E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Viral αγγελία: Γυναίκα ψάχνει κράνος ναζί αλεξιπτωτιστή από την κατοχή

Δίνει 10.000 ευρώ!

Δημοσίευση 12/7/2017 | 11:47

Viral αγγελία: Γυναίκα ψάχνει κράνος ναζί αλεξιπτωτιστή από την κατοχή

Ψάχνει μανιωδώς για σπάνια αντικείμενα της γερμανικής κατοχής και είναι πρόθυμη να πληρώσει ακόμη και 10.000 ευρώ για ένα κράνος Γερμανού αλεξιπτωτιστή της περιόδου 1941-1943. Ο λόγος για την κα Νικολάου η οποία από τη στιγμή που δημοσίευσε αγγελία στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», δέχτηκε έναν καταιγισμό από τηλέφωνα και αγγελίες.

Οι Κρητικοί έψαξαν αποθήκες και σεντούκια για να βρουν σπάνια αντικείμενα της κατοχής. Η κα Νικολάου που κατοικεί σε νησί των Σποράδων αλλά απευθύνθηκε στους Κρητικούς επειδή διαθέτουν ιστορικούς θησαυρούς, τόνισε στο neakriti.gr «δέχομαι καθημερινά 4-5 τηλέφωνα και πολλά e-mails από την Κρήτη. Δεν έχουν όμως το κράνος που ψάχνω, αφού ξέρω μόνη μου να ξεχωρίζω τα αυθεντικά. Το κράνος αυτό έχει μέσα επένδυση από δέρμα και από πάνω υφασμάτινο κάλυμμα, ανάλογα με το βαθμό».

Δημιούργησε προσωπική συλλογή

Όπως εξηγεί η συνταξιούχος που έζησε στην Αμερική και δηλώνει συλλέκτρια, πρόκειται όχι μόνο για δική της μανία αλλά και… οικογενειακή υπόθεση. Όπως λέει «ο πεθερός και ο πατέρας μου είχαν την ίδια «τρέλα». Μαζεύω αντικείμενα από την περίοδο του '40 με τη βοήθεια του συζύγου και του γιου μου που ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό. Έχω βρει κομμάτια αεροπλάνων, μηχανές, αυτοκίνητα, στολές και αντικείμενα στρατιωτών».

Η προσωπική της συλλογή παραμένει όπως λέει στην Αμερική, αλλά συνεχώς προστίθενται νέα κομμάτια. Για τα επόμενα μάλιστα, έχει βάλει τους Κρητικούς να ψάχνονται…με δέλεαρ τις 10.000 ευρώ. Μάλιστα καλεί όσους έχουν γενικότερα σπάνια "κομμάτια" να επικοινωνήσουν μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απόδειξη που προκάλεσε νοσταλγία 10 χρόνια μετά: Πως ήταν οι τιμές το 2015;

Social 07.07.2025
Ένα screenshot απόδειξης από μεξικάνικο εστιατόριο του 2015 κάνει τον γύρο του Reddit

Κώστας Καραφώτης: «Είχα κλείσει από πέρυσι τη συναυλία στο Ισραήλ»

TV Buzz 07.07.2025
«Δεν έγινε πόλεμος κι εγώ αποφάσισα τώρα που γίνεται πόλεμος εγώ να πάω στο Ισραήλ»

Παντρεύτηκε η Mel B των Spice Girls και μόνο ένα μέλος του συγκροτήματος πήγε στον γάμο

Tabloid 07.07.2025
Στη λίστα των καλεσμένων υπήρχαν αρκετοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού

Cardi B: «Αγνώριστη» στο αεροδρόμιο της Μυκόνου ‑ Έφυγε χωρίς να την αναγνωρίσει κανείς

Tabloid 07.07.2025
Η σταρ της ραπ σκηνής συνδύασε διακοπές και δουλειά

Κωνσταντίνος Αργυρός: Παντρεύεται σήμερα με την Αλεξάνδρα Νίκα

Tabloid 07.07.2025
Δείτε φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό μέρος που θα παντρευτούν δίπλα στη θάλασσα

Γιώργος Παπαδάκης: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα

Tabloid 07.07.2025
«Κακά τα ψέματα το να βλέπεις τον ίδιο άνθρωπο κάθε πρωί για 34 χρόνια από ένα σημείο και μετά λες να δω κι εγώ κάτι διαφορετικό»

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» στο Open με Μαλέσκου και Κωνσταντάρα

TV Buzz 07.07.2025
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουλίου έκαναν πρεμιέρα με την εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού» μέσα από τη συχνότητα του Open

Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με το «Καλοκαίρι Παρέα»

TV Buzz 07.07.2025
«Χαίρομαι που ξεκινώ κάτι καινούργιο, το οποίο όμως μού είναι βαθιά γνώριμο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

H Lizzo γιόρτασε την αλλαγή στη σιλουέτα της μετά το Ozempic με μαγιό α λα Πάμελα Αντερσον

Tabloid 07.07.2025
Αφού φόρεσε το μαγιό η Lizzo πόζαρε δίπλα σε μια πισίνα δείχνοντας με τα χέρια της το κορμί της