμείνουν στο πλοίο για να το οδηγήσουν στην Ολλανδία

Ζαγόρι: Πεζοπόρος έπεσε σε μονοπάτι ‑ Είναι πολυτραυματίας

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο άνδρας βρισκόταν σε μονοπάτι ανατολικά της Ελάτης Ζαγορίου

Εξαφανίστηκε 52χρονος στην Τρίπολη

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο Γκοργκόλης Χρήστο εξαφανίστηκε στις 5 Μαΐου 2026.

Ισπανία: Κλείδωσαν για 3,5 χρόνια τα παιδιά τους σπίτι, λόγω φόβων μετά τον Covid

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ζευγάρι φυλακίστηκε γιατί κλείδωσε στο σπίτι για τριάμισι χρόνια τα παιδιά του, λόγω φοβιών για τον έξω κόσμο μετά την πανδημία

Το Ιράν εκτέλεσε κορυφαίο φοιτητή αεροδιαστημικής μηχανικής ως κατάσκοπο της CIA και της Μοσάντ

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο Ερφάν Σακουρζάντε πέρασε 9 μήνες στην απομόνωση πριν εκτελεστεί

Καιρός: Καμπανάκι επιστημόνων για ένα «Godzilla Super El Nino» ‑ Ίσως το ισχυρότερο του 21ου αιώνα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ορισμένα μοντέλα συγκρίνουν τις δυνατότητές του με το καταστροφικό Ελ Νίνιο του 1877, το οποίο προκάλεσε μαζική πείνα και εκατομμύρια θύματα

Εκνευρίστηκε ο Μακρόν στο Ναϊρόμπι, πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε ησυχία από το κοινό

Κόσμος 11.05.2026
«Αν θέλετε να μείνετε εδώ, θα τηρήσουμε τους ίδιους κανόνες»

«Παγίδα» το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – Υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Νεκρός άνδρας στο Μεσολόγγι μετά από πτώση της μηχανής του στο νερό από την προβλήτα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Σε εξέλιξη η έρευνα του Λιμενικού για τις συνθήκες του συμβάντος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γενικός διευθυντής της Βιολάντα

Ελλάδα 11.05.2026
O ιδιοκτήτης του εργοστασίου παραμένει προσωρινά κρατούμενος

Αυτός θα είναι ο καιρός του Ιουνίου ‑ Δυσοίωνη πρόβλεψη για αυξημένες θερμοκρασίες

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Η μέση θερμοκρασία τον Ιούνιο θα είναι υψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κουλούρια

Ελλάδα 11.05.2026
Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για την ανάκληση των κουλουριών - Τι εντοπίστηκε