E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η άγνωστη ιστορία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το Ιατρικό Κέντρο

Τι εξομολογήθηκε ο αδερφός της

Δημοσίευση 24/7/2017 | 20:55

Η άγνωστη ιστορία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το Ιατρικό Κέντρο

Στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Γιώργο Πράσινο μίλησαν 12 άνθρωποι για τη σχέση τους και τη συνεργασία τους με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ένας εξ αυτών και ο αδερφός της, Τάκης Βουγιουκλάκης, που εξομολογήθηκε μια άγνωστη ιστορία από την εποχή που νοσηλευόταν η Αλίκη στο Ιατρικό Κέντρο.

«Όταν ήμασταν στο Ιατρικό Κέντρο, έπρεπε να πάμε σ’ ένα άλλο διαγνωστικό κέντρο στην Κηφισιά, για μια συγκεκριμένη εξέταση. Η Αλίκη, όμως, λόγω της νόσου δεν μπορούσε να περπατήσει εύκολα, γιατί ένιωθε μια τρομακτική κούραση. Γνωρίζοντας ότι έξω από το Ιατρικό, υπήρχαν δημοσιογράφοι και κάμερες για μια φωτογραφία της ή δήλωση, αποφασίσαμε να τη “φυγαδεύσουμε” από το γκαράζ. Βγαίνοντας από το δωμάτιό της, εκείνη “σερνόταν” οπότε την έπιασα εγώ από το ένα χέρι και ο αδελφός μας, ο Αντώνης, από το άλλο. Μόλις βγήκαμε από το δωμάτιο και βλέποντάς την, πολύς κόσμος ήρθε κοντά της για να της μιλήσει. Εκείνη, δίνει μία σε μας, τραβάει τα χέρια της, στήνεται αγέρωχη, χαμογελαστή, τους χαιρετάει όλους, και περπατάει προς το ασανσέρ, όπου μόλις μπήκαμε κι έκλεισε η πόρτα, σωριάστηκε στο καροτσάκι».

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης εξομολογήθηκε επίσης: «Θα θυμάμαι για πάντα τις μέρες που ήμασταν παιδιά, οι τρεις μας με τη μητέρα μας. Πάντα αντιμετωπίζαμε την Αλίκη σαν την παιδούλα μας. Κι εκείνη, στο σπίτι της αλλά και στον Θεολόγο, απαγόρευε στη γυναίκα μου να με περιποιείται γιατί ήθελε να το κάνει εκείνη, να μου φέρει την μπίρα μου, να με σερβίρει. Μαζί μας πάντα ήταν απλή. Της άρεσε πολύ η πανσέληνος κι όταν ερχόταν σπίτι μας, με πανσέληνο, καθόμασταν στο μπαλκόνι μέχρι το ξημέρωμα και τραγουδούσαμε τραγούδια της αγαπημένα, από τη “Μανταλένα”. Είναι τόσο έντονη η παρουσία της που, ακόμα και τώρα, όταν έχει πανσέληνο, κάθομαι και σιγοτραγουδάω αυτά τα τραγούδια που λέγαμε τότε, όπως το “Θάλασσα Πλατειά”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2024

Tabloid 23.03.2026
Ο ίδιος αρνείται να κάνει αλκοτέστ και δείχνει να χάνει την ισορροπία του αρκετές φορές όταν του ζητείται να περπατήσει

Τιμοτέ Σαλαμέ: Η Κάιλι Τζένερ θέλει ακόμη ένα παιδί και δεν θεωρεί απαραίτητο να προηγηθεί γάμος

Tabloid 23.03.2026
Η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός δεν βιάζονται να παντρευτούν όμως φέρεται πως υπάρχουν σκέψεις να αρραβωνιαστούν μέσα στη χρονιά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν ήμουν εγώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου»

Tabloid 23.03.2026
Τη Ρία Ελληνίδου εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Είχε τρία παιδιά μαζί με το δικό μου», λέει πρώην σύντροφος του

Tabloid 23.03.2026
«Δεν θεωρώ σωστό μετά από 17 χρόνια να βγαίνουν και να μιλάνε για εκείνον, ενώ είναι νεκρός» ανέφερε η πρώην σύντροφος του Μπάμπη Λαζαρίδη

Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση, έρχεται το πρώτο τους ντουέτο

Tabloid 23.03.2026
Μια σχέση με πολλές εντάσεις, χωρισμούς και πάθος

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης