E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν άντεξε και λύγισε μπροστά στους Σκιαθίτες ο Ντάνος

Δείτε το βίντεο από την ομιλία - απολογισμό του για το παιχνίδι

Δημοσίευση 15/7/2017 | 19:25

Δεν άντεξε και λύγισε μπροστά στους Σκιαθίτες ο Ντάνος

Η Σκιάθος το βράδυ της Παρασκευής φόρεσε τα καλά της γιατί είχε γιορτή. Τι γιορτή; Ο μεγάλος νικήτης του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε θριαμβευτής στο νησί του και η τελετή είχε ξεκινήσει από το λιμάνι, όπου τον περίμενε πολύς κόσμος.

Ο Ντάνος έφτασε πάνω σε ένα σκάφος και οι συντοπίτες του τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και ανθοδέσμες. Στην ομιλία που απηύθυνε στους συγκεντρωμένους ο Ντάνος δεν ήταν λίγες οι φορές που λύγισε από την συγκίνηση.

Αρχικά δήλωσε ευτυχής για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι συντοπίτες του αλλά και για την στήριξη που του έδωσαν τόσους μήνες. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με έχετε τιμήσει στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορεί κάποιος να τιμήσει κάποιον. Να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που με στήριξαν από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί έχω λάβει πολλά email και από την ομογένεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλοι στον Άγιο Δομίνικο αλλά και στο γεγονός πως δεν κρατά κακία σε κανέναν. «Και να φάμε έπρεπε, αλλά και να μπορέσουμε να επιβιώσουμε από όλο αυτό το πρόσωπο που είχε και η ζούγκλα εκεί και ο κάθε άνθρωπος ο οποίος διαφοροποιήθηκε εξαιτίας των συνθηκών. Δεν πειράζει όμως. Δεν έχω καμία κακία σε κανέναν να ξέρετε, πραγματικά, γιατί η πίστη που έχουν αναφέρει πολλοί για λογαριασμό μου, όντως μπορεί να πετύχει πάρα πολλά πράγματα. Πιστεύοντας σε κάτι το οποίο έχετε ιερό, μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά πράγματα και να μη χρειαστεί να κάνετε κακό σε ανθρώπους για να πετύχετε αυτό το στόχο που έχετε».

Τέλος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως κατάφερε να μην αλλάξει όσο ήταν στο παιχνίδι αλλά και μετά τη νίκη του. «Δεν κέρδισα εγώ, κερδίσαμε μαζί, γιατί τα πιστεύω που έχω εγώ νομίζω ότι όλοι έχετε μέσα σας κάτι ανάλογο. Το σημαντικό δεν είναι να πετύχεις -γιατί θα μπορούσα να είμαι εδώ με το τρόπαιο και να έχω αλλάξει σαν άνθρωπος- κατάφερα να μην αλλάξω σαν άνθρωπος και να μπορώ να μιλάω σε εσάς και σκιαθίτικα και να είμαι πάλι εδώ ανάμεσά σας γιατί θέλω έναν έναν να σας δω, να μιλήσουμε για όλα τα ερωτήματα που έχετε και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Το βίντεο από την στιγμή της άφιξης στο λιμάνι

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βέφα Αλεξιάδου για Μενεγάκη: «Δεν έχουμε επικοινωνία... Με πίκρανε στην τελευταία της εκπομπή...»

Tabloid 04.05.2024
Η Βέφα Αλεξιάδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις σχέσεις της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη που όπως παραδέχεται, είναι ανύπαρκτες

Το υψηλό κασέ της Αννας Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα

TV Buzz 04.05.2024
Πόσα έπαιρνε η Αννα Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα;

Συγκινεί η Μαρία Καβογιάννη: «Δε θα ξεχάσω πόσο με στήριξες ...»

Social 04.05.2024
«Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης», έγραψε στην ανάρτησή της

«Σε ευχαριστώ από καρδιάς»: Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη «Χριστίνα Μαρκάτου» με μια νοσταλγική δημοσίευση

Social 04.05.2024
Πριν από ακριβώς 29 χρόνια, τον Μάιο του 1995, οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν για πρώτη φορά

Βανδή ‑ Μπισμπίκης: Χέρι‑χέρι στη Μύκονο, δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Tabloid 04.05.2024
Το ζευγάρι επέλεξε το νησί των ανέμων για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα

Αναστασία: «Ο πνευματικός μου με βοηθά πολύ...»

Tabloid 04.05.2024
«Οι κρίσεις πανικού είναι το τίμημα της επιτυχίας...»