E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αφιέρωμα στον Νίκο Παπάζογλου με τον Θοδωρή Κοτονιά και τη Σαββέρια Μαργιολά

Δημοσίευση 28/7/2017 | 00:47

Αφιέρωμα στον Νίκο Παπάζογλου με τον Θοδωρή Κοτονιά και τη Σαββέρια Μαργιολά
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ημερομηνία: 07/08/2017
ΑΥΓ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Ωρα προσέλευσης: 21.30

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας Πάρκο Εργατιάς "Φεστιβάλ στη θάλασσα"

Είσοδος ελεύθερη

Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σαββέρια Μαργιολά με σεβασμό, τιμούν τη μνήμη και το μουσικό έργο του Νίκου Παπάζογλου τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα. Ένα έργο που επηρέασε νεότερους τραγουδοποιούς δημιουργώντας το "ρεύμα Παπάζογλου" και χαρακτηρίστηκε για τη γνησιότητα του στη λαϊκή μουσική μας παράδοση αλλά και γενικότερα στη μουσική αφού ο ίδιος πίστευε ότι η μουσική δεν έχει όρια και κανόνες.

Οι δύο καλλιτέχνες, ο Θοδωρής Κοτονιάς, ένας τραγουδοποιός που έχει επηρεαστεί έντονα από τον Παπάζογλου και αντιμετωπίζει το υλικό του με σεβασμό συμπεριλαμβάνοντας σχεδόν πάντα στις συναυλίες του αρκετά από τα τραγούδια του και η Σαββέρια Μαργιολά, μία ερμηνεύτρια που αποδίδει με έναν ιδιαίτερο τρόπο αγαπημένα τραγούδια του Παπάζογλου, συνεργάστηκε μάλιστα στον τελευταίο της δίσκο με τη Βάσω Αλλαγιάννη (βασική συνεργάτιδα του Παπάζογλου) αφού η συνθέτρια της εμπιστεύτηκε 3 υπέροχα νέα της τραγούδια, θα μας θυμίσουν την αλήθεια και την αμεσότητα του έργου του Νίκου Παπάζογλου!

Με αυτές τις αφορμές και την αγάπη τους προς το Νικόλα, ο Θοδωρής και η Σαββέρια επιμελήθηκαν ένα πρόγραμμα που ξεκινά με κάποια δικά τους γνωστά τραγούδια και συνεχίζεται στο μεγαλύτερο μέρος με τραγούδια του Παπάζογλου. Ξεκινώντας λοιπόν από τα «Κλειδιά» και το «Σε ποιά θάλασσα αρμενίζεις» θα ακούσουμε σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά τραγούδια όπως τα "Αύγουστος", "Εδώ στη ρωγμή του χρόνου", "Μπαγλαμαδάκι", "Τρελή κι αδέσποτη", "Πότε Βούδας πότε κούδας", "Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ", "Απόψε σιωπηλοί", "Με το τραγούδι με το κρασί", "Εγώ δεν είμαι ποιητής", "Ο μοναχός ο άνθρωπος", "Χαράτσι", "Μόλις ξυπνήσω το πρωί" και πολλά άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη σκηνή της ECDM Expo οι παγκόσμιοι ηγέτες της Τεχνητής Νοημοσύνης

Cityλάιφ Προχτές
Στο Ολυμπιακό Γήπεδο Φαλήρου, Tae Kwon Do

Thessaloniki Street Food Festival

Φεστιβάλ 08.05.2026
ΔΕΘ - HELEXPOαπό 20/05 έως 24/05

NEWORLD w/ ARGY & ARTBAT

Μουσική 06.05.2026
Παρασκευή 3 Ιουλίου ARGY και ARTBAT στην Αθήνα με το NEWORLD

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη!

Μουσική 06.05.2026
ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ10/0620

Oι Megadeth διασκευάζουν Metallica επί σκηνής!

Φεστιβάλ 04.05.2026
Ο Dave Mustaine «τιμά» ένα κλασικό τραγούδι με τη δική του υπογραφή

Tο TEDxMaviliSquare επιστρέφει με ΕΝάΡΓΕΙΑ

Φεστιβάλ 04.05.2026
Ένα πολυεπίπεδο TEDx event

MAYANS w/ Hardt Antoine στο Bolivar Beach Club

Nightλάιφ 04.05.2026
BOLIVAR BEACH BAR07/0510

Adam Beyer & Bart Skils στο Bolivar Beach Bar

Μουσική 27.04.2026
BOLIVAR BEACH BAR02/05

Run ‑ Bike ‑ Care: Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο

Cityλάιφ 27.04.2026
Κυριακή 7 Ιουνίου στη Πλατεία Συντάγματος