E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Καρφώνει» τους συμπαίκτες του για τις αρπαχτές ο Αγγελόπουλος

Τι λέει ο νικητής του Survivor

Δημοσίευση 13/8/2017 | 12:10

«Καρφώνει» τους συμπαίκτες του για τις αρπαχτές ο  Αγγελόπουλος

Την πρώτη του συνέντευξη σε έντυπο μέσο μετά τη νίκη στο Survivor, δίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και δεν παραλείπει να «καρφώσει», έμμεσα πλην σαφέστατα, τους υπόλοιπους παίκτες για όσα κάνουν μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο.

Όσο οι πρώην συμπαίκτες του εμφανίζονται, με το αζημίωτο, σε camps και κάθε λογής εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, ο νικητής του ριάλιτι παραμένει στη Σκιάθο με την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους, ενώ έχει επισκεφθεί λίγες φορές την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

«Εγώ έχω το δικό μου σκεπτικό, τη δική μου κρίση για τα πράγματα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κρίνω τι κάνουν οι πρώην συμπαίκτες μου. Θα σου πω όμως ότι δεν μπήκα στο Survivor μόνο για τα 100.000 ευρώ ή επειδή αντιμετώπιζα κάποιο οικονομικό πρόβλημα, όπως είχε ακουστεί. Ούτε πήγα στο παιχνίδι επειδή δεν υπήρχε ζωή για μένα έξω. Επίσης, ποτέ δεν θα εξαφανιζόμουν από την οικογένεια μου, για πέντε μήνες, για τα λεφτά», λέει, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στη Γεωργία Παπαδημητρίου.

Και συνεχίζει: «αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα από αυτό θα μπορούσε να ανοίξουν πόρτες που θα με βοηθούσαν στα επαγγελματικά μου. Είχα ένα ένστικτο ότι ήταν η στιγμή μου. Ναι, συμμετείχα και για τα 100.000 ευρώ. Ήταν ένας από τους λόγους. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα. Οπότε και μετά το Survivor δεν θα έκανα ποτέ κάτι μόνο για τα χρήματα, κάτι που δεν με εκφράζει. Είναι αντίθετες στο σκεπτικό μου οι αρπαχτές, που σίγουρα μπορούν να σου αποφέρουν σεβαστά ποσά. Δεν μου αρέσουν τα εφήμερα πράγματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Η Κάιλι Τζένερ θέλει ακόμη ένα παιδί και δεν θεωρεί απαραίτητο να προηγηθεί γάμος

Tabloid 23.03.2026
Η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός δεν βιάζονται να παντρευτούν όμως φέρεται πως υπάρχουν σκέψεις να αρραβωνιαστούν μέσα στη χρονιά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν ήμουν εγώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου»

Tabloid 23.03.2026
Τη Ρία Ελληνίδου εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Είχε τρία παιδιά μαζί με το δικό μου», λέει πρώην σύντροφος του

Tabloid 23.03.2026
«Δεν θεωρώ σωστό μετά από 17 χρόνια να βγαίνουν και να μιλάνε για εκείνον, ενώ είναι νεκρός» ανέφερε η πρώην σύντροφος του Μπάμπη Λαζαρίδη

Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση, έρχεται το πρώτο τους ντουέτο

Tabloid 23.03.2026
Μια σχέση με πολλές εντάσεις, χωρισμούς και πάθος

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος