E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Tango del Sur, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Δημοσίευση 8/8/2017 | 00:19

Tango del Sur, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής
ΑΘΗΝΑ - Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Διονυσίου Αεροπαγίτου
Ημερομηνία: 06/09/2017
ΣΕΠΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ωρα προσέλευσης: 21:15

από 17 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στην τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, ο βράχος της Ακρόπολης θα πλημμυρίσει από αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Αργεντινών Μαέστρων.

Ο επίσημος φορέας Acropolis Tango Festivals υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής παρουσιάζει την παράσταση Τango del Sur (To Tango του Νότου). Αναζητηση για μια καλύτερη ζωή, πάθος για συντροφικότητα και έρωτα, σχέσεις που μεταμορφώνονται σε μουσική και χορό.

Μια συναρπαστική χορευτική παράσταση.της αληθινής ιστορίας του Tango με την υπογραφή της διεθνούς φημης χορεύτριας και χορογράφου απο την Αργεντινή  Natalia Ηills, έρχεται από Μπουένος Αires για πρωτη φορά στην Ευρώπη, σε αποκλειστικότητα και για μια μόνο παράσταση στην σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού.

Οι Κορυφαίοι χορευτές της Compania ¨Τangueros del Sur” αναβιώνουν με αυθεντικές ερμηνίες, περίπλοκο footwork και δυναμισμό ,μέσα από το ‘Romper el Piso “την σπάνια σύλληψη της ιδέας της χορογράφου, την μαγική χορευτική εξέλιξη του Τango.

Τους χορευτές συνοδεύει η οκταμελής ορχήστρα “Evocation live plus “υπό την διεύθυνση και ενορχήστρωση του Αργεντίνου μαέστρο Patricio Villarejo .

Από τα μουσικά ερεθίσματα των μεταναστών, τα κρουστά και τις αφρο-αργεντινές ρίζες, η μουσική εξελίσεται αλλάζει στυλ διαπλέκεται και δίνει έμπνευση και φόρο. τιμής σε μεγάλους καλλιτέχνες και συνθέτες της Χρυσής Εποχής του τάνγκο.
Ένα μουσικό αφιερωμα σε όλα τα μεγάλα ονόματα, από τον από Carlo Gardel και Lepera, Juan D 'Arienzo, Anibal Troilo, Jose Maria Contursi, μέχρι τoν επαναστατικo και ριζοσπατικo Αstor Piazzolla.

Μια μαγική βραδιά κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, φωτισμένη από την πανσέληνο του Σεπέμβρη, με χορογραφίες γεμάτες πάθος, νοσταλγία και αισθησιασμό.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5ο επετειακό Japan Festival 2026: Ένα διήμερο γεμάτο Ιαπωνία!

Φεστιβάλ 17.02.2026
4 και 5 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Η Δούκισσα της Πλακεντίας

Θέατρο+Χορός 15.02.2026
ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗαπό 08/01 έως 21/02

Έρχεται η παράσταση «Γουέστερν» στο Μικρό Κεραμεικό

Θέατρο+Χορός 12.02.2026
ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥαπό 19/02 έως 30/04

«Μια ελληνική λέξη που αγαπώ»: Εκπαιδευτική δράση του Σ.ΕΚ.Β. για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Cityλάιφ 09.02.2026
Η 9η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού, αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο για τον ελληνισμό

The Greek Film Festival in Berlin: Πρόγραμμα ταινιών και εκδηλώσεων 2026

Σινεμά 03.02.2026
Το The Greek Film Festival in Berlin θα σηκώσει αυλαία για 11η φορά στον κινηματογράφο Babylon, στις 25-29 Μαρτίου 2026

Athens Fashion Trade Show: Νέες συλλογές SS26 στο Metropolitan Expo

Cityλάιφ 28.01.2026
Η Athens Fashion Trade Show θα πραγματοποιηθεί από 29 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας τις συλλογές Ανοιξη / Καλοκαίρι 2026 (SS26)

Fuckup Nights Thessaloniki επιστρέφει για 2η χρονιά ‑ 4 αληθινές ιστορίες που αξίζει να ακουστούν

Cityλάιφ 28.01.2026
Ετοιμαστείτε για γέλιο, γνώση και δημιουργία από μια κοινότητα που μετατρέπει την αποτυχία σε ευκαιρία για εξέλιξη!

29ο Παζάρι Βιβλίου 2026

Cityλάιφ 20.01.2026
Στην Πλατεία Κλαυθμώνος από τις 23 Ιανουαρίου – 15 Φεβρουαρίου 2026, 200 Εκδότες – Χιλιάδες Βιβλία – Τιμές από 1 €