E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Νανά Παλαιτσάκη δείχνει το διαβατήριό της μετά τα σχόλια για τις εντυπωσιακές εικόνες με μαγιό

Η δημοσιογράφος αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/7/2017 | 19:10

Η Νανά Παλαιτσάκη δείχνει το διαβατήριό της μετά τα σχόλια για τις εντυπωσιακές εικόνες με μαγιό

Χθες, η Νανά Παλαιτσάκη δημοσίευσε στα social media αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι και οι εικόνες της προκάλεσαν αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό. Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο κάποια κουτσομπολίστικα site μίλησαν αρνητικά γι' αυτή την επιλογή της.

Η ίδια, σήμερα, αποφάσισε να απαντήσει, αποκαλύπτοντας την πραγματική της ηλικία, δημοσιεύοντας μάλιστα το διαβατήριο της. Παράλληλα έγραψε το παρακάτω μήνυμα στο Facebook προς όλους όσοι τη σχολίασαν.

Αρχικά θα ήθελα για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τους συναδέλφους δημοσιογράφους που κυριολεκτικά γέμισαν με αναρτήσεις και αναδημοσιεύσεις το διαδύκτιο σε δεκάδες websites όσον αφορά την τολμηρότητα μου να φωτογραφηθώ με μαγιό στα...53 μου! Θα ήθελα όμως να ενημερώσω τους ίδιους αλλά και όλους τους φίλους που με αγάπη με ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια... Δεν είμαι 53, είμαι 55 χρονών. Ναι περήφανη 55χρονη γυναίκα και μητέρα, γεννημένη 21-2-1962. Δεν αισθάνομαι περηφάνια για το κορμί μου ούτε ντροπή, αισθάνομαι απλώς καλά καιευγνωμοσύνη για αυτό αλλά ακόμη περισσότερο που ο Θεός με έχει ευλογήσει με όλες μου τις ατέλειες σαν άνθρωπο και που σαν σήμερα πριν από αρκετά χρόνια έφερα στην ζωή τον γιό μου Αλέξη. Εύχομαι και παρακαλώ τον Θεό να έχει ΠΑΝΤΑ καλά, πρώτα εκείνον, γερό και δυνατό. Αυτός και μόνο αυτός ο άντρας της ζωής μου, με κάνει καθημερινά ΠΟΛΥ περήφανη, και εύχομαι όλες οι γυναίκες του κόσμου να έχουν την τύχη να φέρουν στον κόσμο ένα τόσο υπέροχο και σπάνιο άνθρωπο όπως εγώ! Αλέξη μου να είσαι χιλιόχρονος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Η Κάιλι Τζένερ θέλει ακόμη ένα παιδί και δεν θεωρεί απαραίτητο να προηγηθεί γάμος

Tabloid 23.03.2026
Η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός δεν βιάζονται να παντρευτούν όμως φέρεται πως υπάρχουν σκέψεις να αρραβωνιαστούν μέσα στη χρονιά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν ήμουν εγώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου»

Tabloid 23.03.2026
Τη Ρία Ελληνίδου εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Είχε τρία παιδιά μαζί με το δικό μου», λέει πρώην σύντροφος του

Tabloid 23.03.2026
«Δεν θεωρώ σωστό μετά από 17 χρόνια να βγαίνουν και να μιλάνε για εκείνον, ενώ είναι νεκρός» ανέφερε η πρώην σύντροφος του Μπάμπη Λαζαρίδη

Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση, έρχεται το πρώτο τους ντουέτο

Tabloid 23.03.2026
Μια σχέση με πολλές εντάσεις, χωρισμούς και πάθος

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος